>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Liga Narodów mężczyzn 2025

T 26,4K

tadzin

Użytkownik
Bułgarzy u siebie będą groźni i już w pierwszym meczu mogą zrobić niespodziankę.
uparles sie do tych garow nie mam pojecia na jakiej podstawie, druzyna jednego zawodnika, to gdzie tu grac w siatkowke, jak nikolov nie dojezdza to konczy sie na 0-3 i to nawet z kims tak slabiutkim jak w pol rezerwowa kanada

pinio1111 343K

pinio1111

Użytkownik
uparles sie do tych garow nie mam pojecia na jakiej podstawie, druzyna jednego zawodnika, to gdzie tu grac w siatkowke, jak nikolov nie dojezdza to konczy sie na 0-3 i to nawet z kims tak slabiutkim jak w pol rezerwowa kanada
Ja w nich widzę ogromny potencjał. Do tego w tym tygodniu grają u siebie i dołącza Grozdanov i Dimitrov. Mnie skośni nie przekonują w tym zestawieniu i uważam że Bułgaria to wygra.

vertigo 14,4K

vertigo

Użytkownik
Argentyna
Niemcy
Bułgaria
Kuba Balcerzak rzucił kadry Francji, Włoch, Słowenii, USA, oczywiście naszą, Japonii też ale z błędem - bez Keihana.
Problemy Kuby były już tutaj opisywane, teraz dopisano dla jakich zawodników trwa walka z wizami i z czasem,
Obecni na miejscu: Jose Miguel Gutierrez, Julio Gomez, Bryan Camino, Yordan Bisset, David Fiel, Masso
Nie polecieli: Lopez, Yant, Concepcion, Thiago Suarez, Thondike, Yonder Garcia, Mergarejo, Roamy Alonso. Ponoć ta ósemka została podzielona na dwie czwórki i w takich czwórkach będzie się meldować do przybycia na drugi turniej do Belgradu.

pinio1111 343K

pinio1111

Użytkownik
Dobra wiadomość jest taka, że Kuba nie chce oddać meczu walkowerem.
Reszta drużyny, najprawdopodobniej dotrze w godzinach późnowieczornych, bądź nocnych.
Bet na Niemców coraz ciekawiej wygląda, oczywiście zagrany wczoraj, bo dziś już zostało marne 1,50, choć uważam że w związku z takimi problemami Kuby kurs powinien oscylować w granicach 1,25.
Superbet całkowicie wycofał, na tą chwilę ten zakład.
Myślę że Kuba wyjdzie tylko po to by ten mecz rozegrać, bo nierealne jest by mogli powalczyć po tylu godzinach podróży

Otrzymane punkty reputacji: +51
BanksyGA 243,6K

BanksyGA

Znawca - Siatkówka
Jak już ktoś poda składy, to można wiedzieć skąd wy je bierzecie?

Z fartem
Twitter, Instagram, strony federacji danego kraju, Balcerzak, Vsever. Wystarczy wpisać na Twitterze #vnl2025, wziąć najnowsze i wyskoczą Ci profile ze składami. Po nitce do kłębka i się znajdzie

Otrzymane punkty reputacji: +130
K 13,4K

kretmmz

Użytkownik
Coś macie ciekawego na oku? U mnie pograne jedynie: +15,5 Ukraina oraz ponad 44,5 w 1 secie w meczach Turcja - Słowenia, Holandia - Argentyna. Ale bukmacherzy wystawili dość wysokie linie na punkty w meczach i ciężko znaleźć jakąś perełkę.

pinio1111 343K

pinio1111

Użytkownik
Bułgaria - Japonia
Bułgaria +1,5seta 1,95
Bułgaria 3,15 w Superbet z superprzewagą już siedzi

Idę w stronę Bułgarów. Opisywałem już ich tutaj w poprzednim turnieju.
W tym tygodniu grają u siebie, do tego wzmocnieni Grozdanovem i Dimitrovem.
Grozdanov po świetnym sezonie w Lublinie, więc to będzie duże wzmocnienie na środku siatki.
W Bułgarii w końcu mają dobrego trenera i przede wszystkim w narodowym związku skończyły się wojenki, które w ostatnich latach były zmorą tej reprezentacji.
Mają naprawdę utalentowaną młodzież i sądzę, że tego nie zmarnują.
Japonia owszem z trzema zwycięstwami, ale popatrzmy z kim?
Pierwsza wygrana z Chinami, gdzie gdyby nie nieudolność w końcówkach dwóch setów gospodarzy, mogłoby się skończyć różnie. Wygrana z bardzo słabą Serbią i równie słabą Holandią. W tym tygodniu nadal bez swoich liderów i jakoś nie przekonuje mnie ten zespół. Owszem grają poprawnie, ale zdecydowanie czegoś tam brakuje. To jak wypuścili pierwszego seta z naszą repą, pokazuje że brak tam lidera, który byłby pewniakiem w decydujących momentach.
Do tego dojdzie zmiana strefy czasowej i aklimatyzacja.
Kursy na poziomie 1,35 na Japonię, są wg mnie po prostu śmieszne i zamierzam skorzystać z wysokich kursów wystawionych na Bułgarów, którzy grają u siebie i dodatkowo w najmocniejszym składzie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +823
pinio1111 343K

pinio1111

Użytkownik
Coś macie ciekawego na oku? U mnie pograne jedynie: +15,5 Ukraina oraz ponad 44,5 w 1 secie w meczach Turcja - Słowenia, Holandia - Argentyna. Ale bukmacherzy wystawili dość wysokie linie na punkty w meczach i ciężko znaleźć jakąś perełkę.
Perełką to byli Niemcy wczoraj😉
Ja już mógłbym zrobić cash out, bo mam w tej chwili +35% od włożonej stawki do wypłaty. Jednak nie mam zamiaru tego robić bo sądzę że Niemcy to wezmą bez problemu i zarobię drugie tyle😎

J 2K

jakxx88

Użytkownik
Perełką to byli Niemcy wczoraj😉
Ja już mógłbym zrobić cash out, bo mam w tej chwili +35% od włożonej stawki do wypłaty. Jednak nie mam zamiaru tego robić bo sądzę że Niemcy to wezmą bez problemu i zarobię drugie tyle😎
No ten kto zlapał Niemcy po kursie ponad 2 to mega super, ja po 1.82 na betclicku. Ale już było praktycznie wszystkie wycofały to zdarzenie z wiadomych przyczyn. Swoją drogą kubańczycy jak z miejsca wejdą i wygrają to będą jaja..

pinio1111 343K

pinio1111

Użytkownik
No ten kto zlapał Niemcy po kursie ponad 2 to mega super, ja po 1.82 na betclicku. Ale już było praktycznie wszystkie wycofały to zdarzenie z wiadomych przyczyn. Swoją drogą kubańczycy jak z miejsca wejdą i wygrają to będą jaja..
W sporcie jest wszystko możliwe, ale bukmacherka polega na tym żeby szukać takich valuebetów i próbować je wykorzystywać, a nie grać wszystko jak popadnie 😉

M 105,9K

michalkin

Użytkownik
zerkalem z ciekawosci i o dziwo wczoraj najdluzej trzymal kursy sts. 2.25 bylo do grania do 2h o informacji od pinia. wiec marudzenie troche na wyrost.

W 1,9K

wojna20

Użytkownik
Wiekszego value juz nie ma jak ktos nie zlapal 2.20 na winy i wyzsze kursy na handicapy.
o 23 laduja w Stambule i jutro rano doleca na mecz

pinio1111 343K

pinio1111

Użytkownik
Wiekszego value juz nie ma jak ktos nie zlapal 2.20 na winy i wyzsze kursy na handicapy.
o 23 laduja w Stambule i jutro rano doleca na mecz
Dramat, lecą trzy dni i jeszcze jutro z samolotu prawie prosto na mecz.
Szkoda chłopaków, bo gdyby to był normalny kraj, to z ich predyspozycjami skocznościowymi, byliby pewnie jedną z najlepszych reprezentacji na świecie.

Cabron 142,3K

Cabron

Znawca - Polityka
Ja rozumiem, że to vaule było, ale od 1.60 w dół Niemcy nie do gry. Jak dla mnie argument samego zmęczenia po długim locie to za mało. Wyjdą nabuzowani, wsicekli po tej całej sytuacji i może im akurat tego dnia wszystko wchodzić

C 284,6K

czary-mary

Użytkownik
Również jestem zdania, że to wcale nie musi być tak przyjemny mecz dla Niemców.
Jakby nie patrzeć są bez najlepszych zawodników: Grozer odpoczywa, Weber brak uznania w oczach Winiara(?), Kampa koniec kariery reprezentacyjnej, Brehme odpoczynek.
Po drugiej stronie Kubanczycy, czyli kilka bardzo mocnych nazwiska jak Yant, Lopez, Masso. Pytanie jakim składem wyjdą na mecz. W pierwszym dniu po przylocie mogą wyglądać dobrze, zmęczenie może przyjść dopiero w kolejne dni.
O ile kurs ponad 2 był niezła okazja na Niemców, tak teraz kurs w okolicach 3.50 na Kubę wydaje się bardzo kuszący.
Tak jak pisze, jeżeli Kuba zagra w swoim najlepszym zestawieniu to są w stanie wygrać prawie z każdym, a już na pewno z takim rywalem. Druga strona medalu to, że potrafią również i przegrać praktycznie z każdym. Tutaj może się wszystko zdarzyć, a kursy bardzo rozbieżne

pinio1111 343K

pinio1111

Użytkownik
Również jestem zdania, że to wcale nie musi być tak przyjemny mecz dla Niemców.
Jakby nie patrzeć są bez najlepszych zawodników: Grozer odpoczywa, Weber brak uznania w oczach Winiara(?), Kampa koniec kariery reprezentacyjnej, Brehme odpoczynek.
Po drugiej stronie Kubanczycy, czyli kilka bardzo mocnych nazwiska jak Yant, Lopez, Masso. Pytanie jakim składem wyjdą na mecz. W pierwszym dniu po przylocie mogą wyglądać dobrze, zmęczenie może przyjść dopiero w kolejne dni.
O ile kurs ponad 2 był niezła okazja na Niemców, tak teraz kurs w okolicach 3.50 na Kubę wydaje się bardzo kuszący.
Tak jak pisze, jeżeli Kuba zagra w swoim najlepszym zestawieniu to są w stanie wygrać prawie z każdym, a już na pewno z takim rywalem. Druga strona medalu to, że potrafią również i przegrać praktycznie z każdym. Tutaj może się wszystko zdarzyć, a kursy bardzo rozbieżne
Nie sądzę by mogli wyglądać dobrze po trzech dniach podróży, a i jutro czeka ich jeszcze lot ze Stambułu do Belgradu.
Co do Niemców, to grałbym ich nawet gdyby Kubanczycy nie mieli tych problemów z podróżą.
Oczywiście kursy jakie są obecnie to nieporozumienie i granie w tej chwili na Niemców jest bez sensu.

pinio1111 343K

pinio1111

Użytkownik
rok temu holendry nie zglosily tuinstry do skladu przez co nie mogl grac w calej LN a kraj taki powiedzmy niby troche normalniejszy. xd
Ok, ale to jednostkowy przypadek, a na wyspie Fidela to się dzieje notorycznie i tam nic nigdy się nie zmieni.
Przecież gdyby ci chłopacy mieli normalny sztab szkoleniowy, a nie "misia Teddy", to mogliby rządzić światową siatkówką

Do góry Bottom