Chciałem tylko nauczyć sie pisać posty , bo na informatykę muszę sie nauczyć. . .
Żartuję. Witam mój pierwszy post, więc :
- przepraszam za wszelkie ewentualne błędy i niedociągnięcia.
- to tylko moja opinia,
- nie mówię że to obstawiam !!
ARSENAL FC - SLAVIA PRAGUE
Więc: teoretycznie faworyt jest jeden - gospodarz. W lidze lideruje, chociaż jest już bliski zadyszki, mecz przed przerwą na reprezentację chyba troszkę się mećzyli wygrwajac 3:2 z Sunderlandem. Ta przerwa tchnęła zapędem do gry i zwycięstwem 2:0 nad słabiutko grającym Boltonem. Przewaga nad wiceliderem to zaledwie 2 pkt. a kolejny zespół ma do lidera 3 pkt straty. A pod Man C. kolejni czekający na miejsce w ścisłej czołówce. W lidze mistrzów dwa zwycięstwa w dwóch meczach. Żadnej bramki nie stracili ! A mają w grupie m.in. Sevillę . Gospodarze w lidze mistrzów zanotowali 1-0-1 przegrywajac w ostatnim spotakniu
LM z Sevillą na wyjeździe. W lidze również są liderami , chociaż klasa obu lig jest wiadoma
) Ostatnie dwa spotkania bez utraty gola (mowię o lidze) . Jeżeli myślą o wyjściu z grupy (nie są w tych rozgrywkach po raz pierwszy i pewnie wreszcie chcieliby wystąpić w dalszych rozgrywkach) muszą to spotkanie co najmniej zremisować. No i dochodzimy do końca ... Dla Czechów to spotkanie chyba jednak ostatniej szansy jeśli myslą o awansie. Arsenal bedzie musiał wreszcie poddać sie presji. Jeżeli goście wykorzystają sutuację i będą mieli lepszy mecz niż Aresnal myślę że są w stanie sprawic niespodzianke.
Typy:
Arsenal FC - Slavia Prague X ( wersja hurra-optymistyczna -2 )
Arsena FC - Slavia Prague hc + 1.5 - 2
Arsenal FC - Slavia Prague - obie drużyny strzelą.
Ja tego nie obstawiam i to tylko "próba wytypowania wyniku" !!
pzdr.