marathon?zacznijcie grać na marathonie i tyle
mnie limity na szczescie nie dotycza
Owszem, bardzo dużo wchodzi na live, ale też bardzo dużo nie wchodzi. Choćby mecz, który w tej dokładnie chwili gram na live, a nie ma go wcale na marathonie (choć sugerowane było przez chociażby portal betbrain, że się pojawi). W samych pre-typach to już w ogóle 1/3 tego co na b365.mają prawie taką samą jak Bet365, tylko, że większość wchodzi na live dopiero.
mnie limity na szczescie nie dotycza
grasz w innym buku swoj typ za dajmy na to dwie stawki, a u buka z ktorego chcsz oproznic hajs 1 stawka na bet w druga strone + trzeba patzrec zeby za bardzo na marzy nie tracic (czesto nawet mozna na zero wychodzic), skoro w dluzszym okresie czasie zawsze wychodzisz na swoje to stan konta na "niechcianym" buku bedzie malec.Witam
Sorry ze w tym temacie lecz uznalem ze bedzie ok. Jakis czas temu zalozylem na kolege konto w bet365 problem pojawil sie ze nie zweryfikowalem konta na niego i aktualnie nie mam juz z nim kontaktu , konto nie jest zlimitowane a wyplaty nie zrealizuje bo do chlopa nie mam namiaru a chce jakos odzyskac srodki ktore sa na koncie. Ma ktos z Was jakis pomysl jak wyjac te pieniadze ? Jedyny pomysl jaki mi przychodzi do glowy to grac jakies surebety z np pinnacle lecz jesli akurat bedzie trafiana opcja w bet365 to tylko bede sie cofał. Moze ktos byl w takiej sytuacji ? Z gory dziekuje za rady
Po co stawiac w "niechcianym" buku skoro z niego i tak nie wypłaci?grasz w innym buku swoj typ za dajmy na to dwie stawki, a u buka z ktorego chcsz oproznic hajs 1 stawka na bet w druga strone
Po to, żeby tę kwotę w wirtualny sposób "przetransferować" do innego buka. Ten zakład na kontrkurs jest zabezpieczeniem przed przegraną, wiadomo że w normalnych okolicznościach kontrkurs zagra się u buka, z którego normalnie można wypłacić, jednak tutaj w ostateczności właśnie moze posłużyć do tego to konto. Swojego faworyta gra u 'normalnego' buka za określoną stawkę, a przeciwko niemu w b 365 za stawkę, która pozwoli wyjść prawie na zero lub jak najmniej na minus. Skoro generalnie na co dzień trafia, to większość na b 365 nie trafi, więc szybko ta kasa się skończy, a automatycznie oznaczać będzie to, że wygrywał na drugim buku, na którym ta kasa wzrośnie.Po co stawiac w "niechcianym" buku skoro z niego i tak nie wypłaci?
???? ktoś chyba nie przemyślał tego co napisał. Oczywiście że ten sposób nie ma nic wspólnego z transferowaniem pieniędzy, w żaden sposób to co opisał Tadzin nie polega na transferowaniu.Po co stawiac w "niechcianym" buku skoro z niego i tak nie wypłaci?
Po co komuś wirtualne pieniądze ? Ciekawe jakim zabezpieczeniem jest postawienie w jednym buku realnych pieniędzy na wygraną w drugim "wirtulanych" na przegraną.? ????Po to, żeby tę kwotę w wirtualny sposób "przetransferować" do innego buka. Ten zakład na kontrkurs jest zabezpieczeniem przed przegraną,
Tak jak wspomnialem problem w tym ze konto nie jest na mnie (na siebie mam zlimitowane) i niestety z ta osoba nie mam juz kontaktu. Zatem potrzebuje jakiegos innego wyjscia by odzyskac srodki z tego kontaJedynym rozwiazaniem jest przegrywanie u buka z ktorego nie odzyska sie pieniedzy i zarazem trafianie drugiej strony w innym buku