>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Liga Narodów mężczyzn 2025

C 288,4K

czary-mary

Użytkownik
✅ Bułgaria 3:0 Japonia

Kolejny ciekawy mecz
Bułgarzy w podstawowym składzie u siebie z Japonią C.
Bułgarzy z bracia Nikolov, Asparuhov, Grozdanov, Antow jak najbardziej mogą pokonać Japonię, która to gra całkowicie innym składem niż przed laty.
Bułgarzy 1 set i cały mecz kurs 3.85 jak najbardziej warty uwagi. Siła, moc, zagrywka to wielka przewaga młodej ekipy bułgarskiej. Japończycy mają na koncie już 3 zwycięstwa, ale Holendrzy czy Serbowie w obecnych składach i dyspozycji to półka niżej od Bułgarii.
Gorące trybuny Bułgarii na pewno pomogą swoim

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1307
fazer77 6,3K

fazer77

Użytkownik
Kolejny ciekawy mecz
Bułgarzy w podstawowym składzie u siebie z Japonią C.
Bułgarzy z bracia Nikolov, Asparuhov, Grozdanov, Antow jak najbardziej mogą pokonać Japonię, która to gra całkowicie innym składem niż przed laty.
Bułgarzy 1 set i cały mecz kurs 3.85 jak najbardziej warty uwagi. Siła, moc, zagrywka to wielka przewaga młodej ekipy bułgarskiej. Japończycy mają na koncie już 3 zwycięstwa, ale Holendrzy czy Serbowie w obecnych składach i dyspozycji to półka niżej od Bułgarii.
Gorące trybuny Bułgarii na pewno pomogą swoim
Japonia C czyli nie ma w kadrze 20-stu najlepszych zawodników ?

Otrzymane punkty reputacji: +64
zibi16 1,8M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Francja vs Japonia 2:3

Francuzi wzmocnieni zawodnikami - Brizard, Patry, Chinenyeze, Louati i skład już wygląda całkiem dobrze. Japonia w dalszym ciągu bez swoich najlepszych zawodników.
Kursy wystawione zbyt wysoko dlatego warto pobrać bo do meczu spadną.

Francja 1,73 śmiało

Turcja vs Ukraina

Turcja przegrała po słabym meczu ze Słowenią 0:3, Ukraina przegrała 0:3 z Francją. Okey, faworytem może być Ukraina bo Turcja nie pokazuje się z dobrej strony ale kurs wystawiony na Turcję uważam za wysoki - mocno za wysoki bo mecz nie powinien być jedno stronny.

Turcja 2,55 zaufam jeszcze raz zobaczymy czy ponownie się zawiodę.

Serbia vs Kuba 1:3

Serbowie wczoraj ponownie pokazali, że są słabi, porażka z Iranem dla mnie nie była niespodzianką bo sam typowałem na Iran. Kuba wygrała z Niemcami i dziś z Serbami ponownie są faworytami. Jednego się obawiam tylko, że Kuba będąc faworytem często gubi punkty.

Kuba 1,81

Ostatnia edycja:
C 288,4K

czary-mary

Użytkownik
Bardzo dziwne wystawione kursy w jutrzejszym spotkaniu Francja vs Japonia.
Francuzi dziś o wczesnej porze łatwo pokonali Ukraińców 3:0.
Natomiast Japończycy gładko uległi Bułgarom 0:3 kończąc mecz 19:30.
Francuzi bardzo solidny skład. Są Brizard, Clevenot, Luati, Chineneze, Party, Faure.
Japończycy natomiast kadra Bo.
Bardzo duża przewaga Francuzów. Francuzi wygrają tracąc co najwyżej seta po kursie 2.47. Kurs na Francja handi -1,5 seta na 100% spadnie w kilka godzin z 2.47 i to do poziomu około 1.60

❌

Ostatnia edycja:
T 26,4K

tadzin

Użytkownik
o juz placzki kasuja not o se kasujcie tylko do tego sie nadajecie niech farmazony pisza dalej swoje brednie to najwazniejsze

pinio1111 350,4K

pinio1111

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Francuzi bardzo solidny skład. Są Brizard, Clevenot, Luati, Chineneze, Party, Faure.
Bardzo duża przewaga Francuzów. Francuzi wygrają tracąc co najwyżej seta po kursie 2.47. Kurs na Francja handi -1,5 seta na 100% spadnie w kilka godzin z 2.47 i to do poziomu około 1.60
Mnie te kursy wcale nie dziwią.
Dużo będzie zależało od tego jak wyjdą Francuzi. Dziś wyszli praktycznie bez wzmocnień i jedynie Brizard wchodził na zmiany. Podejrzewam że jutro Giani też nie wystawi wszystkich najlepszych, tylko znów pokombinuje.
Ukraińcy dziś wypuścili pierwszego seta mając 20:16 i to ustawiło cały mecz. Do tego Ukraina gra siłową siatkówkę, a Japonia zdecydowanie bardziej techniczną. Sądzę że będzie to bardzo wyrównany mecz.
Dzisiaj Bułgarzy, tak jak się spodziewałem i o czym pisałem dwa dni temu, zagrali na swoim dobrym poziomie, przy własnej publiczności i to wystarczyło na Japonię. Różnica między Francją a Bułgarią jest taka, że Bułgarzy mają świetne warunki fizyczne i dziś dużo piłek bili nad blokiem Japonii. Francja gra bardziej technicznie i sądzę że z taką grą będzie Japonii znacznie łatwiej.

pinio1111 350,4K

pinio1111

Użytkownik
USA - Chiny
Chiny +1,5seta 2,35
Chiny 3,70
Dokladny wynik 3:1 Chiny 9,60
Chińczycy powalczyli nawet bez swojego lidera. Myślę że z nim w składzie spokojnie by to wygrali.

Od razu zaznaczam, że czekam na składy i będę to grał tylko jeśli w składzie Chin wyjdzie Jingyin Zhang.
To gość który jest zdecydowanym liderem tej drużyny i jak dla mnie dodaje tam minimum 30%.
Bez niego, w pierwszym tygodniu, Chińczycy wygrali dwa mecze, więc z nim w składzie naprawdę są w stanie zwiększyć zdobycze punktowe i awansować w tabeli.
Vital, jak to on, robi swoje czyli świetną robotę. To wysokiej klasy fachowiec i potwierdza to swoimi wynikami.
Chińczycy, jako gospodarz, mają zagwarantowany awans do turnieju finałowego, ale widać, że Heynen wymaga od nich maksymalnego zaangażowania w każdym spotkaniu.
Natomiast dzisiejsi gospodarze grają rezerwami, choć są ciut wzmocnieni w porównaniu z pierwszym turniejem, gdyż z ciekawszych postaci zobaczymy dodatkowo Kyla i Erika.
Czy to znaczące wzmocnienia?, moim zdaniem niekoniecznie.
Trochę śmieszą mnie teksty wielu osób, że USA gra składem C.
To jest zdecydowanie skład B!!!
Tam jest tylko baaaardzo zaawansowany wiekiem skład A i długo, długo nic!!!
Owszem siatkówka akademicka w USA jest najlepiej rozwinięta na świecie, ale na tą chwilę w męskiej siatkówce jest tam ogromna dziura!!!
Z obecnego składu A(olimpijskiego) połowa zawodników za chwilę przejdzie na siatkarską emeryturę, a druga połowa to gracze w wieku 27-30 lat, czyli również dość zaawansowanym.
Na tą chwilę w USA nie ma utalentowanej młodzieży i jeśli ktoś twierdzi, że oni grają kadrą C, to niech mi pokaże tych z kadry B!!!
W pierwszym tygodniu i tak ugrali więcej niż myślałem i chyba stąd te niskie kursy na ich wygraną. Owszem, grają poprawną siatkówkę, ale ten zespół nie ma lidera. Ensing, też raczej nim nie będzie i nie sądzę by mocno wpłynął na grę drużyny.
Amerykanie prawidłowo są faworytem, gdyż są też gospodarzem turnieju. Jednak uważam, że to będzie dość wyrównany mecz i jeśli w kadrze Chin zobaczymy Jingyin Zhanga, to może on zrobić różnicę na korzyść graczy z "państwa środka".

Ostatnia edycja:
pinio1111 350,4K

pinio1111

Użytkownik
Francja - Japonia
1set Japonia 2,30 easy money💵😎

Francuzi wychodzą składem z pierwszego tygodnia. Wczoraj w pierwszym secie odwrócili ze stanu 20:16 dla Ukrainy, dziś sądzę że Japonia po wczorajszej porażce mocno wejdzie w mecz.
Do tego wiadomo że ambicjonalnie to ważny mecz dla trenera Japonii.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3456
E 0

estera

Użytkownik

❌
Czary-mary. Jak to mozliwe, ze Francja z taka bardzu duza przewaga zostala zbita przez te Japonia C ???

realadi 5K

realadi

Użytkownik
Panowie jak ta Kuba dziś? Dopadnie ich lag mózgu czy jednak wygrają? Oni mają straszne fale jeśli chodzi o "forme"...

J 2K

jakxx88

Użytkownik
Panowie jak ta Kuba dziś? Dopadnie ich lag mózgu czy jednak wygrają? Oni mają straszne fale jeśli chodzi o "forme"...
Grają z bardzo słabą Serbią , miałem ich do tripla z Ukrainą i Francją (która przegrała z Japonią). Swoją drogą wczoraj bym się upierał że Japonia poradzi sobie z Bułgarią a dziś że przegrają z Francją a tu dwa razy na odwrót 😁
Nasza kadra (wiadomo jaki skład) grali mega fajnie z full drużyną Italii, fajnie sie to oglądało.

zibi16 1,8M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Czujcie chociaż to przed meczem ;) Po meczu to nawet i ja czułem, ze przegrają ;)

Otrzymane punkty reputacji: +561
C 288,4K

czary-mary

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Czary-mary. Jak to mozliwe, ze Francja z taka bardzu duza przewaga zostala zbita przez te Japonia C ???
Tak to możliwe, że Francuzi również tak jak i Japończycy wyszli składem B.
Btw od kiedy porażke w tie breaku określa się zbiciem?
Składy były dostępne 20 min przed spotkaniem. Bez problemu można bylo skontrować zakład gdy value prysło wraz z podaniem szóstki wyjściowej

Do góry Bottom