fejsbvgftrbh
Użytkownik
Ja nie wiem czego tutaj nie rozumiecie... Sam miałem dokładnie taką samą sytuację. Konto mogłem weryfikować w przeciwieństwie do autora problemu, ale nie chciałem się w to bawić. Miałem 200zł na koncie, z ktorego chcialem pozbyć się pieniędzy. Szukałem meczów, gdzie under over na b 365 był 1.9-1.9, zwykle na pinnacle lub marathonie wynosi wówczas 1.95-1.97. Na tamtych kontach łącznie miałem 500zł. Za 100zł zagrałem under przy 1.9 na 365, na innej stronie za 1.96 over. Wszedł ten over. Stany konta 100zł-596zł. Potem tak samo i wygrana under na b 365, stany konta 190zł-496zł. Potem za 100zł i ponownie over czyli 90zł-592zł i ponownie wszedł over na koniec, tym razem przy stawkach 90zł-90zł (bo tyle zostało na b 365) i zysk 85zł, czyli stany konta 0zł-677zł.
Suma sumarum 177zł, 23zł w plecy, ale z tym trzeba się liczyć. Być może jeszcze udałoby się mniejsze różnice w kursach wynaleźć, mi ten over/under jednak pasował najbardziej do tego.
Nikt nie mowi o sposobach w pełni bez jakiegoś ryzyka, albo bez jakiekolwiek straty, ale jak się odratuje 70-80% to i tak jest dobrze, bo przecież traktowaliśmy tę kwotę jako już straconą.
Suma sumarum 177zł, 23zł w plecy, ale z tym trzeba się liczyć. Być może jeszcze udałoby się mniejsze różnice w kursach wynaleźć, mi ten over/under jednak pasował najbardziej do tego.
Nikt nie mowi o sposobach w pełni bez jakiegoś ryzyka, albo bez jakiekolwiek straty, ale jak się odratuje 70-80% to i tak jest dobrze, bo przecież traktowaliśmy tę kwotę jako już straconą.