>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Fortuna bonus

Liga Mistrzów: Grupa H

Status
Zamknięty.
easy 3,1K

easy

Forum VIP
Moze teraz cos powiecie o Sevilli ? Przeciez zla passe porazek musza kiedys przerwaac a maja taka okazje se Slavio monc rozerwowa na wlasnym terenie . Poza tym trzeba liczyc sie z tym ze pilkarze sa podwojnie zmotywowani przed tym meczem moze handi -1 ? Co o tym sadzicie ?

flamaster 875

flamaster

Forum VIP
Spotkanie: Arsenal - Slavia
Typ: 1 (handicap 0:1) ✅ (7:0) :spokodfhgfh:
Kurs: 1,55
Analiza:

Już jutro kolejne spotkania Ligi Mistrzów. W grupie H lider Arsenal podejmować będzie Slavie Pragę. Arsenal ma 6 punktów. W pierwszym meczu rozbił u siebie Sevillę 3:0, a w drugim wygrał na wyjeździe z Steaua&#39;e Bukareszt 0:1. Slavia natomiast zajmuje 3 lokatę. W pierwszym meczu pokonali u siebie 2:1 Steaua&#39;e, a w drugim na wyjeździe ulegli Sevilli 4:2. Arsenal w tym sezonie prezentuje się bardzo dobrze. W ostatnim spotkaniu ligowym pokonał Bolton 2:0 i prowadzi w tabeli z dorobkiem 25 punktów po 9 meczach, i ma przewagę nad drugim Manchester&#39;em 2 punktów (Czerwone Diabły rozegrały mecz więcej). Slavia także przewodzi w swojej lidze z 25 punktami na koncie.W ostatnim meczu pokonała Viktorię Pilzen 3:0. W ekipie Arsenalu dużym osłabieniem będzie brak kontuzjowanego Robin&#39;a van Persie. Jednak Arsen Wenger ma szeroką kadrę i na pewno nie będzie miał problemu z wystawieniem innego zawodnika. Dla mnie osobiście drużyna Arsenalu jest jednym z głównych faworytów do wygrania Champions League, więc nie może pozwolić sobie na wpadki z europejskimi przeciętniakami. Sevilla, która ostatnio gra poniżej oczekiwań wygrała wysoko ze Slavią, myślę, że na Emirates Stadium Arsenal także nie będzie miał problemów z pokonaniem rywala. Polecam w tym meczu zagrać handicap na Arsenal bądź over 2,5.

tbm 642

tbm

Forum VIP
Arsenal - Slavia
Ciekawostką jest fakt iż w dniu dzisiejszym (22.10) manager Arsenalu - Arsene Wenger świętuje swoje urodziny tak więc przydałoby się aby piłkarze sprawili mu jutro urodzinowy prezent a takim niewątpliwie będzie zwycięstwo nad Slavią Praga. Popieram mojego przedmówcę, że mimo braku Van Persiego, szkoleniowiec poradzi sobie z jego zastąpieniem bądź Da Silvą bądź Bendtnerem i Arsenal pewnie wygra ten mecz.
Mój typ: Arsenal z handicapem -1 ;)

beau 1

beau

Forum VIP
Wygrać Arsenal wygra ale bez Van Persiego mogą sie pomęczyć aby strzelić te 2 3 gole więcej.Arsene Wenger zażyczył sobie od piłkarzy aby zagrali lepiej niż z Boltonem.Jeśli zagra od początku Rosicki,Hleb to Kanonierzy wygrają tymi 2 golami.Może lepiej postawić,że Slavia nie strzeli :p

sawas 27

sawas

Użytkownik
Ale co Slavia zrobiła w Sevilli? Wcale nie jestem taki pewien czy Czesi nie strzelą :p Ja nie podniecam się tym meczem, bo są lepsze pozycje i gram czystą jedynkę...

roy. 187

roy.

Forum VIP
Ale co Slavia zrobiła w Sevilli? Wcale nie jestem taki pewien czy Czesi nie strzelą :p Ja nie podniecam się tym meczem, bo są lepsze pozycje i gram czystą jedynkę...
ale nie porownuj Arsenalu do Sevilli ... Arsenal nie stracil jeszcze bramki w tegorocznej LM i watpie, by stracil ją jutro. A na dodatek Wenger ma do dyskozycji cala defensywe oprocz Senderosa, ale nie jest on niezastapiony, no i nareszcie wrocil nasz kapitan ;). Mam nadzieje, ze jutro nic niespodziewanego sie nie wydarzy i bedziemy swiadkami pogromu, na to cicho licze, dla Wengera! ; DDD

B 0

berbecziomus

Użytkownik
Ja obstawię, że Slavia nie strzeli po kursie 1,76 w Expekcie, handicap moim zdaniem bardziej ryzykowny, chodź powinien wejśc, jeżeli chodzi o under/over to bez typowania, wynik: 2:0

B 0

b2b3

Użytkownik
Chciałem tylko nauczyć sie pisać posty , bo na informatykę muszę sie nauczyć. . .

Żartuję. Witam mój pierwszy post, więc :
- przepraszam za wszelkie ewentualne błędy i niedociągnięcia.
- to tylko moja opinia,
- nie mówię że to obstawiam !!

ARSENAL FC - SLAVIA PRAGUE

Więc: teoretycznie faworyt jest jeden - gospodarz. W lidze lideruje, chociaż jest już bliski zadyszki, mecz przed przerwą na reprezentację chyba troszkę się mećzyli wygrwajac 3:2 z Sunderlandem. Ta przerwa tchnęła zapędem do gry i zwycięstwem 2:0 nad słabiutko grającym Boltonem. Przewaga nad wiceliderem to zaledwie 2 pkt. a kolejny zespół ma do lidera 3 pkt straty. A pod Man C. kolejni czekający na miejsce w ścisłej czołówce. W lidze mistrzów dwa zwycięstwa w dwóch meczach. Żadnej bramki nie stracili ! A mają w grupie m.in. Sevillę . Gospodarze w lidze mistrzów zanotowali 1-0-1 przegrywajac w ostatnim spotakniu LM z Sevillą na wyjeździe. W lidze również są liderami , chociaż klasa obu lig jest wiadoma ;)) Ostatnie dwa spotkania bez utraty gola (mowię o lidze) . Jeżeli myślą o wyjściu z grupy (nie są w tych rozgrywkach po raz pierwszy i pewnie wreszcie chcieliby wystąpić w dalszych rozgrywkach) muszą to spotkanie co najmniej zremisować. No i dochodzimy do końca ... Dla Czechów to spotkanie chyba jednak ostatniej szansy jeśli myslą o awansie. Arsenal bedzie musiał wreszcie poddać sie presji. Jeżeli goście wykorzystają sutuację i będą mieli lepszy mecz niż Aresnal myślę że są w stanie sprawic niespodzianke.

Typy:

Arsenal FC - Slavia Prague X ( wersja hurra-optymistyczna -2 )
Arsena FC - Slavia Prague hc + 1.5 - 2
Arsenal FC - Slavia Prague - obie drużyny strzelą.

Ja tego nie obstawiam i to tylko &quot;próba wytypowania wyniku&quot; !!

pzdr.

sawas 27

sawas

Użytkownik
ale nie porownuj Arsenalu do Sevilli ... Arsenal nie stracil jeszcze bramki w tegorocznej LM i watpie, by stracil ją jutro. A na dodatek Wenger ma do dyskozycji cala defensywe oprocz Senderosa, ale nie jest on niezastapiony, no i nareszcie wrocil nasz kapitan ;). Mam nadzieje, ze jutro nic niespodziewanego sie nie wydarzy i bedziemy swiadkami pogromu, na to cicho licze, dla Wengera! ; DDD
Zgadza się, nie można porównywać defensywy Sevilli do obrony Kanonierów, ale nie można też przyjąć, że formacja obronna Hiszpanów to trampkarze. Slavia 4 bramki w dwóch meczach, tyle co Arsenal. W tym meczu typuję oczywiście zwycięstwo gospodarzy, ale handi z kursem ~1,6 do mnie nie przemawia...

tbm 642

tbm

Forum VIP
b2b3 ten remis jeszcze gdzieś mi tam przez myśl przechodzi, ale wygrana Slavii raczej nie wchodzi tutaj w grę ;)

Kilka postów wyżej podawałem typ z krótkim komentarzem co do meczu Arsenalu, ale faktycznie... teraz tak sobie przemyślałem sprawę, popatrzyłem na grę Slavii w ostatnich meczach Ligi Mistrzów oraz ligowych i uznałem, że lepiej zagrać zwykłą jedynkę na dokładkę do jakiegoś kuponu.
Mój typ: jednak... Arsenal zwykła jedynka ;)

B 0

b2b3

Użytkownik
TBM -&gt; Piłka nożna jest na tyle piękną grą że wszystko jest w niej możliwe ;) Senegal - Francja (?) na inaugurację Mistrzostw Świata ? Niespodzianka 1:0 :&gt; Tak raz jeszcze dzisiaj spojrzałem na tabelę, faktycznie, wygrana Prażan to zbyt hurra-optymistyczna wersja ???? Aresnal nie da sobie tak łatwo odebrać punktów, w końcu goni ich Sevilla no i przegrać u siebie też nie wypada ;) Liczę jednak na dobry mecz i wolę walki &quot;Pepików&quot; . A niech bedzie ten remis ;)
pzdr !

roy. 187

roy.

Forum VIP
7-0, nie no prawie ci weszlo, nie ma co. Z tego co slyszalem to spokojnie mogla byc dwucyfrowka, zaraz skrot trzeba obejrzec. ARSENAL RZADZI W TYM ROKU !!!!!!!!

B 0

b2b3

Użytkownik
Witam.

No chyba zdecydowanie przesadziłem w wiarę w czeską piłkę nożna. Wynik mówi sam za siebie 7:0 nie wygrywa sie ot tak. Mam nadzieję że jako nowicjuszowi na tym forum będzie wybaczona ułańska fantazja i zbytnia wiara w tabelki i cyferki ... Ja bym jeszcze nie wyrokował czy Arsenal faktycznie rządzi... Poczekajmy na spotkania z kimś kto ma bardziej klasowych zawodników...
Pzdr i sorry za wygłupienie się.

flamaster 875

flamaster

Forum VIP
Spotkanie: Arsenal - Slavia
Typ: 1 (handicap 0:1) ✅ (7:0) :spokodfhgfh:
Kurs: 1,55
To był mecz, wyniku nie ma nawet co komentować, ja postawiłem handi -1, ale jeśli ktoś postawił -2 to już naprawdę był ciekawy kurs ???? Jeśli dobrze pamiętam to sportingbet oferował ponad 2.

beau 1

beau

Forum VIP
Do Pragi nie polecieli Tomas Rosicki,Kolo Toure,Hleb i Fabregas.Są to pierwszoplanowe postacie w drużynie Kanonierów ale myślę,że zostaną godnie zastąpieni.Wenger podkreśla,że po tej kolejce chce mieć awans więc trzeba mu wierzyć bo on nigdy się nie myli.Odradzam stawianie grubej kasy na zwycięstwo Londyńczyków.

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
Jezeli u siebie wygrali 7-0 to chyba na wyjezdzie tez wygraja? Maja mlodych zdolnych wiec moga wygrac 0-2 albo cos kolo tego :&gt;

dmian 0

dmian

Użytkownik
Do Pragi nie polecieli Tomas Rosicki,Kolo Toure,Hleb i Fabregas.Są to pierwszoplanowe postacie w drużynie Kanonierów ale myślę,że zostaną godnie zastąpieni.Wenger podkreśla,że po tej kolejce chce mieć awans więc trzeba mu wierzyć bo on nigdy się nie myli.Odradzam stawianie grubej kasy na zwycięstwo Londyńczyków.
Sam sobie zaprzeczasz ;]

Kadra: Lehmann, Diaby, Sagna, Diarra, Eduardo, Gallas, Denilson, Flamini, Song, Gilberto, Clichy, Almunia, Adebayor, Bendtner, Eboue, Traore, Hoyte, Walcott

Młodzi, perspektywiczni ale napewno już teraz graja lepiej od Slavi. 3:0 dla Arsenalu.

feever 5

feever

Użytkownik
Menedżer Arsene Wenger zdecydował się zabrać do Pragi częściowo rezerwowy skład. Wolne dostali Cesc Fabregas i Alexander Hleb, a Kolo Toure i Tomas Rosicky są kontuzjowani. Z kolei w zespole gości dojdzie do zmiany w bramce, w której stanie Michal Vorel. Z powodu urazu nie zagra natomiast Stanislav Vlcek, a Ladislav Volesak jest zawieszony.
Jak dla mnie typ: Slavia 1x

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom