graiąc w taki sposób ( ako z takim kursem ) nigdy nie bedziesz miał limitów ponieważ bukmacher traktuje Cie jako gracza rekreacyjnego w czym ma zresztą racje także spokojnie buk poczeka aż mu oddasz to co wziąłes z nawiązką ???? oczywiscie moze sie zdarzyc ze przez długi czas bedziesz ogrywał solidnie buka ale umówmy sie granie ako i to o takich rozmiarach nie jest sposobem na stały zysk spadnie skutecznosc i współczynnik "szczescia" i buk odbierze to co jego wiec radze Ci jesli urwałes z buka taką sumke zmień strategie póki czas i zacznij grac jakies singielki duble a to że wtedy prędzej dostniesz limity to sie nie przejmuj, ip mozna zawsze zmienic a znajomych tez raczej nie brakuje ???? pozdrawiam i powodzonka zyczea ja na Bwin jestem do przodu o 9 000 zł.
Obstawiam od 100 do 1000 zł.
Nie mam żadnych limitów, Gram od Stycznia.
Obstawiam głównie Piłkę Nożną, zakłady Kombi, o kursach od 10,0 do 200,0 )
Skoro w dwa dni z 9000 budżetu spadłeś na 1500 to tylko świadczy, że jesteś amatorem i na dłuższą metę nie będziesz osiągał zysków...ahh nie potrzebnie sie wczoraj chwaliłem.
z 9 tys, zrobiło się 1 500.
F**k Juve & Bayern
????
Vader jest jakis buk u ktorego nie masz limitu? Tak przez ciekawosc:spokodfhgfh:Skoro w dwa dni z 9000 budżetu spadłeś na 1500 to tylko świadczy, że jesteś amatorem i na dłuższą metę nie będziesz osiągał zysków...
Dlaczego? Bo to oznacza, że nie potrafisz odpowiednio dobierać stawek, nie potrafisz mądrze planować budżetu na grę.
Ale nie przejmuj się. Pewnie gdzieś ponad 90% graczy tego nie potrafi...
Też nigdy nie słyszałem. Ale jakoś miesiąc może dwa temu kolega pokazał mi kupon. Dostał limit na kilka złotych. To chyba jedyna osoba o której wiem ( a czytam sporo różnych for polskich/zagranicznych) że dostała limit. Być może inni się nie chwalą. Kolega tam dostał limit bo już nigdzie nie mógł grać. Wszędzie limit. A wyznaje zasadę, że jest uczciwy i nie zakłada nowych kont na rodzinę, znajomych itp. jak to w zwyczaju mają osoby zlimitowane...w Bet-at-home nigdy nie słysząłem o limitach...
Sam siebie zawiodłem, bo te 9tys, budowałem długi czas.Skoro w dwa dni z 9000 budżetu spadłeś na 1500 to tylko świadczy, że jesteś amatorem i na dłuższą metę nie będziesz osiągał zysków...
Dlaczego? Bo to oznacza, że nie potrafisz odpowiednio dobierać stawek, nie potrafisz mądrze planować budżetu na grę.
Ale nie przejmuj się. Pewnie gdzieś ponad 90% graczy tego nie potrafi...
Sam siebie zawiodłem, bo te 9tys, budowałem długi czas.
A Straciłem to w tak głupi sposób.
Po Sobotnich niepowodzeniach w Bundeslidze. Po obstawiałem na szybko (chciałem sie jak najszybciej odgryźć, bo europejskie ligi się kończą ), nie po statsach, tylko po nazwach drużyn co było błędem. Wpadlo kilka remisów na niekorzyść ( a nigdy nie obstawiam remisów ). A Największy błąd zrobiłem taki
- obstawiłem Lige włoską.
- 1 mecz wylądował w dwóch zakładach.
i Po kasie.
Vader, może i obstawiasz, po statystykach, myśląc, rozpisując, czy bóg wie jak, ale ty za tych chłopaków meczu nie zagrasz.
Mnie zawiódł Juve i Celtic, moim zdaniem to nie były głupie typy, Celtic walczy o mistrzostwo, a przed Juve otwierała sie szansa podgonienia Milanu.
Nie przesadzajmy.Te limity nie są znowu takie niskie.Buków jest bardzo dużo i przy jakimś zbankrutowaniu np. Jetbull :-D przychodzi nowa.Nie wiem czy to jest oficjalna liczba ale aktualnie mamy chyba 64 bukmacherów i 4 giełdy zakładów.10bet brak
Bet365 9PLN
Betclick 20PLN
Betsson 90PLN
Betway brak
Bwin brak
Centrebet brak
Expekt brak
Gamebookers nie gram
Pinnacle brak
Sportingbet 42PLN
Unibet brak
Interwetten 30euro
Bet-at-home brak
DOXXbet brak
BetGun 100PLN
Jetbull 216PLN
Bluesq nie gram
Boylesports nie gram
Cashpoint nie gram
Eurobet brak
Mybet brak (3mecze trzeba grać)
BetBoo nie gram
BetExperience.com nie gram
Internet1x2 nie gram
Winunited nie gram
Stryyke 10 euro
888sport nie gram
Betfair nie gram
Betdirect 5 euro
Betsafe 3eur
Scandic 100 PLN
Betklass nie gram
Goldvictory brak (3mecze trzeba grać czasami)
Zedbet 190PLN
Ale pewnie jeszcze sie troche pozmienia za jakis czas i gdzie wtedy grać ? Moze ktos gra u azjatów takich jak 188bet 12bet mansion ? lub innych to niech napisze....co poleca. Tylko ze z nimi to może być róznie zeby nie znikneli...
No to coś mało w temacie jesteś widać...Nie przesadzajmy.Te limity nie są znowu takie niskie.Buków jest bardzo dużo i przy jakimś zbankrutowaniu np. Jetbull :-D przychodzi nowa.Nie wiem czy to jest oficjalna liczba ale aktualnie mamy chyba 64 bukmacherów i 4 giełdy zakładów.
Wiadomo są buki z lepszą i gorszą ofertą.Tych z lepszą patrz:bet365,unibet,bwin,betsson,expek itp. itd. bym oszczędzał.Chodzi mi o to aby nie robic takich durnowatych błędów w stylu wysłac w unibet singla,dubla za 2 koła.Tylko spokojnie.Przykładoow chce wysłac zakład za 200zł to jak ktoś się ma bac limitów to niech wyśle ten kupon w 10 bukach np. po 20zł.
A za grubo single na lepsze ligi siekac w pinnacle,william hill i na giełdach betfair i betsson.Ewentualnie od czasu do czasu przejsc się do ziemniora (szczególnie jeśli chodzi o żużel).
Te limity u ciebie sięgają przeciętnie wysokich stawke bo do 100zł w większości.Więc jest spoko.
Vader kosi buki jak chce z tego co widzę bo gra pewnie tym sposobem co ja podałem. :spokodfhgfh: Nie ma co szalec.