Potrzebuję wartościowy portal z historycznymi i aktualnymi informacjami kadrowymi lig piłkarskich, które mamy obecnie do gry: Tajwan, Turkmenistan, Tadżykistan, Nikaragua i Białoruś, być może niedługo Uzbekistan. Szukanie tego na bieżąco to ogromna strata czasu, a rezultaty są zaledwie szczątkowe, jeśli są w ogóle. Może ktoś bardziej ogarnięty ode mnie ma wiedzę i może wskazać adresy?!
Z góry dziękuje i pozdrawiam, każdego z wiedzą, który zechce podzielić się jakąś wartościową wskazówką.
Szukam strony gdzie mogę stworzyć tabelę danej ligi wg dat, np. od stycznia 2019 do listopada 2020.
Coś takiego jak na 90 minut, tylko dla zagranicznych lig. Ktoś, coś?
SportsPunter.com is your number one betting resource, covering major sports all over the world. It features an online betting odds comparison, statistics, value bets, computer predictions and free betting money.
Odds Comparison.co.uk brings you the best Grand National Odds, Best Cheltenham Festival Odds, best footballodds, best horse racingodds, best tennis odds amongst lots of other sports. We are one of the leading odds comparison sites and find all betting comparisons for you!
Witam, czy jest ktoś kto zna jakąś appkę (wiem że jest taka, bo ktoś mi kiedyś mówił), która pokazuje statystykę" expected goals" w danym meczu. Może być nawet płatna, po prostu chcę sprawdzić.
Witam,
czy znacie jakąś stronę ze statystykami piłkarskimi, gdzie w jednej tabeli będą pokazane wszystkie drużyny danej ligi, kolejka za kolejką z pokazanymi miejscami jakie dana drużyna zajęła w określonej kolejce.
Np.:
Witam
Przeglądałem ten wątek ale nie udało mi się trafić tego co chciałem więc pytam.
Czy znajdę stronę ala flashscore/livescore która pozwoli mi dodawać ulubione mecze a ponadto będę mógł przy tych meczach dopisywać swoje "notki" typu mecz x-y typ 1X, under/over itp?
Witam,
czy znacie jakąś stronę ze statystykami piłkarskimi, gdzie w jednej tabeli będą pokazane wszystkie drużyny danej ligi, kolejka za kolejką z pokazanymi miejscami jakie dana drużyna zajęła w określonej kolejce.
Np.:
Jaką polecacie stronę? Aby była podobna, intuicyjna, i w podobnym tonie
jako odpowiednik www.betexplorer.com do sprawdzania tabel, h2h, ostatnich wyników itd. Chodzi mi głównie o piłkę nożną. Betexplorer mi pracodawca blokuje a nie da się tego obejść a na telefonie oczu psuł nie będę. Dzięki.
Witam. Przeszukałem trochę internetów a także powyższych linków i albo nie potrafię znaleźć albo odpowiednio skonfigurować. Mianowicie szukam strony w której włączę mecze na dany dzień np. betexplorer, livesports itp. i będą mi się wyświetlały miejsca w tabeli drużyn. Tak jak przykładowo na załączonej fotografii, aby zamiast kursów były napisane miejsca w tabeli danych drużyn