cytat z dnia 6 maja 2019 10:43 przez karciarz
Na forum LFC nikt nie proponuje w wyjściowym składzie Salaha. Firmino nie zagra. Raczej izzi win Barcelona.
cytat z dnia 6 maja 2019 12:33 przez adamo80
Na forum LFC nikt nie proponuje w wyjściowym składzie Salaha. Firmino nie zagra. Raczej izzi win Barcelona.
Zasłona dymna ? To jest 1/2 finału LM ! Nawet z 3:0, ale znając Barcelonę na wyjazdach nie sądzę aby LIV odpuścił. W jakim niby meczu Salah nabawił się tej kontuzji ? Czy na treningu ? Jest z tego jakiś filmik ?
Panowie jak Karciarz nie jesteśmy nowicjuszami w bukmacherce żeby łykać takie newsy. Jak rzeczywiście nie będzie Salaha to wtedy można pograć na Barcelonę, ale radzę poczekać do ogłoszenia składów bo nawet wcześniejsze informacje podawane przez prasę mogą być elementem gry żeby i Barca sobie pomyślała jak im będzie łatwo... A i oczywiście wypowiedzi na forum mogą być elementem gry. Ja oczywiście nie twierdzę na 100%, że mam rację ale poczekałbym na składy.
cytat z dnia 6 maja 2019 12:42 przez ibis
Zasłona dymna ? To jest 1/2 finału LM ! Nawet z 3:0, ale znając Barcelonę na wyjazdach nie sądzę aby LIV odpuścił. W jakim niby meczu Salah nabawił się tej kontuzji ? Czy na treningu ? Jest z tego jakiś filmik ?
Panowie jak Karciarz nie jesteśmy nowicjuszami w bukmacherce żeby łykać takie newsy. Jak rzeczywiście nie będzie Salaha to wtedy można pograć na Barcelonę, ale radzę poczekać do ogłoszenia składów bo nawet wcześniejsze informacje podawane przez prasę mogą być elementem gry żeby i Barca sobie pomyślała jak im będzie łatwo... A i oczywiście wypowiedzi na forum mogą być elementem gry. Ja oczywiście nie twierdzę na 100%, że mam rację ale poczekałbym na składy.
Nabawił się jej w ostatnim spotkaniu ligowym. Salah opuścił boisko na noszach. U Egipcjanina istnieje ryzyko wstrząsu mózgu po spotkaniu z Newcastle i piłkarz musi jeszcze przejść szczegółowe badania. Poczekajmy jednak na oficjalną informację.
Pewne jest to, że w Barcelonie do końca sezonu nie zagra Dembele.
cytat z dnia 6 maja 2019 13:00 przez adamo80
cytat z dnia 6 maja 2019 12:42 przez ibis
Nabawił się jej w ostatnim spotkaniu ligowym. Salah opuścił boisko na noszach. U Egipcjanina istnieje ryzyko wstrząsu mózgu po spotkaniu z Newcastle i piłkarz musi jeszcze przejść szczegółowe badania. Poczekajmy jednak na oficjalną informację.
Pewne jest to, że w Barcelonie do końca sezonu nie zagra Dembele.
No to na "dwoje babka wróżyła" Albo zaplanowali teatrzyk, a naprawdę to niegroźny uraz albo rzeczywista kontuzja... A tak w ogóle czy Klopp zwariował ? Przed najważniejszym meczem w jego całej historii trenerskiej i pewno najważniejszym meczem LIV ostatnich 10 lat wypuszcza on na boisko w meczu ligowym swojego "Messiego" ?
cytat z dnia 7 maja 2019 12:04 przez grzesznik
Czy kluby w półfinale dostają kasę za udział czy za zwycięstwo (więcej) i za porażkę (mniej)?
Liverpool osłabiony i gdyby to był pierwszy mecz, to bym pewnie stawiał WIN Barcy, ale przy wyniku z pierwszego spotkania 3:0 nie wiem czy Barca nie pokusi się o strzelenie gola i odpuszczenie nawet tych dwóch bramek. I tu rodzi się pytanie czy im się to opłaci czy nie. Jeśli dostaną tyle samo kasy niezależnie od wyniku to ja idę w win Liverpool i że obie strzelą.
cytat z dnia 7 maja 2019 13:37 przez ranczo0123
Czy kluby w półfinale dostają kasę za udział czy za zwycięstwo (więcej) i za porażkę (mniej)?
Liverpool osłabiony i gdyby to był pierwszy mecz, to bym pewnie stawiał WIN Barcy, ale przy wyniku z pierwszego spotkania 3:0 nie wiem czy Barca nie pokusi się o strzelenie gola i odpuszczenie nawet tych dwóch bramek. I tu rodzi się pytanie czy im się to opłaci czy nie. Jeśli dostaną tyle samo kasy niezależnie od wyniku to ja idę w win Liverpool i że obie strzelą.
Jezeli myslisz, ze Barcelona rozkminia czy wygrac czy przegrac mecz na zasadzie tego jak UEFA za to placi to jest to niewapliwie kompletna tragedia. Juz rozne teorie czytalem na forum ale zeby ktos sie nad takim czyms zastanawial w polfinale LM to tego jeszcze nie grali. Ustosunkowujac sie do Twojego pytania UEFA placi osobno za udzial w polfinale i osobno za wygrany mecz.
cytat z dnia 7 maja 2019 13:57 przez grzesznik
Jezeli myslisz, ze Barcelona rozkminia czy wygrac czy przegrac mecz na zasadzie tego jak UEFA za to placi to jest to niewapliwie kompletna tragedia. Juz rozne teorie czytalem na forum ale zeby ktos sie nad takim czyms zastanawial w polfinale LM to tego jeszcze nie grali. Ustosunkowujac sie do Twojego pytania UEFA placi osobno za udzial w polfinale i osobno za wygrany mecz.
Dzięki za odpowiedź. Wiesz może o jakich kwotach mówimy?
Nie uważam gry dla pieniędzy za tragedię. Ja na forum czytałem też wiele ciekawych wątków o grze dla zwycięstwa, idei, walki dla innego klubu itp, i to uważam za tragedie. Dla mnie pewniejsze jest zdarzenie, że takiej Barcelonie będzie chciało się wygrać dziś bo dostaną za to extra 20mln € niż zdarzenie, że Barcelona dziś wygra bo Messi walczy o kolejną bramkę, złotą piłkę a Pique o pokazanie, że się odbudował po klapie na MŚ.
cytat z dnia 7 maja 2019 13:57 przez grzesznik
Dzięki za odpowiedź. Wiesz może o jakich kwotach mówimy?
Nie uważam gry dla pieniędzy za tragedię. Ja na forum czytałem też wiele ciekawych wątków o grze dla zwycięstwa, idei, walki dla innego klubu itp, i to uważam za tragedie. Dla mnie pewniejsze jest zdarzenie, że takiej Barcelonie będzie chciało się wygrać dziś bo dostaną za to extra 20mln € niż zdarzenie, że Barcelona dziś wygra bo Messi walczy o kolejną bramkę, złotą piłkę a Pique o pokazanie, że się odbudował po klapie na MŚ.
cytat z dnia 2 maja 2019 11:01 przez adamo80
Czy w zasięgu LIV jest awans do finału ? - TAK
Czy to zrobią ? - NIE
Czy warto grać po kursie 11 ? - NIE WIEM
W zasięgu jak najbardziej jest, ale musiały by wydarzyć się trzy rzeczy: Barcelona musiała by mieć złą dyspozycję i zagrać jak z Romą lub PSG (pamiętajmy, że na wyjazdach w tym sezonie może nie przegrywała, ale były remisy lub skromne 1:0, a grała z zespołami bardzo słabymi jak Lyon), po drugie stadion i kibice powinni zakrzyczeć Katalończyków i to się na pewno stanie, no i sam LIV powinien zagrać SUPER-PERFEKCYJNY mecz - jeśli to wszystko się stanie JEDNOCZEŚNIE, LIV MA SZANSĘ ! Kurs 11 jest wysoki, ale nie ma w nim "value". Liczyłem na coś koło 20
Kusi mnie pograć dubelek awans TOT i LIV po kursie prawie 40 - ale były by jaja jak by tak się stało.... W LIV wszystko dobrze działało, ale brakowało wykończenia i skuteczności. Jednak sam Salah mający galaktyczny poziom mało co zdziała w pojedynkę, a Mane zmarnował sytuacje... Tym nie mniej jak pisałem wcześniej - niech Barca zagra tak jak z Lyonem i LIV będzie miał szansę. Pamiętajmy o klątwie Barcy kiedy wysoko wygrywała u siebie i przegrywała na wyjazdach. Tu już nie da się odrobić jak z PSG...
A tak na serio to do grania dla mnie będzie dubelek pow 2,5 goli w obu meczach. Problemem z tym typem jest tylko to czy jak np. Barca by czegoś nie strzeliła to czy LIV by grał dalej ? Na to pytanie proszę o odpowiedź znawców tej drużyny bo ja nie wiem.
cytat z dnia 7 maja 2019 23:19 przez patryk0146
https://gm.efortuna.pl/nahled-tiketu?ticket_id=MzQyMzI5NTI3NDc1MzEwMDoiYz4aleW0veDwwrY%3D&kind=MAIN
cytat z dnia 7 maja 2019 23:19 przez patryk0146
https://gm.efortuna.pl/nahled-tiketu?ticket_id=MzQyMzI5NTI3NDc1MzEwMDoiYz4aleW0veDwwrY%3D&kind=MAIN