>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

LvBet - Klub VIP

Claire 4,7K

Claire

Użytkownik
Od 2021 roku mam u nich VIPa. W całym 2022 roku byłam na minimalnym plusie.
Przez cały rok 2022, co tydzień były, klasyczne bonusy co weekend od wpłaty 50% do 300, 500,600,750, 1000 zł
Przynajmniej raz w miesiącu bonus VIP. A czasem 2 w tygodniu rzędu 100% lub 50% do 1000 zł.

Od stycznia 2023, był jeden bonus Vip na Australian Open i jeden klasyczny 50% do 300 zł. Czy ktoś ma u nich VIPa i też może potwierdzić, ze tych bonusów nie ma? Bo zastanawiam się, może za mało obracam. Zwykle miesięcznie to było 11-20k i na brak bonusów nie mogłam narzekać. Każdy weekend to było 500-750 zł dodatkowej darmowej kasy na grę :)

J 22K

joseph_lit_bet

Użytkownik
Nie trzeba mieć VIP-a by zauważyć,że w ostatnim czasie praktycznie nie dają bonusów od depozytu. Tak jak piszesz w ubiegłych latach niemal co tydzień był taki bonus również dla 'zwykłych' użytkowników.

Buki zaciskają pasa, masowe wykluczenia z bonusów w BetX, wycofanie się z rynku Noblebet, zaraz dołączy Ewinner.
Nie wiem, czy Totolotek, to jeszcze w ogóle istnieje.. itd, itd...

betowiec 12,7K

betowiec

Użytkownik
Stary post ale odświeżę.

Sam nie wiem czy jestem w Klub VIP czy nie w tym LV Bet bo nikt nigdy mi tego jasno nie powiedział, ale oferty VIP dostaję. Fakt w porównaniu z poprzednimi latami te bonusy są słabe. Konkurencja np Betfan robi to lepiej. Na Betfan przy moich wpłatach, czasem 10k w skali tygodnia, dostaję bonus 500-800zl na konto bomusowe obrót 1 x po kursie 2 i moze byc pojedyncze zdarzenie i od razu wypłata jak coś. Na LV Bet moze sumarycznie te bonusy nie są mniejsze ale irytują mnie te bonusy z mnożnikami, z obwarowaniem, że min 2-3 zdarzenia trzeba zagrać, co więcej często wygraną z takiego bonusu trzeba obrócić 3x czyli jak np za 500zl bonusu wygram 3000 a tak miałem, to muszę z tych 3k nawalić jeszcze 9k obrotu żeby to wypłacić… średnie to VIP dla mnie.
Z takich VIP rzeczy to dostałem zaproszenie do apartamentu który LV Bet ma na Zlotej 44 w Wawie. 33 piętro, za free można sobie zarezerwować tam pobyt do 3 dni można wpaść z rodziną na luksusy.
Tyle o LV Bet Vip

M 672

martinmix

Użytkownik
Ja też podłączę się do tego tematu. Od dość dawna posiadam status VIPa i co pewien czas pojawiają się promocje czy specjalne oferty z tego tytułu. Jako, że dużo kasy u nich przegrałem to kilka razy dostawałem bonus (po weekendzie w którym przegrałem np. 6 000 zł jakieś 300 zł bonusu do 3 krotnego obrotu z co najmniej dwoma zdarzeniami i kursem minimalnym 2,2 zł).
Mieszkam w Warszawie, więc przy okazji otwarcia lokalu stacjonarnego LVbet często organizuje tam oglądanie meczów (z drobnymi przekąskami i piwem/prosecco) dla zaproszonych VIPów, które większość graczy olewa (frekwencja to kilka osób). Ja byłem dwa razy - za pierwszym jak lokal otwierali (mecz otwarcia mistrzostw Europy) oraz niedawno podczas superpucharu europy. Zabawne jest to, że aby móc oglądać mecz w tym lokalu trzeba oprócz zaproszenia smsem mieć też aktywną kartę lojalnościową lvbet, na której powinny być nabite punkty za postawienie co najmniej 50 zł, które można uzyskać tylko stawiając w punkcie stacjonarnym!
I tu chciałbym przytoczyć historię z tej mojej drugiej wizyty na takim oglądaniu - zaczynając od początku - otrzymałem smsa z zaproszeniem do oglądania meczu superpucharu europy w punkcie LVbet przy al. jerozolimskich. Kiedy pojechałem na miejsce i stawiłem się około godziny przed meczem, spotkała mnie pierwsza niemiła niespodzianka - do wejścia na teren punktu trzeba mieć ze sobą kartę lojalnościową (oczywiście w smsie nikt mnie o tym nie poinformował), wkurzony przejechałem pół miasta i wróciłem z kartą, po czym dowiedziałem się, że potrzeba wspomnianych powyżej zagranych co najmniej 50 zł zagranych z wykorzystaniem tej karty. Ja gram 100% online i nagle okazało się, że pomimo obstawiania u nich od kilku lat i przegrania góry pieniędzy nie mogę wejść na tą "imprezę", pracownik zawołał kierowniczkę, a ta po pokazaniu jej smsa i krótkiej dyskusji z ciężkim sercem pozwoliła mi wejść. Teraz wiem, że zgodnie z ich zasadami jest dla LVbet nieproszonym gościem.
Innymi benefitami są zaproszenia na mecze do Wrocławia i Gliwic, co może stanowić jaką atrakcyjną propozycję dla kibiców Śląska lub Piasta, ale mnie to zupełnie nie interesuje.

Poza tym raz na kilka miesięcy zakręcenie kołem z ofertą VIP, kilka ofert "Podwojenia wygranych VIP" i raz na rok bonus klasyczny od depozytu dla VIPów.
Generalnie to LVbet już kompletnie zrezygnował z bonusów klasycznych od depozytu, a nawet tych z mnożnikiem - teraz oferują ofertę "podwojenia wygranych", która z ich punktu widzenia jest korzystna, bo ... nic ich nie kosztuje do momentu 3 krotnego obrócenia przez gracza tej kwoty.
Co chwilę otrzymuję też ofertę promocyjną "300 zł na gry i wirtualki" - oczywiście ją standardowo olewam, bo warunki promocji są po prostu żałosne (50% wpłaty to środki bonusowe i wymaganych 6-krotny obrót wpłatą i środkami bonusowymi).

Reasumując, status VIP w LVbet coraz mniej się opłaca i choć znam serwisy bukmacherskie, które są gorsze od LVbet to mnie zdążyli już do siebie zrazić i kończę z obdarowywaniem ich kolejnymi tysiącami złotych.

T 22,6K

tadzin

Użytkownik
rowniez naleze do 'klubu vip' w lvbet, po pierwszym zakladzie zostalem tam zlimitowany. sadze ze to juz sie kwalifikuje do bycia vipem lvbet.

thecakeisaspy 2,3K

thecakeisaspy

Użytkownik
rowniez naleze do 'klubu vip' w lvbet, po pierwszym zakladzie zostalem tam zlimitowany. sadze ze to juz sie kwalifikuje do bycia vipem lvbet.
też chyba byłem, bo miałem jeden bonus VIP na 100zł. Dobrze mi się tam grało ze względu na super ofertę w Player Bets ale po dwóch tygodniach zostałem zlimitowany doszczętnie. Nie mogę robić zakładów kombi powyżej 2 zdarzeń a limit stawki zazwyczaj oscyluje około kilkudziesięciu groszy... masakra..

Do góry Bottom