Na jednym koncie grałem ITFy ponad 3 miesiące, w lutym zacząłem osiągać troche wieksze zyski i od razu limit, założyłem nowe konto i limit po jednym dniu! Nie bardzo wiem co tera zrobic bo nie ma innego buka z taką ofertą ITF jak bet365...Dostałem limity po 3 dniach grania na nowym koncie,także zakładanie nowych kont jest bez sensu.Może to jesy jakaś ''epidemia'' ze strony bet365,ze wszystkich,którzy stawiają ITF limitują konta?
Dokładnie tak jak ja.Jeszcze w październiku,listopadzie i grudniu było ok.Od stycznia zaczęli pomału limitować.Chyba musimy korzystać z usług dobrego typera,gdyż w lutym też mam dobre zyski,ale gram na zlimitowanym koncieNa jednym koncie grałem ITFy ponad 3 miesiące, w lutym zacząłem osiągać troche wieksze zyski i od razu limit, założyłem nowe konto i limit po jednym dniu! Nie bardzo wiem co tera zrobic bo nie ma innego buka z taką ofertą ITF jak Bet365..
Ja poki co nie gram bo przeciez na zlimitowanym koncie nie ma to wiekszego sensu, ile moge wygrac na jednym meczu, 20-30zl? :SDokładnie tak jak ja.Jeszcze w październiku,listopadzie i grudniu było ok.Od stycznia zaczęli pomału limitować.Chyba musimy korzystać z usług dobrego typera,gdyż w lutym też mam dobre zyski,ale gram na zlimitowanym koncie
Problem polega na tym,że mam internet który nie posiada zmiennego IP.Dzięki za radę.Jak gracie na tym samym kompie czy tym samym ip to nie dziwcie się, że tak jest. Po założeniu nowego konta pograjcie jakiś czas "komercyjne" typy i dopiero potem grajcie nisze itp.
Ja gram cały czas.Zobacz,że po przeliczeniu miesięcznie wychodzi około 1400zł zysku na jednym koncie.Jeśli masz dwa to sam możesz sobie policzyć ile zarobiszJa poki co nie gram bo przeciez na zlimitowanym koncie nie ma to wiekszego sensu, ile moge wygrac na jednym meczu, 20-30zl? :S
To w takim razie co można zrobić aby zostać jak najpóźniej zlimitowanym??Przecież on podaje beta i nagle 40-50 osób gra jednocześnie ten sam typ z jakiegoś totalnie nieznanego turnieju ITF na zadupiu na totalnie nieznaną zawodniczkę. W 365 naprawdę nie pracują idioci i widzą co się dzieje, to dla nich to żaden problem ogarnąć, które konta korzystają z jego betów i po prostu polimitować.
I przeplatanie tych betów graniem na Reale, Bayerny czy Barcelony tutaj nie ma nic do rzeczy.
Nareszcie ktoś coś sensownego napisał. Przecież żaden bukmacher nie daje bonusów za darmo. To jest dokładnie przemyślane i wyliczone. Buk wie, że mięso armatnie się znajdzie.Ogólnie to nie rozpisując się jest spora grupa buków mocno promowanych i popularnych, mydląca bonusami itd, wiara natomiast najcześciej zanim obrót zrobi to go przegra, jak gra dłużej to traci na marży, a jak dobrze idzie to limity