andrzejpluuu
Użytkownik
Da się z tego wyżyć :grin:i co ty masz te numery i sobie własnie tak radzisz ? dzwonisz i wiesz co sie bedzie dzialo.... ????
A Qtas tak się rozwinął, że nawet nie wie , czy pytanie do niego było . ????
Da się z tego wyżyć :grin:i co ty masz te numery i sobie własnie tak radzisz ? dzwonisz i wiesz co sie bedzie dzialo.... ????
A Qtas tak się rozwinął, że nawet nie wie , czy pytanie do niego było . ????
Sam czlowieku wprowadzasz ludzi w blad piszac takie brednie....Co za bzdury. Bet365 akurat daje limity szurbetowcom, multikontowcom i wyludzaczom bonusow a nie graczom ktorzy wygrywaja
Niby kumaty jesteś a jednak głupoty piszesz.Co za bzdury. Bet365 akurat daje limity szurbetowcom, multikontowcom i wyludzaczom bonusow a nie graczom ktorzy wygrywaja
Naucz się czytać ze zrozumieniem...Tak tak, ktos kto wygra tylko 8 tys ma limit buehehe
Czytam ze zrozumieniem. Czepcie sie dalej, coraz bardziej mnie to bawi, jak rowniez wasze teorie na temat limitowania. Jak ktos jest gamoniem i nie potrafi wygrywac normalnie tylko na szurach z oddsportalu czy innych stronek to nic dziwnego ze go limituja po 2 tygodniach. Obracam na zywo okolo 30 kola tygodniowo, zysk mam czasami do +10 w tygodniu (wczoraj +4000 dniowka wiec wg teorii powinienem dostac limit) i jakos o limity sie nie martwie na dzien dzisiejszyCzesc limitow jest taka jak piszesz,ale jest tez druga storna medalu tzn. limitowanie graczy ktorzy regularnie zarabiaja, bez grania surbetow. Pograj w Bet365 miesiac czasu i wyciagnij od nich z 8k moze wtedy bedziesz pisal inaczej...
chyba nie zrozumiałeś kolego. Moje kolejne konto zostało założone tylko dlatego, że zlimitowali mnie na pierwszym, 100% uczciwym, które miałem od pół roku. Jak na początku było na minusie to ok, ale jak w czerwcu zysk wynosił kilka koła to koniec kariery. W życiu nie zagrałem żadnego sura. Uważasz, że limitowanie graczy tylko, że mają zysk jest ok????? O jaki ten bukmacher niedobry,limitują mnie na wielu kontach????
identyczna sytuacja u mnieSingle, zawyżone kursy z itf kobiet. Rozumiem, że buki się bronią, ale to jednak nie fair, bo grałem w b365 3 lata, w sumie uzbierało się zysku jakieś 15k, z czego 8 w ostatnim miesiącu, a i żeby to wygrać zaczynałem od stawek 2-20zł. Bez kombinowania, surebetowania i kontrowania, a tu bęc - limity. Zrozumiałbym wszystko, gdybym grał kontry live, surebety i stawki jakieś kosmiczne, ale operowałem w ostatnim miesiącu stawkami 40-300 zł/typ. Jeżeli tak boją się niszowych dyscyplin po co w ogóle wystawiają na to ofertę?
@Soltysiao
Mam jedno konto :]
O czym ty mowisz ?:-|Mówcie co chcecie , ja limity lubię , i bardzo mi się podobają :grin:
Jeśli jest uzależniony i przegrywa grubą kasę to się cieszy,że go zlimitują bo więcej jak limit nie przegra.O czym ty mowisz ?:-|
Popatrz chłopcze kilka postów niżej i się napawaj :jupi:Jeśli jest uzależniony i przegrywa grubą kasę to się cieszy,że go zlimitują bo więcej jak limit nie przegra.
jeżeli chodzi o "wydłużenia czasu przyjmowania zakładu" - technicznie nie ma takiej mozliwosci. sprawdz czy masz przegladarke ok, cookies,temps etc...Limity przy graniu na live to ostatnio niestety standard w tym buku. Namierzanie tego samego kompa odbywa się poprzez MACa karty sieciowej (mając zmienne IP)?
Prędzej czy później każdy wygrywający musi dostać limit. Jednak piszecie głównie o limitach stawki. A co powiecie na temat wydłużenia czasu przyjmowania zakładu? To się wam nie ptrzytrafiło?
@Soltysia - najczęściej grasz zakłady typu "race to 10" grając obie drużyny?
Nie ma takiej możliwości aby dobry typer nie mógł spokojnie grać. W necie są setki buków, a do normalnej gry bez żadnych limitów nigdy jest Pinek i giełda i wiele innych. Fakt Bet365 jest bardzo dobry, no, ale jak już się złapie te limity to trudno.Trochę mnie przeraża to co piszecie. Gdzieś ty był temat czy z bukmacherki da się żyć. Myślę, że jeśli bukmacherzy w taki sposób wprowadzają limity to po prostu się nie da. Jeśli jakiś bukmacher ma powiedzmy milion klientów na całym świecie, którzy ciągle są na minus to dużo zysku taki bukmacher ma, natomiast nie rozumiem po co są limity. Jeśli ktoś już rzeczywiście wyciąga 30% tygodniowo to jakby tak z 100k wygrał to limit jeszcze rozumiem, ale po kilku dniach, po wygranej kilku k.
O co chodzi z tymi multikontami? Czy jeśli ktoś dostanie np. limit max. 10zł na zakład i zamknie konto, a później stworzy nowe na te same dane to już limitu nie ma? Czy może kombinujecie w ten sposób, że zakładacie konto na brata, jak zlimitują to na siostrę, potem na rodzica jednego drugiego, wujka, ciocie, kuzyna itp. Czy gracie z tego samego komputera (ten sam numer IP)?
"nieraz tak dlugo krecilo ze zdazyli bramke stzrelic i nie zalezy to od lacza." - przeciez bukmacher nie jest w stanie dokładnie przewidziec kiedy padnie gol, chyba ze ty czekasz jak juz piłka leci do bramki i wtedy chcesz zatwierdzic zakład...witam jestem tu nowy
Tydzien temu tez nalozyli mi limity. konto mialem otwarte ponad rok. Gram tylko na live i dosc duze stawki min 50e
Mialem drugie konto otwarte na matke nie uzywane od 8 miesiecy , wplacilem sino klikam na zaklad to samo limity nawet widaomsci na to konto nie wyslali za nakladaja limit-
Jest dokladni ejak pisze eskobarek ze dochodza po numerze MAC kart sieciowaej ze jest logowanie na rozne konta z tego samego kompa.
Zgadzam sie tez z wydluzeniem czasu zakladu ,ostatnio mialem to non stop nieraz tak dlugo krecilo ze zdazyli bramke stzrelic i nie zalezy to od lacza.
jak nie masz o czymś pojęcia to się lepiej nie odzywaj w ogólejeżeli chodzi o "wydłużenia czasu przyjmowania zakładu" - technicznie nie ma takiej mozliwosci. sprawdz czy masz przegladarke ok, cookies,temps etc...