Uwierz mi że to żaden rekordnowy rekord. Konto założone w środę, pierwsze zakłady w czwartek a dziś już limit ????
pewnie tym że ograniczają limit na postawienie zakładu do kilkuset złotych a często do śmiesznych sum rzędu kilkanaście złotych?:zoltakartka:A możecie mi powiedzieć , moi drodzy , w czym wam te limity przeszkadzają ? Bo ja nie widzę problemu .
Dokładnie. Wyciągnąłem od b365 w ciągu 20 dni 8k i dostałem limity na maksymalny zysk 20-100 zł (w zależności od dyscypliny), jedynie na największe rozgrywki piłki nożnej (np. Puchar Konfederacji) 1000zł.pewnie tym że ograniczają limit na postawienie zakładu do kilkuset złotych a często do śmiesznych sum rzędu kilkanaście złotych?:zoltakartka:
ale "wyciagnales" na surebetach czy na dobrych typach (jakies niespodzianki po wysokim kursie) single czy AKO ?Dokładnie. Wyciągnąłem od b365 w ciągu 20 dni 8k i dostałem limity na maksymalny zysk 20-100 zł (w zależności od dyscypliny), jedynie na największe rozgrywki piłki nożnej (np. Puchar Konfederacji) 1000zł.
hahah ???? dobre.... robia ludzie wałki i jeszcze zdziwienii...???? O jaki ten bukmacher niedobry,limitują mnie na wielu kontach????
Jakby buki nie robiły wałków, czyli limitując graczy którzy zarabiają to ludzie by nie musieli kombinować... a tak to trwa walka jednych z drugimi i jakoś to leci, kto chce to sobie zawsze jakoś poradzi.hahah dobre.... robia ludzie wałki i jeszcze zdziwienii...
Bukmacher limitując robi wałki?To społeczeństwo jest coraz głupsze...Jakby buki nie robiły wałków, czyli limitując graczy którzy zarabiają to ludzie by nie musieli kombinować... a tak to trwa walka jednych z drugimi i jakoś to leci, kto chce to sobie zawsze jakoś poradzi.
o czym ty mowisz czlowieku? wiesz czemu sa limity? temu ze gracze zakladaja wiele kont i licza na drapane, graja surbety i pomylki bumacherow.... przeciez to w interesie bukow jest zeby gra byla uczicwa, a nie przekupione mecze na ktore daja kurs zgodnie z wiedza statystyczna....Jakby buki nie robiły wałków, czyli limitując graczy którzy zarabiają to ludzie by nie musieli kombinować... a tak to trwa walka jednych z drugimi i jakoś to leci, kto chce to sobie zawsze jakoś poradzi.
Czesc limitow jest taka jak piszesz,ale jest tez druga storna medalu tzn. limitowanie graczy ktorzy regularnie zarabiaja, bez grania surbetow.o czym ty mowisz czlowieku? wiesz czemu sa limity? temu ze gracze zakladaja wiele kont i licza na drapane, graja surbety i pomylki bumacherow.... przeciez to w interesie bukow jest zeby gra byla uczicwa, a nie przekupione mecze na ktore daja kurs zgodnie z wiedza statystyczna....
Jakby buki nie robiły wałków, czyli limitując graczy którzy zarabiają to ludzie by nie musieli kombinować... a tak to trwa walka jednych z drugimi i jakoś to leci, kto chce to sobie zawsze jakoś poradzi.[/ QUOTE]
A no poradzi Klika kontaktów, parę telefonów i już wiadomo co i jak ???? Wystarczy mieć stały kontakt np. do trenerów panienek Anna Smith , Sussane Celik , Ellen Allgurin , i wiadomo co się będzie święciło. Na limitach max 45 zeta , w każdym meczu na live chwycić 10 takich obstaweg , to daje 450 zeta z meczu , takich meczy 3-4 w tygodniu , wynik tygodnia 1800 zeta. Miesiąc sami sobie przeliczcie ???? Czy to dla Was za mało !!
Single, zawyżone kursy z itf kobiet. Rozumiem, że buki się bronią, ale to jednak nie fair, bo grałem w b365 3 lata, w sumie uzbierało się zysku jakieś 15k, z czego 8 w ostatnim miesiącu, a i żeby to wygrać zaczynałem od stawek 2-20zł. Bez kombinowania, surebetowania i kontrowania, a tu bęc - limity. Zrozumiałbym wszystko, gdybym grał kontry live, surebety i stawki jakieś kosmiczne, ale operowałem w ostatnim miesiącu stawkami 40-300 zł/typ. Jeżeli tak boją się niszowych dyscyplin po co w ogóle wystawiają na to ofertę?ale "wyciagnales" na surebetach czy na dobrych typach (jakies niespodzianki po wysokim kursie) single czy AKO ?
Co za bzdury. Bet365 akurat daje limity szurbetowcom, multikontowcom i wyludzaczom bonusow a nie graczom ktorzy wygrywajaCzesc limitow jest taka jak piszesz,ale jest tez druga storna medalu tzn. limitowanie graczy ktorzy regularnie zarabiaja, bez grania surbetow. Pograj w Bet365 miesiac czasu i wyciagnij od nich z 8k moze wtedy bedziesz pisal inaczej...
i co ty masz te numery i sobie własnie tak radzisz ? dzwonisz i wiesz co sie bedzie dzialo.... ????Jakby buki nie robiły wałków, czyli limitując graczy którzy zarabiają to ludzie by nie musieli kombinować... a tak to trwa walka jednych z drugimi i jakoś to leci, kto chce to sobie zawsze jakoś poradzi.[/ QUOTE]
A no poradzi Klika kontaktów, parę telefonów i już wiadomo co i jak ???? Wystarczy mieć stały kontakt np. do trenerów panienek Anna Smith , Sussane Celik , Ellen Allgurin , i wiadomo co się będzie święciło. Na limitach max 45 zeta , w każdym meczu na live chwycić 10 takich obstaweg , to daje 450 zeta z meczu , takich meczy 3-4 w tygodniu , wynik tygodnia 1800 zeta. Miesiąc sami sobie przeliczcie ???? Czy to dla Was za mało !!
Nie, po prostu gram dobre typy-value, nie potrzeba do tego grania szurbetów, ustawek czy Bóg wie jeszcze czego...i co ty masz te numery i sobie własnie tak radzisz ? dzwonisz i wiesz co sie bedzie dzialo....
nie wiem skąd masz takie informacje.. ale chyba jeszcze nie zetknąłeś się z limitami w tym buku... wystarczy grać nisz za większe kwoty, trafiasz, zarabiasz, masz "dochodowy" styl gry, jesteś limitowanyCo za bzdury. Bet365 akurat daje limity szurbetowcom, multikontowcom i wyludzaczom bonusow a nie graczom ktorzy wygrywaja