Fakty są takie, że wygraliśmy ale mamy na dzień dzisiejszy zespół, który jest bez formy, dziurawy w obronie. Aczkolwiek z czasem, to wszystko powinno wyglądać lepiej. Przyglądałem się rynkowi kursów live na bieżąco.. Kurs przed meczem na Wisłe w bet365 w granicach 3,10.. Kurs w 20 minucie przy wyniku 0-1 około 2,40. Zastanawiam się, jaki będzie kurs na Wisłę w meczu rewanżowym, aczkolwiek myślę że w przedziale 1,50 - 1,70. Z jednej strony technicznie dominował, i nie odważyłbym się grać na naszych, z drugiej oglądająć jeszcze dwa lata temu bułgarską piłkę.. Jest tam duża różnica pomiędzy spotkaniem domowym a wyjazdowym.
Jeśli Litex w rewanżu wyjdzie z nastawieniem 'wszystko albo nic', będzie ostro pod naszą bramką, a z taką defensywą nie cieszyłbym się przedwcześnie z awansu.
Rangers/Malmo
Kopenhaga
Bate Borysów
Maccabi Haifa
Dynamo Zagrzeb
To nasi potencjalni rywale, jeszcze zbyt wcześnie żeby o tym dyskutować. Ale przy odrobinie szczęścia i popracowaniem nad drużyną.. Jestem optymistą
Jeśli Litex w rewanżu wyjdzie z nastawieniem 'wszystko albo nic', będzie ostro pod naszą bramką, a z taką defensywą nie cieszyłbym się przedwcześnie z awansu.
Rangers/Malmo
Kopenhaga
Bate Borysów
Maccabi Haifa
Dynamo Zagrzeb
To nasi potencjalni rywale, jeszcze zbyt wcześnie żeby o tym dyskutować. Ale przy odrobinie szczęścia i popracowaniem nad drużyną.. Jestem optymistą