>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Liga Narodów kobiet 2025

J 2K

jakxx88

Użytkownik
Bułgaria vs Czechy over 180,5 pkt @1,85

Obie drużyny podstawa i widzi mi się tutaj dłuższy mecz. Obie drużyny mają argumenty na zwycięstwo,bliżej mi do Bułgarii bo naprawdę grają dużo lepsza siatkówkę niż rok temu. Natomiast zdziwi mnie tu 3:0 w którąś stronę. No i niestety, mam przeczucie że jakiś set skończy się tutaj do 12-15, takie agentki są w obu drużynach. Ale bardziej podchodzi mi tu pod 5 setów niż pod 3.
Szybko mecz. Czy Bułgaria taka słaba czy jak? Trzeci set straszny łomot. Jutro Czeszki z Tajlandia powinny chyba wygrać idąc za ciosem.

BanksyGA 245,8K

BanksyGA

Znawca - Siatkówka
Szybko mecz. Czy Bułgaria taka słaba czy jak? Trzeci set straszny łomot. Jutro Czeszki z Tajlandia powinny chyba wygrać idąc za ciosem.
Akurat dzisiaj wróciła Bułgaria z zeszłego sezonu która nie umie grać w siatkówkę. Kwintesencja to przebicie palcami w 3 secie przy 10-2 w strefę libero która sobie z tak mocnym atakiem nie poradziła

lazan 692

lazan

Użytkownik

Ogólnie to Bułgaria zmęczona po wczorajszym meczu wygranym 3:2. Biorąc pod uwagę zakończenie wczorajszego meczu odrazy po ostatnim gwizdku miały około 18 h na regenerację, dlatego dzisiaj tak zwana ,, dętka".

lazan 692

lazan

Użytkownik
🇩🇪Niemcy vs 🇵🇱 Polska typ 1 kurs 3.03

Kurs zbyt duży aby nie spróbować. Oglądałem wczoraj Niemki i naprawdę grają solidną siatkówkę. Nasze mecze z ,, sąsiadem" rządzą się swoimi prawami, zazwyczaj każdy może w każdym spotkaniu swojego rywala pokonać. Nasz trener może znowu coś kombinować że składem dlatego obok takiego kursu nie mogę przejść obojetnie. Nawet gdyby obie reprezentacje grały głównymi składami to i tak szykuje się zacięty mecz!

🇰🇷 Korea vs 🇧🇪 Belgia typ +2.5 seta Korea kurs 1.50

Azjatki grają swoje obroną, Belgia nie jest w wysokiej formie przegrywa mecz za meczem - chociaż ten z Koreą powinny wygrać, aczkolwiek nie sądzę aby było łatwo 0;3.

🇯🇵 Japonia vs 🇮🇹 Włochy typ +2.5 seta Japonia kurs 1.45

Zapewne będzie zacięty mecz, jak to ma zwyczaj gdy gra Japonia. Nie zdziwię się jak Japonia go 3;2 wygra.

Otrzymane punkty reputacji: +50
E 308

edziub

Użytkownik
Akurat dzisiaj wróciła Bułgaria z zeszłego sezonu która nie umie grać w siatkówkę. Kwintesencja to przebicie palcami w 3 secie przy 10-2 w strefę libero która sobie z tak mocnym atakiem nie poradziła

Hej masz coś na dziś jeszcze ciekawego ? Może z analizą. Potrzebuje 1-2 single by zagrać za więcej . Może coś w stronę Francuzek??

pinio1111 350,4K

pinio1111

Użytkownik
🇩🇪Niemcy vs 🇵🇱 Polska typ 1 kurs 3.03

Kurs zbyt duży aby nie spróbować. Oglądałem wczoraj Niemki i naprawdę grają solidną siatkówkę. Nasze mecze z ,, sąsiadem" rządzą się swoimi prawami, zazwyczaj każdy może w każdym spotkaniu swojego rywala pokonać. Nasz trener może znowu coś kombinować że składem dlatego obok takiego kursu nie mogę przejść obojetnie. Nawet gdyby obie reprezentacje grały głównymi składami to i tak szykuje się zacięty mecz!
Z tego co mi wiadomo to dziś trenejro ma wrócić do Kąkolewskiej i Czyrnej, więc jak dla mnie to raczej win Polek.

C 288,4K

czary-mary

Użytkownik
JAPONIA - Włochy
Typ: JAPONIA kurs @4.20

Spotkanie niepokonanych zespołów.
Jak dla mnie kursy powinny być zdecydowanie bardziej wyrównane, jednak przy ich wystawieniu niewątpliwie sugerowano się meczem Japonek z Tajkami, gdzie co prawda faworytki wygrały, ale ratowały się od stanu 0:2. Ciężki mecz wynikał głównie z tego, że to Tajki grały wręcz wyśmienicie. Pomimo wszystkiego Japonki wygrały ten mecz tak samo jak 4 poprzednie spotkania. Warto zaznaczyć, że wszystkie wcześniejsze mecze wygrywały do 0.
W piątek po drugiej stronie Włoszki, czyli zespół wybitny. Jednak są tutaj bez podstawowej rozgrywającej Orro i podstawowej przyjmującej Sylli. Grały dwa mecze dzień po dniu i jutro czeka ich trzeci kolejny mecz z rzędu.
Japonki w czwartek odpoczywały. Grają na swoim kontynencie co też jest na pewno plusem pod względem aklimatyzacji. Są tutaj pierwszym składem, a dotychczasowe występy są na bardzo dobrym poziomie. Jest Wada, Ishikawa, Yoshino, Shimamura, Yamada. Każda z nich wykręca świetne procenty w ataku.
Podsumowując spotykają się dwie świetne drużyny. Z tym, że jedna (Włochy) nie są w optymalnym składzie, a druga (Japonia) gra na swoim kontynencie w najlepszym możliwym składzie. Japonki słyną ze świetnej gry w obronie i Włoszki nie spotkały jeszcze tak wymagającego rywala. Również w aspekcie aklimatyzacji na obcym kontynencie dla Włoszek upatruje przewagi Japonek. Kryzys zmiany czasu musi nastąpić i po cichu liczę, że może się to stać właśnie w piątek. Tak dobry zespół jak Japonki wykorzystają każdą słabość rywala.
Tak jak pisałem, tak duża rozpiętość w kursach to kompletne nieporozumienie.
Japonki w pierwszym secie z prowadzenia 22:20 ugrały 1 pkt i przegrały seta, w tie-breaku miały 4 piłki na mecz. No cóż, porażka, ale mecz na niesamowitym styku. Kurs 4.2 był na wyciągnięcie ręki

BanksyGA 245,8K

BanksyGA

Znawca - Siatkówka
Polska -2,5 w 1 secie @1,92 - superbet
Polska -1,5 seta @2,07 - superbet

Wychodzimy tak jak powinniśmy wychodzić. Mecze z Niemkami ciężkie, ale czuję, że tutaj zagramy bardzo dobry mecz. Lekko oczywiście, głównie dla lepszego oglądania.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2752
pinio1111 350,4K

pinio1111

Użytkownik
Polska -1,5, seta. 1,85

Wychodzimy, tak jak pisałem wcześniej, z Korneluk i Czyrniańską. Na sypie Wenerska, w ataku Magda.
Nie widzę tego inaczej jak wygrana z handi

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2893
C 288,4K

czary-mary

Użytkownik
Polska -1.5 handi set super boost Superbet kurs 2.07
Polska najmocniejszy skład. Stysiak Czyrnianska Łukasik Kakolewska Wenerska Szczygłowska Jurczyk
Niemki wczoraj o 22 kończyły ciężki mecz z Serbkami.
Polki zdecydowanie mocniejsze personalnie. Dyspozycja również w jak najlepszym porządku.
Polki wygrywają 3:0, ewentualnie 3:1

Otrzymane punkty reputacji: +2387
BanksyGA 245,8K

BanksyGA

Znawca - Siatkówka
Francja vs Serbia:

Francja +1,5 seta @1,84 - Fortuna
Francja @2,75 - Fortuna

JEŻELI NIE BĘDZIE GRAŁA BOSKOVIC. Jutro będzie wiadomo i pewnie będę kontrować w przypadku jeśli Tijana byłaby do gry. Francja ma zbyt dużo punktujących zawodniczek, a w dodatku znając komiczne przyjęcie Serbii, to Ndiaye i Cazaute je rozstrzelają. Jakaś szansa, że Tijana zagra jest, Serbki potrzebują zwycięstw, żeby utrzymać się w Lidze Narodów, bo na chwilę obecną są gorsze od Korei. Wszystko zależne jest od składów. Będzie wiadomo jutro, póki co nie widziałem żadnych przecieków na serbskich forach.

Czechy vs Tajlandia over 180,5 pkt @1,80 - Fortuna

Czeszki grają siłowo, Tajki technicznie. Ponownie widzę w meczu Czeszek over. Tajki część ataków wybronia, blok obiją. Na pewno zagrają lepiej niż Bułgaria, która i tak była bliska wygrania seta - a ciężko gorzej zagrać niż one.

Holandia vs USA over 183,5 pkt @1,89 - Fortuna

Tutaj w ogóle widzi mi się 5 setów. Potencjał obu drużyn bardzo podobny. USA wyjdzie zapewnie z Madi Skinner i Franklin, które blok będą obijać. Holandia też swoje zdobędzie, o ile nie ośmieszy się jak dzisiaj z Francją, ale potencjał trzeciego składu USA stawiam nieco niżej niż pierwszego Francji. No wszystko składa mi się tutaj w bardzo długi mecz.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2310
vertigo 16K

vertigo

Użytkownik
Tijanka is out.
Tijana Boskovic również nie będzie obecna w jutrzejszym meczu z Francją
Boskovic nadal jest rezerwowym
Zmiany w składzie Serbii Cajic Pusic - Mijatovic Gocanin
Rezerwa: Boskovic – Mijatovic – Gocanin – Rankovic
Oczywiście typ potwierdzam, pograne na wygraną @3 i +1.5 seta @2.
Żeby coś dodać od siebie wydaje się, że startowe @2.50 na Tajlandie także było błędem, a kurs wynikał głównie z wczorajszej demolki Czeszek na Bułgarkach. Tajki przywiozły tu lepszą formę, były w stanie już wygrać ostatni mecz z Francją w ostatnim tygodniu, ale ugrały dwa sety Japonii, nie dały się upokorzyć z Włoszkami. Obecne kursy koło 2 chyba nadal lekko za duże, ale już na pewno poprawnie skorygowane.
Do tego może przeciw Japonkom, bardziej niż na Chinki? Są po dwóch tie-breakach, wczoraj kończyły mecz po 17 a dziś grają z gospodyniami, które miały dzień odpoczynku. Może doczekamy jakichś rotacji.

Ostatnia edycja:
pinio1111 350,4K

pinio1111

Użytkownik
Holandia - USA
Holandia 1,95 Superbet

Nie sądzę by Holenderki zagrały drugi słaby mecz z rzędu. Wczoraj Francuzki totalnie je zaskoczyły swoją dobrą grą i mecz praktycznie oddały bez walki, podobnie jak pierwsze spotkanie z Japonią.
Jeżeli marzą jeszcze o top 8 to takie mecze jak dzisiejszy muszą wygrywać.
Amerykanki zagrały tu całkiem nieźle w meczu z Serbkami i w pierwszym secie z Polską.
Niestety jest to strasznie nierówna drużyna i po fajnej grze w jednej partii, potrafią się całkowicie zaciąć i grać na poziomie Korei.
Wygrały dwa mecze, ale patrząc w tabelę, to były wygrane z outsiderami tegorocznej LN.
Owszem grają trochę lepiej niż w pierwszym turnieju, ale nie sądzę by to wystarczyło na Holandię, w której składzie jest jednak kilka klasowych zawodniczek.
Myślę że gdyby nie wczorajsza, gładka porażka z Francją, to dostalibyśmy tu około 1,60 na Oranje, a tymczasem mamy tłuste 1,95.
Widzę value w tym kursie i próbuję to wykorzystać.

Kursy na poziomie 2,00 na Tajlandię to też łakomy kąsek.
Sądzę też, że Dominikana powalczy z Brazką, więc można tu pójść w jakieś handi w stronę Dominikanek, bądź over pkt bądź setów.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +100
Do góry Bottom