bratriposty
Użytkownik
Jeśli edi8 czyta te kretyńskie wpisy o "transferowaniu", to zapewne kłuje go serce.Tadzin wdrapał sie na szczyt głupoty i macha z samej góry.Faktycznie, ładnie się zaorałeś.
Jeśli edi8 czyta te kretyńskie wpisy o "transferowaniu", to zapewne kłuje go serce.Tadzin wdrapał sie na szczyt głupoty i macha z samej góry.Faktycznie, ładnie się zaorałeś.
Ciężko odnieść się do takich idiotyzmów. A kiedy jeszcze czyta się coś takiego:Faktycznie, ładnie się zaorałeś.
:-|SAMOZAORANIE LVL HARD
Co to znaczy kombinuje? Wygrywa?:grin:Ja gram w tej firmie od 8 lat, bywały miesiące gdzie codziennie grałem zakłady po kilkanaście tyś obrotu, do tej pory bana nie dostałem, myślę że jak ktoś nie kombinuje to nie dostanie w tej firmie limitu.
zapodaj passyTadzin, w wolnej chwili przetransferuj sobie ode mnie 1 000 zł. Pozwalam.
na kartce to mozesz zapisywac sobie swoja gre na zapalkiA po co ci passy, przeciez i tak tego nie wyplacisz z adamadam konta? Zapisuj sobie co bys gral u adama na kartce i na to samo wyjdzie.
Dolaczam sie do pytania. Ma ktos jakies informacje co tam sie odpierdala u nich? Zagrane 24 kupony po 2000zl kazdy na live, najwyzszy kurs jaki zagralem to bylo 1,20!. Na czysto niecale 2500zl do przodu i limit. Nie gralem zadnych surbetow, ani nawet tych calych itfow.Nie robić off-topu.
Co z tym betem365? Od 3 miesięcy limitują totalnie. Ktoś pracuje/pracował w b365? Bo to już podejrzane się robi.
Gra na koncie , z którego nie można wypłacić też jest grą na zapałki.na kartce to mozesz zapisywac sobie swoja gre na zapalki
zreszta wyopwiedz nie byla kierowana do ciebie to na ch sie wtracasz?
Wilson stawia pieniądze, których na oczy nie widziałeś, mimo że sam grasz za spore stawkina kartce to mozesz zapisywac sobie swoja gre na zapalki
zreszta wyopwiedz nie byla kierowana do ciebie to na ch sie wtracasz?
czekam na pasy. w innym przypadku bede musial uznac cie za niepowaznego z racji tego iz wczesniej zadeklarowales iz moge sobie wziac od ciebie tysiaka za free.Gra na koncie , z którego nie można wypłacić też jest grą na zapałki.
ja bym dał mu szanse ????Nie wziąć, tylko "przetransferować" swoim sposobem ???? . Próbuję Ci pokazać absurd twojego myślenia, ale już poddaję się.
Dokładnie. Sprawa poważna jest.Ludzie, zalozcie sobie nowy temat ne te bezsensowna dyskusje. Niektorzy chca sie tutaj dowiedziec czegos o cieckach z b3,65 i ich smiesznych limitach, a wy tutaj sie jakimis pierdolami zajmujecie.