IJestem ciekawy co powie mędrek Mourinho
Zwali winę na sędziów bądź dziennikarzy ;o.Jeszcze zdąży obraźić jakiegoś trenera chwalą się swoimi ''sukcesami''.
Co do włoskich teamów - ja najbardziej liczę na Milan.Nie jest to moja ulubiona drużyna, ale od kilku miesięcy obserwuję ich grę i jestem pod wrażeniem.Podoba mi się ich styl, gra z determinacją oraz zawodnicy, którzy często nazywani są dziadkami czy emerytami, ale oni z roku na rok są coraz lepsi.Pirlo nadal potrafi świetnie wrzucił piłkę oraz uderzyć z dystansu, Nesta nadal profesor w defensywie, a Seedorf przytrzyma piłkę bądź po drybluje.
Dochodzą do tego tacy zawodnicy jak Ambrosini, który jest w coraz lepszej formie, odradzający się R10 czy na stałym poziomie Zambrotta.
Jednak najbardziej cenię Pato, a przede wszystkim Borriello.Ci dwaj zawodnicy mają tak siłę ofensywną, że najlepsi obrońcy nie radzą sobie.Pato - przebojowy, szybki, skoczny, sprytny, Marco zaś silny, dobrze gra głową, piłka szuka go w polu karnym.
Mają trudne zadanie, ale uważam, ze United jest do przejścia przez Rossonerich bo jeżeli się sprężą i zagrają tak dobrze w ofensywie jak m.in z Genoą oraz poprawią grę w defensywie [ brakowało ostatnio Zambrotty ] to można unieszkodliwić graczy z Wysp, a przede wszystkim Ronneya.
Najciekawszy pojedynek 1/8
LM i ja liczę, że Włosi zagrają na maxa i marzyło by mi się, żeby kosztem Anglików awansowali do ćwierćfinału.