@AKaSHakal
JUz Ci Wyjasniam. Mianowicie jest taka stronka jak taj... dalej nie pisze bo nie chce byc posadzony o reklame czy spam. Troche ludzi ma do niej dostep a gosc sie specjalizuje w damskich Itfach i robi tam yeld ok 30 % od 3 lat majac juz na koncie chyba 20000 typow. Gosc jest nie do podrobienia. Jako ze bet na te Itfy ma najwieksza oferte wiekszosc gra te typy na bet i pojawia sie problem. Gdyz niekiedy zaozysz konto nie zagrasz nawet jednego typu a masz bloka wysylasz skan dowodu zanim zweryfikuja masz juz bloka i nie wiadomo skad oni wiedz kto jest kto. Dodatkowo ludzie naprawde na tym dobrze zarabiali ale jak tak limituja to ciezko jest cos zarobic gdyz jak koles poda typ to mozesz miec juz bloka zalozonego a nie sposob jest sprawdzac co 2-3 minuty czy nie dostales wspomnianego limitu. Jak zalozysz konto nowe to kursow ktore on podal juz nie zlapiesz gdyz utrzymuaj sie one ok 30 sek. a jak nie lapiesz kursow nie zarabiasz badz zarabiasz grosze ale nerwow tracisz wiecej. I cala ta polemika opiera sie na tym zeby rozszyfrowac jak te sku r wy sy ny nas monitoruja !! Skad czerpia informacje :/
@2) Mam taki problem mianowicie zalozylem konto wplacilem 2 k i bum blok nie mozna sie zalogowac ???? pisze do nich chca 2 skany dokumentow + zdjecie listu weryfikacyjnego plus akt urodzenia nie mam zamiaru im tego wysylac,gdyz im poprostu nie ufam to raz a dwa to im nie ufam
I o ile zgodze sie ze mogli mi zablokowac konto to nie zgadzam sie zeby mi blokowali pieniadze bo ja moge nie chcec im wysylac tych dokumentow tlumacac sie strachem przed dalszym ich obrotem zwlaszcza ze wyrazam zgode na przetwarzanie danych. Teraz wlasnie czy jest jakas podstawa prawna na ktora moge sie powolac w rozmowach z ich konsultantami bo np. w Pl jak wysle pieniadze na zle konto oni maja obowiazek odeslac ale nie wiem jak to oborcic przeciw bet oni tez napewno nie moga skonsfiskowac pieniedzy bo konto zablokowac moga ale pieniadze nie sa ich
?? POmoze ktos?