>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

"Mój dowód, ID, DNA, grupa krwi.." typy by Arkadiuszch!

A 709

arkadiuszch

Użytkownik
&quot;... Kolor oczu, skóry, włosów gęstość brody i brwi
Ilość blizn, szczególnych znaków, mój wzrost, waga
Mój dźwięk kreuje mój mózg nie przeszkadza
Mój kręgosłup, żebra od czaszki do rdzenia
Przez nerki, wątrobę jak i przewody trawienia
Poprzez moje serce, płuca, oskrzela, gardło
Dwie ręce, dwie nogi, dwie półkule pod czapką
To mój dźwięk czyli mix smaku i węchu
Odczuwam go jak zmiany temperatur w powietrzu.&quot;
Stawkowanie: 1-10j.

Good Luck! ????

Otrzymane punkty reputacji: +8
A 709

arkadiuszch

Użytkownik
Brazylia - Polska 1.70 Expekt
4/10
Drugi pojedynek młodych Polaków w grupie. Po łatwym zwycięstwie nad Tunezją (85:57) przychodzi zmierzyć się im z drużyna Brazylii, która wczoraj pechowo uległa Rosji. Zaczynając od Polskiej kadry. Mamy samych chłopaków z rocznika 1993/1994 czyli większość srebrnych medalistów z MŚ U17 zeszłego roku., zaś graczy Brazylii to 11 graczy z rocznika 1992 i tylko jeden rodzynek z rocznika 1993. Jak już wspomniałem o sukcesie Polskiej kadry to wypada też wspomnieć o dużym sukcesie obecnej reprezentacja Brazylii U19, która w ubiegłym roku zajęła drugie miejsce na turnieju FIBA Americas U18 Championship przegrywając w finale z gromiącą wszystkich reprezentacją Stanów Zjednoczonych ledwie 78-81.
Brazylijczycy mają bardzo wysokich graczy w swoim zespole - 8 graczy na 12 ma więcej niż 2 metry, gdy drużyna Polski ma tylko 3ech graczy, którzy mierzą więcej niż 2 metry i tutaj widzę bardzo duża przewagę po stronie graczy z Kraju Kawy. Myślę, że bez problemu będą zbierać większość piłek w obronie jak i wywalczą sporo w ataku. Może statystyki po pierwszych meczach tego nie potwierdzają, bo Polacy mieli 16 piłek zebranych w ataku i 34 w obronie, ale działa to i w drugą stronę. Nie oszukujmy się, ale Tunezja bez swojego najlepszego gracza nie jest mocną drużyna, a mimo to, potrafili zebrać 9 piłek w ataku i 20 w obronie. Świadczy to również o niskim procencie rzutowym Tunezji jak i Polaków.
Ale ja nie o tym chciałem... Brazylijczycy z pewnością są drużyną o wielkim potencjale (nie ujmując młodym Polakom) wczoraj toczyli wyrównany bój z reprezentacją Rosji. (Rosjanie w zeszłym roku zdobyli Wicemistrzostwo Europy U18 i zabrali na Łotwę prawie nie zmienioną ekipę!) Przegrali bardzo pechowo bo w ostatnich sekundach Rosjanie rzucili im 3jke i wygrali. Kto śledził mecz, wie jak toczył sie losy tego meczu. Zawodnicy z Kraju Kawy mieli już przewagę 8 pkt, jednak dali się dogonić i w walce &quot;na styk&quot; przegrali. Dzisiaj myślę, że Brazylijczycy wyjdą skupieni w 100% i będą chcieli rewanżu za wczorajszą bardzo pechową porażkę. Można przedstawiać statystyki i góra po pierwszej kolejce meczów grupowych będą z pewnością Polacy, ale nie ma co porównywać ich rywali. Brazylia po prostu dzisiaj musi wygrać, aby powalczyć o jak najwyższe miejsce w grupie, bo z Tunezją to problemów oni nie będą mieć, a wygrana z Polakami im w tym pomoże.
Myślę, że Polacy przyjeżdżając składem rok/dwa młodszym myślą o następnych MŚ i chcą aby ta Nasza młoda drużyna zgrywała się ze sobą i te MŚ były takim przetarciem.
Widzę tutaj faworytów po stronie Brazylii i 1.70 które dał Expekt biorę z pocałowanie ręki.
+6.8j.

A 709

arkadiuszch

Użytkownik
Bardzo ładnie dwa kupony weszły, a więc na noc grubo:

USA - Portoryko USA [email protected]
Argentyna - Boliwia Argentyna [email protected]
9/10

Za dużo nie ma co opisywać. USA musi wygrać z Portoryko, żeby awansować dalej. Myślę, że to trudne zadanie nie będzie biorąc pod uwagę grę drużyny Portoryko. Szybkie 3:0 dla Amerykanów!
Pora również zacząć Copa America. Na inaugurację widzę wygraną Argentyny co najmniej 2 bramkami. Gwiazdy w składzie takie jak Messi, Tevez czy Lavezzi nie powinny zawieść kibiców i na początek powinni spokojnie ograć rywali.
Prawdopodobnie Argentyna wyjdzie w zestawieniu:
Romero, Zanetti, Burdisso, G. Milito, Rojo, Banega, Mascherano, Cambiasso, Lavezzi, Messi, Tevez.
Z takim trio z przodu po prostu muszą (oczywiście jest piekielnie mocna ławka rezerwowych) a i mam nadzieję, że będą chcieli zacząć turniej z wysokiego C!
-9j. troche mnie poniosło :?

A 709

arkadiuszch

Użytkownik
Argentyna - Boliwia Boliwia over 30,5 pkt za kartki 2.20 Sportingbet
7/10

Nikt nie opisał go, więc będę pierwszy. Do wyjaśnienia 10 pkt karnych jest za żółtą kartkę, a 25 pkt karnych jest za czerwoną kartkę. Do zagrania tego typu skusiło mnie:
- Sędzia (Roberto Silvera), którzy rzucaja kartkami na lewo i prawo czego dowodem jest kiedy w tym roku prowadził w Copa Libertadores mecz Santos-Colo Colo i wyrzucił 5 graczy razem, a Neymarowi dał czerwoną kartkę za nałożenie maski po strzelonym golu!
- Latynoski temperament. Kiedy gracze Boliwii będą osmieszani dryblingiem Messiego czy też innych gwiazd Argentynskich nie zdziwie się jak któryś nie wytrzyma i pójdą &quot;sanki&quot; w któregos gracza Argentyny być może nawet na czerwoną kartkę.
- Wystarczą 4 zółte kartki ze strony Boliwii. Przy takim sędziowaniu i biorąc pod uwagę to, że Boliwijczycy będą biegać za piłką i powstrzymywać ataki Argentyny dośc częstymi faulami jest to jak dla mnie do wykonania izi :wink:
Po tych trzech argumentach jestem przekonany, że ta linia przez graczy Boliwii jest jak najbardziej do pokonania. Dobrym rozwiązaniem jest również zagranie czerwonej kartki w tym meczu po kursię ~3.00, jednak ja wybieram jak dla mnie zdecydowanie pewniejszą wersję!
+15.4 j.

A 709

arkadiuszch

Użytkownik
Serbia - Egipt Egipt [email protected] Bwin
7/10

Prosty rachunek: Egipt wygrywa z Chinami po dogrywce czyli coś tam grać potrafią jak na kraj niesłynący z dobrej gry w koszykówkę. Serbowie męczyli się z Chińczykami ale też wygrali. O meczach z USA nie ma co wspomniać, chociaż Serbowie walczyli bardzo dzielnie.
Egipt i Serbia raczej ma pewny awans z grupy, bo wątpie żeby USA odpuściła Chiną i dała im wygrać. Trener Serbów pewnie będzie chciał swoich podstawowych graczy oszczędzać. Liczę na kalkulowanie z strony Serbów i handicap [email protected] na Egipt biorę i myślę, że będzie izi :wink:

Poczekam na rozstrzygnięcie tego meczu i zagram coś dalej. Mecz o 12:45. Mecz Polska - Rosja odpuszczam, bo granie na [email protected] nie przyda mi się do niczego, a handicap na -/+6.5 jest ustawiony jak dla mnie tak, że nie osmiele sie zagrać w jedną czy drugą stronę. Bardzo chciałbym, żeby Polacy wygrali ale nie wiem czy to będzie do wykonania przeciwko Rosjanom
+12.95 j.

A 709

arkadiuszch

Użytkownik
Rosenborg - Sarpsorg under [email protected] Tobet
7/10
Od analizy dzisiaj wiele nie wymagajcie, bo jestem bardzo &quot;zmęczony&quot; ????
Rosenborg - Sarpsorg. Popatrze przez troche inny pryzmat tego meczu niż wygrana gospodarzy za która buki płaca [email protected]. Bardzo ciekawie wyglądają osłabienia w drużynie gospodarzy i gości. Braki u gospodarzy to:
- Rade Prica (napastnik 12/8)
- Daniel Fredheim Holm (napastnik 10/1)
- Michael Kleppe Jamtfall (również napastnik ,kontuzjowany od dłuższego czasu)
- Boti Goa (również napastnik ,kontuzjowany od dłuższego czasu)
- Jon Inge Hoiland (niepewny występu ze względu na kontuzję kostki)
U gości:
- Hoas Oyvind (najlepszy strzelec zespołu 12/5)
- Joachim Jorgensen (podstawowy ofensywny pomocnik 14/4).
Reasumując: Rosenborg zawodzi w tym sezonie bardzo swoich kibiców. Są dopiero na 11 miejscu, a drużyna gości plasuję sie 3 pozycje niżej. Biorąc pod uwagę osłabienia wątpliwe, żeby Sarpsborg strzeliło bramkę bez swojego najlepszego napastnika i ofensywnego pomocnika, a i osłabienia gospodarzy przychylają mnie do zagrania under [email protected], który daje Tobet. U innych bukow znacznie niżej!
-7 j.

A 709

arkadiuszch

Użytkownik
Jeszcze dubelek z Finlandii idzie:
TPS Turku - Vassa TPS [email protected] 1 LIGA!
HIFK - FC Hämeenlinna [email protected] 2 LIGA!

6/10
To co ostatnio dzieję się z drużyna Turku jest niemożliwe. Mają na prawdę dobry skład jednak od paru meczy coś się w nich zacięło. Nie potrafią wygrać meczu dlatego taki na nich kurs w meczu z bardzo przeciętnym Vassa.
Vassa raczej niczym specjalnym nie imponuje. Ostatni remis z Honka 1-1 to raczej udziału drużyny Honki w pucharach Europejskich, a nie wynik jakiejś dobrej gry Vassy. Myślę, że dzisiaj Vassa (drużyna zajmująca przed ostatnie miejsce w tabeli) przyjedzie bronić 0-0. Ale czy im sie to uda ? Wątpie!
Turku dysponuje naprawdę dobrą drużyną, a tacy gracze jak Kuqi i Aaritalo powinni w optymalnej formie bez problemy nastrzelać parę bramek.
Mam nadzieję, że dwie porażki pod rząd (w tym 0:6 z HJK) podziała mobilizująco na drużynę gospodarzy i ograją dzisiaj drużynę Vassy bez problemu.
Hämeenlinna ostatnio w strasznej formie. Od 5 spotkań nie potafią wygrać meczu! W kolejnych pięciu spotkania jedynie trzy bramki, a ostatnia porażka na własnym boisku z nie najmocniejszym Espoo tylko potwierdza kryzys formy.
Drużyna HIFK powraca na dobre tory. Młody zespół, budowany od &quot;początku&quot;, grają futbol bardzo przyjemny dla oka. Dzisiaj przełamanie drużyny gości po prostu nie może nastąpić i widzę dość łatwe zwycięstwo drużyny gospodarzy !

-6 j.

A 709

arkadiuszch

Użytkownik
Pora i na żużel:
Falubaz Zielona Góra - Betard WTS Wrocław Kenneth Bjerre Total points Under [email protected]
Unibax Toruń - Marma Rzeszów Ryan Sullivan Total points Over [email protected] :?
Unia Leszno - Caelum Stal Gorzów Jaroslaw Hampel Total points Over [email protected]
7/10
A więc tak:
Kenneth - w tym sezonie mnie osobiście zawodzi. Jest dopiero 16 w lidze jako najlepiej punktujący zawodnik. Przeciwko Hancockowi, Protasiewiczowi czy Jonssonowi Bjerre będzie miał ciężko nawet w 6 startach osiągnąc 12 pkt. Tym bardziej, że będą jeździć w Zielonej Górze, gdzie trójka wymienionych króluje. A kto wie czy nie straci też pkt z kimś ze swojej drużyny np Janowskim czy w nominowanym.
Ryan - król MotoAreny! Średnia pkt Ryana na bieg w Toruniu to 2.60!
Wyższą ma niewielu w tym Hampel, ale do tego dojdziemy zaraz ???? Myślę, że linia 11.5 jest spokojnie do zrobienia. Tak jak RADULA opisał już w temacie. Mnie również wydaję się, że tylko Crump może popsuć komplet Sullivanowi. Co tutaj pisać. Lider Torunian spokojnie osiągnie 12 pkt!
Jarek - No tutaj nie ma co się za dużo rozpisywać. W Lesznie jeździ fantastycznie! Średnia pkt na bieg w meczu domowym wynosi 2.719.
Średnio na mecz zdobywa 14.09. Jedynie może tracić pkt w pojedynku z Gollobem albo Nickim jednak ja i tak uważam, że na torze w Lesznie straci góra 1-2 pkt (jeżeli w ogóle straci!). Over 11.5 jak najbardziej do osiągnięcia przez Jarka!
-7 j.

Otrzymane punkty reputacji: +1
A 709

arkadiuszch

Użytkownik
Fatalnie. 4 kupony pod rząd przegrane i zaczyna być nieciekawie.
Jutro trzeba nadrobić.
Szczególnie szkoda kupony &quot;żużlowego&quot;..

A 709

arkadiuszch

Użytkownik
Tunezja U19 - Tajwan U19 [email protected] bet365
4/10

Zarówno Tunezja, jak i Tajwan w swoich grupach poniosły komplet porażek. Tunezja wyraźnie przegrali mecze z Polską (57-85), Rosją (55-101) i Brazylią (56-97). Tajwan w grupie B przegrał z Łotwą (67-85), Argentyną (69-80) i Australią (65-93).
Oba zespoły, to najgorsze drużyny tegorocznych Mistrzostw Świata U19 i nie wiem skąd bukmacherzy tak bardzo faworyzują Tajwan.
Tunezja jest zespołem znacznie silniejszym fizycznie. Dość powiedzieć, że w składzie Afrykańczyków jest 5 zawodników powyżej 200 cm, a najwyższy koszykarz z Azji mierzy sobie 198 cm.
W ubiegłorocznych Mistrzostwach Afryki U18 reprezentanci Tunezji zajęli drugie miejsca - za Egiptem. Tajwan ukończył kontynentalne mistrzostwa U18 na 3 miejscu (za Chinami i Koreą Południową). Silniejsi fizycznie, wyżsi Tunezyjczycy zdecydowanie są w stanie pokonać Azjatów. Po takim kursie nic tylko próbować.
Australia U19 - Rosja U19 Rosja [email protected] bet365
5/10

Gra Rosjan w pierwszej fazie grupowej byłą w miarę dobra, lecz od nich można wymagać więcej!(Porażka z Polską np) Ubiegłoroczni wicemistrzowie Europy U18 wygrali dwa pierwsze mecze: z Brazylią i Tunezją. W 3 spotkaniu z Polską trener zdecydował się na dość głęboką rotację składu, czego efektem była wysoka porażka z Polską, Australia w grupie B zanotowała wygraną z Argentyną i Tajwanem oraz przegrała z Łotwą. I właśnie starcie z tą drużyną jest moim zdaniem kluczowe w kontekście pojedynku z Rosją, gdyż Łotysze prezentują podobny styl gry oparty na twardej, drużynowej defensywie i skutecznych rzutach z dystansu i półdystansu.
Kangury wyraźnie nie radziły sobie w takiej koszykówce i nie mam pojęcia dlaczego bumkacherzy wystawili takie kursy, ale pewnie będą leciały w dół, więc łapać teraz!
Uważam, że po takim kursie warto zaryzykować i pograć na wygraną Rosjan! Hmm.. w sumie nie wiem czy to takie ryzyko.

-9 j. :|

A 709

arkadiuszch

Użytkownik
Jak ktoś na szybko przeczyta to można grać smiało handicap na USA U19 w kosza póki jest mała linia. Niszczą po prostu pod każdym względem drużynę Litwy ????
Aktualnie na bet365 [email protected] można spokojnie brać ????

A 709

arkadiuszch

Użytkownik
Nsi Runavik – Fulham obie strzelą - [email protected]
Tre Penne – Rad Belgrade obie strzelą - [email protected]
Paks – Ue Santa Coloma obie strzelą - [email protected]
Włochy@1.60
5/10
Po prostu nie wierze, żeby Fulham i Rad straciły bramkę nawet na wyjeździe. Tak mocne zespoły wygrają może nie aż tak przekonująco, ale czyste konto to oni utrzymają.
Pak po pierwszym meczu wygranym tylko 1:0 na wyjeździe grają u siebie z równie słabą drużyną. Wątpie, żeby drużyna Colma rzuciła się do ataku, raczej będą chciały jak najmniej stracić.
No i Włochy. Wszyscy tak polecają to i ja się skuszę. Polacy bez Bartmana i z zmęczonym Kurkiem będą mieć bardzo ciężko. Tym bardziej, że Włosi muszą po wczorajszej niespodziewanej porażce.
AKO ładne to się skusiłem!

A 709

arkadiuszch

Użytkownik
Po przerwie wróciłem:
Ok, zaczyna się Eurobasket U18 w Polsce to można zacząć typowanie.

Smith90
z typem ma rację:
Godnym typem jest :
21 Jul 18:00
Ukraine (U18) v Litwa (U18) +13.5/-13.5 2 @ 1.85
Młodzieżówka litwy jest fenomenalna. Przypomnijmy sobie że to właśnie Polacy ograli Litwe w polfinale u17 i mieli zaszczyt grac w finale :smile:
Swoisty prezent od buka gb ???? warto!!
Litwa powinna spokojnie ogarnąć Ukraine [email protected] Betsson
Litwa i Polska będzie bardzo mocna na tym Eurobaskecie. Myślę, że na otwarcie będą chcieli zacząć z wysokiego C. Mam nadzieję, że Polakom nie odbije się źle turniej na Łotwie i spokojnie pokonają Ukraine.
Do tego można spokojnie zagrać Polaków [email protected] Betsson
Myślę, że taki dubel można grać spokojnie mimo, że to pierwsze mecze na tym Eurobaskecie.
AKO: 3.33
6/10

A 709

arkadiuszch

Użytkownik
Francja U18 - Hiszpania U18 Hiszpania [email protected] Unibet (ML)
Mecz o 1 miejsce w grupie. Obie drużyny wygrały swoje dwa pierwsze mecze w grupie: Francuzi Łotwę 66-44 i Czechów 71-48. Hiszpanie pokonali Łotwe 79-58 i Czechów 84-60. Hiszpanie to jeden z głównych faworytów imprezy. Hiszpanie grają bardzo dobrą koszykówkę i mają w swoim składzie paru na prawdę bardzo dobrych zawodników młodego pokolenia.

Francuzi zgodnie z oczekiwanie zaklepali sobie już miejsce w kolejnej rundzie. Jest to solidny zespół, jednak Hiszpanie mają więcej atutów. Hiszpania grają bardziej ofesywny basket i myślę, że dzisiaj bez problemu poradzą sobie z drużyną Francji.
8/10

Ukraina U18 - Włochy U18 Włochy U18 [email protected] Betsson
Ukraina to &quot;chłopiec do bicia&quot;. Przegrali z Rosjanami 54:75 i Litwą 51:84.
Włosi dla wielu są &quot;czarnym koniem&quot; tego Eurobasketu. Wygrali dość nieoczekiwanie z Rosjanami (89:48!) inna sprawa, to że podobno pierwszego dnia Rosjanie troszkę zabalowali w Wroc-love ???? Jednak widać, że potencjał w tej drużynie jest i myślę, że handicap na poziomie -14.5 z słabą drużyną Ukrainy jest spokojnie do pokrycia.
7/10
Chorwacja U18 - Polska U18 Polska U18 [email protected] Unibet

Chorwaci mieli być totalnie rozbici poprzez brak podstawowych graczy. Wygraną z Grecją chyba dla wszystkich była zaskoczeniem. Bo to, że wygrali ze Słowenią nie powinno nikogo zaskoczyć bo mimo wszystko faworytem byli Chorwaci.
Polska wczoraj po wygranym meczu z Grecją dzisiaj walczy z Chorwacją o pierwsze miejsce w grupie i powinien to dla nich być łatwy pojedynek. Mimo wszystko Ponitka, Karnowski i Niedźwiedzki (wczoraj grał mniej), Michalak są w formie. Myślę, że dzisiejszy pojedynek będzie łatwiejszy niż ten wczorajszy pojedynek z Grekami. Myślę, że handicap na poziomie -12.5 jest jak najbardziej do pokrycia przez naszych młodych zawodników, którzy są wraz z Hiszpanami głównymi faworytami do złota.
7/10
Grecja U18 - Słowenia U18 Grecja [email protected] betsson ML

Dziwią mnie takie kursy. Dla mnie faworytem są Grecy, którzy przegrali nieoczekiwanie z osłabiona Chorwacją i przegrali z Polską, z którą jednak mieli jakiś tam kontakt. (7 pkt to przecież nie tak dużo). Słoweńcy przegrali bardzo wysoko z Polakami, a z Chorwatami przegrali 10 punktami. Widzę większe szanse po stronie Greków i po takim kursie aż żal nie spróbować.
5/10

A 709

arkadiuszch

Użytkownik
Hibernian FC - Celtic Glasgow
Wobec dzisiejszej &quot;wpadki&quot; Glasgow Rangers, The Bhoys nie mogą jutro przejść obojętnie. Jest szansa na odskoczenie od rywala już po pierwszej kolejce i trzeba ją wykorzystać. Hibernian jak &quot;dołował&quot; w poprzednim sezonie, tak i &quot;dołować&quot; powinien w tym. Nic w ekipie z Easter Road nie zmieniło się w letniej przerwie na lepsze, a wręcz odwrotnie. Z klubu odeszli: napastnik Derek Riordan i pomocnik John Rankin, których zastąpić będzie niezwykle trudno. Moim zdaniem zwycięstwo Celticu jest jutro &quot;najoczywistszą oczywistością&quot; :wink: Pod warunkiem, że Łukasz Załuska &quot;nie wykręci w bramce jakichś numerów&quot;, ale powinno być dobrze. W końcu jutrzejszy mecz to wielka szansa również dla niego.
Neil Lennon nie będzie mógł skorzystać jedynie bez zawieszonego Scotta Browna, którego z rożnych przyczyn często brakowało w składzie The Bhoys już w poprzednim sezonie.
Celtic 10/10 :!: @1.40 (bet-at-home &amp; bet365)
Celtic (-1.5) 7/10 @2.075 (bet365)
Analiza ta mnie przekonała do zagrania na Celtic również grubo. Od siebie dodam, że Celtic już na początku będzie chciał odskoczyć od Rangersów.
Później każdy punkt się liczy o czym mogli się przekonać w zeszłym sezonie.
No i fakt, że Hibernian sprzedał Riordana i Rankina mnie osobiście zaskoczył. Nie zastąpią ich tak łatwo i szybko. Jeżeli Celtic zagra spokojnie i będzie skuteczny to widzę to wysoki wynik.
Hibernian - Celtic [email protected] 10/10 @bet365
Hibernian - Celtic Celtic [email protected] 8/10 @ bet365

Hibernian - Celtic Celtic [email protected] 5/10 @bet365

Szkoda karnego niewykorzystanego przez Celtów.

Do góry Bottom