Moim zdaniem Otamendi wejdzie sobie w drugiej polowie tylko po to zeby zlapac kartke. Jesli zobaczycie go, ze wchodzi na boisko to bedzie to znak, ze wchodzi tylko po to zeby sie wykartkowac. Zlapac kartke u arbitra Gianluci Rocchi to zadna sztuka :]Szukałem Ramosa wszędzie, ale znalazłem tylko w etoto po 1.5... Te 5 to był bet kolejki. Otamendi jeżeli zagra choć wątpie to też złapie kartkę.
A były kiedykolwiek ? Wczoraj specjalnie sprawdzałem Totolotka pod tym kątem i nie było betów na kartki zawodników w ogóle. Jak pisał rancho tylko było w Etoto.W totolotku już zdjęte z oferty typy na zawodników , którzy są na pierwszym miejscu do wykartkowania , czyt. : Otamendi, Aguero , Ramos...
W dniu meczowym oferta jest poszerzana w totolotku. Dziś masz opcję grać na kartki danego zawodnika, ale oczywiście Ramosa czy innego Otamendiego nie znajdziesz w ofercie ????A były kiedykolwiek ? Wczoraj specjalnie sprawdzałem Totolotka pod tym kątem i nie było betów na kartki zawodników w ogóle. Jak pisał rancho tylko było w Etoto.
Dokładnie tak to powinno wyglądać ???? Ja dziś "zaspałem" z kartkami zawodników, puściłem kartkę Ramosa po 1.42 w etoto i over 1.5 kartki Man City (skoro mają się wykartkować Otamendi i Aguero, plus zawsze ktoś może złapać jeszcze kartkę nieplanowaną. Dodałem do tego kartkę Alexa Sandro, który też ma dwie i jako że Juve nie ma sensownej alternatywy na lewej obronie to on również powinien się wyczyścić przed 1/8 LMMoim zdaniem Otamendi wejdzie sobie w drugiej polowie tylko po to zeby zlapac kartke. Jesli zobaczycie go, ze wchodzi na boisko to bedzie to znak, ze wchodzi tylko po to zeby sie wykartkowac. Zlapac kartke u arbitra Gianluci Rocchi to zadna sztuka :]
Już Ci odpowiadam.Dziś około godziny 9 rano sprawdzałem ofertę w aplikacji mobilnej totolotka i gdy chciałem zobaczyć na kogo można dać kartkę , wszyscy zawodnicy do wyboru byli z wizerunkiem myślnika zamiast kursu. wliczając w to Ramosa , Otamendiego i Aguero .Sprawdziłem tylko te dwa mecze pod tym względem (Roma-Real i Lyon - City ).Pomyślałem , że jeszcze przygotowują ofertę.Gdy około godziny 13 sprawdziłem już na normalnej wersji na laptopie , kursy już normalnie widniały lecz bez wyżej wymienionych zawodników.A były kiedykolwiek ? Wczoraj specjalnie sprawdzałem Totolotka pod tym kątem i nie było betów na kartki zawodników w ogóle. Jak pisał rancho tylko było w Etoto.
Zasady zasadami a zawodnicy i tak beda grac to co im trener powie. Kto udowodni zawodnikowi ze sie chcial specjalnie wykartkowac? Wszedl wslizgiem i trafil w noge a nie pilke. Zdarza sie. To jest tak samo jak w F1. Nie mozna juz mowic zawodnikowi zeby przepuscil kolege czy troche zwolnil ale zawodnicy i tak to robia bo dostaja informacje ze musza zwolnic bo silnik sie przegrzewa. A po pieciu okrazeniach nagle sie naprawia i mozna jechac. Moze nie beda tego robic tak oficjalnie jak dotychczas ale beda. Zreszta zobaczymy dzisiaj co sie bedzie dzialo.Po prostu rok temu wprowadzono pewne obostrzenia do regulacji dyscyplinarnych, dlatego zawodnicy się nie kartkują. Niestety sprawdziłem to dopiero wczoraj wieczorem. Wyjasnienie poniżej, Artykuł 15, punkt 1, podpunkt c wyjaśnia wszystko:
suspension for two competition matches or a specified period for clearly receiving a yellow or red card on purpose
https://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/Regulations/uefaorg/UEFACompDisCases/02/48/23/06/2482306_DOWNLOAD.pdf
Z góry dzięki za reputę jeżeli uratowałem komuś dupsko na przyszłość :movember:
Najlepiej to buki złapały januszy na Ramosa. W Etoto tuż przed meczem kurs był 1,28 ????Kasuja sie przed polfinalami. Zagrozeni:
- Atletico Madryt: Gimenez, Correa, Costa
- Real Madryt: Ramos
- Manchester City: Otamendi , Aguero
- Inter Mediolan: Perisic, Brozovic, Skriniar
- Napoli: Rui
- Juventus: Sandro
- Valencia: Parejo , Gaya, Soler
- Porto: Éder Militão, Otávio, Jesús Corona (Porto juz pewne awansu)
A to dzięki za info bo nawet nie wiedziałem, że jak zawodnik w ogóle nie wystąpi to też się czyści... No i po 2 teoretycznie to wciąż mogą się jeszcze wykartkować w ostatniej kolejce ? Jeśli tak to zagram na Ramosa... bo tak czy inaczej on się na pewno wyczyści. Jeśli by w ogóle nie grał to bet byłby rozliczony jako nieważny ?Powiem Ci, ze Ramosem jestem bardzo zdziwiony. Z drugiej strony nie pomyslalem, bo kartkowicze moga poprostu nie wystapic w ostatnich meczach kolejki i wejda do cwiercfinalow czysci. Wiec to kartkowanie nie jest wcale zadnym pewniakiem.