Sprawa niestety rozwojowa i coś bym już zagrał, ale czekam na decyzję co do meczu Szwecji z
USA. Najwyżej pójdzie zwrot. Trudno się nie zgodzić z
mark1973, bo kursy na Słowację i Szwecje mocno przestrzelone i dlatego też podobnie zaatakuje AKO, dodatkowo dołożę sobie gol Niemców. Jako, że jestem trochę związany z tym krajem to im kibicuje i muszę przyznać, ze podobała mi się ich gra z Czechami i Finami. Pomimo tego, że byli underdogami to walczyli momentami jak równy z równym i oczywiście Kanada ma wszystko w swoich rękach i nogach, ale stać z pewnością naszych sąsiadów na trafienie może dwa. Gospodarze tego turnieju pokazali w rywalizacjach z Czechami, czy dzisiaj w nocy z Austrią, że nie są monolitem w obronie i tracą bramki. Ambitnie walczący
Niemcy, którzy mieli więcej odpoczynku mogą pokusić się o honorowe trafienie, a może jakieś spotkanie na styku? Kto wie, jak potoczy się to starcie, Kanada też musi mieć gorszy dzień. Wyszło mi takie AKO, dodatkowo celuje w punkt Floriana Eliasa, który jest jeszcze bez gola i asysty, a na poprzednich MŚ U20 razem z Timem Stutzle po prostu wymiatał, bo miał na koniec cztery gole i pięć asyst. Kapitan stara się, występuje w PP i tutaj można ukąsić faworytów. Liczę na doświadczenie tego chłopaka, bo pamięta smak rywalizacji z Kanadą w poprzednim roku, gdzie jego drużyna była okrojona przez koronawirusa i popisał się asystą i golem w starciu z gospodarzami tego turnieju przy porażce aż 2:16.
Florian Elias powyżej 0.5 punktu w punktacji kanadyjskiej @3.00 Fortuna
Słowacja vs Rosja: Słowacja handicap +2.5 @1.37
Kanada vs Niemcy: Niemcy strzelą gola @1.46
Szwecja vs USA: Szwecja handicap +1.5 @1.57
AKO @3.14 Fortuna