kasztaneiro
Użytkownik
Nie, Zenit to nie są ogórki, ale Dynamo także nie. Może Zenit jest lepszy od Dynama, ale na tyle, żeby trzy razy gładko po 3-0 przegrać.
Różnica między ligami jest spora, ale nie wiem czy akurat tak należy odbierać wynik tego meczu. W Skrze większość zawodników jest kompletnie bez formy. Winiarski i Antiga chyba sami nie pamiętają kiedy byli w gorszej dyspozycji. Przepaść na środku siatki. Gacek bez komentarza. Falasca chyba już powinien wyjechać do Kataru albo Bahrajnu.Kompromitacja. Rosjanie dosadnie pokazali jaka przepaść dzieli ligę rosyjską a ligę polską. Poza pierwszym setem (wygranym na farcie, nie oszukujmy się), Skra pokazała wielkie nic, jedynie Wlazły na swoim poziomie. Tak jak wcześniej pisałem, odrzucisz Skrę od siatki i jak dzieci we mgle. Obawiam się, że nawet o 3 miejsce Skra przegra walkę.
Ej, no człowieku, daj spokój, Michał tyle nie grał, jak możesz mówić że najgorszy transfer Skry, dajcie mu czasu trochę do powrotu do pełnej dyspozycji, bo ja mam wrażenie że Michał na świeżości od razu po tej kontuzji miał dobry okres, teraz pewnie mu już brakuje przygotowań... Można mieć pretensje do innych, którzy przeszli koło meczu i nie walczyli...Ale wstyd. Nie wiem co to skra zagrała. Winiarski najgorszy transfer skry, nic nie grał w zasadniczym a teraz taka patologia. Poza pierwszym setem jedynym sposobem na zdobycie punktu przez skre bylo czekanie na błąd rywala. Mariusz zagrał super, Kurek dobrą zmiane dał. Nie wiem co się stało ze Skrą. Jak ktoś znajdzie to niech tu wrzuci statystyki z przyjecia zawodników skry.
Z kim miał niby dobry okres? Z Wieluniem, Radomem? Winiar już od pierwszego meczu z CAI Teruel był wprowadzany do gry (na libero) więc popatrz ile czasu minęło. On powinien ciągnąć grę Skry do spóły z Wlazłym.Ej, no człowieku, daj spokój, Michał tyle nie grał, jak możesz mówić że najgorszy transfer Skry, dajcie mu czasu trochę do powrotu do pełnej dyspozycji, bo ja mam wrażenie że Michał na świeżości od razu po tej kontuzji miał dobry okres, teraz pewnie mu już brakuje przygotowań... Można mieć pretensje do innych, którzy przeszli koło meczu i nie walczyli...
Nie przesadzaj, nie tylko z Wieluniem i Radomiem... Na pewno lepiej się prezentował niż ostatnio... Nie wiem czy w ogóle trenowaliście jakąś dyscyplinę, ale odczepcie się od Winiarskiego, po takiej kontuzji, tyle nie grał a wy jakiś cudów wymagacie??? Cieszcie się, że gra w ogóle, czytaliście w ogóle wywiady z nim, co mówił o blokadzie, że w końcu może grać bez bólu, atakować na 100%? Co wy myślicie, że sportowiec może sobie pół roku nie grać i od razu dochodzi do dyspozycji?? Każdy by tak robił, najlepiej na Kanary jechać, a później w kilka miesięcy nadrobię godziny treningów, przygotowań itd... No comments... Nie mówię, że jest lepszy od Juantoreny, bo wiadomo że nie jest, ale zapominacie kiedy Winiar w Trento grał kapitalne mecze, był ceniony, przypadkiem się by nie utrzymał w Serie A, gdzie się gra na tak wysokim poziomie przez 2 sezony w pierwszej szóstce. Wiadomo, że Trento stać na świetnych zawodników, Juantorena jest lepszy, a pozbyli się właśnie Winiarskiego również ze wględu na kontuzje...Z kim miał niby dobry okres? Z Wieluniem, Radomem? Winiar już od pierwszego meczu z CAI Teruel był wprowadzany do gry (na libero) więc popatrz ile czasu minęło. On powinien ciągnąć grę Skry do spóły z Wlazłym.
Możdżonka to powinni wyrąbać siekierą bo to jest drewno takie że masakra. Jeszcze wypowiedz Plińskiego, lol.
Dam sobie rękę uciąć, że jest to wypowiedz rozgoryczonego gracza po przegranym kuponie. Michał wcale nie był najgorszym transferem Skry, moim zdaniem Skra zrobiła dobre transfery w tym sezonie, a nawet bardzo dobre. Miała tylko pecha z Novotnym, miał to być silny atakujący do czasu powrotu po kontuzji Wlazłego. Niestety on też doznał kontuzji. To, że cały zespół dzis zawiódł to raczej wina szkoleniowca. Podkreślam wszyscy zagrali słabo (wyjatek Mariusz) wiec nie ma sensu zrzucac winy na jednego Winiarskiego - poza tym jesli mielibyśmy sie już czepiać to jeszcze gorsze spotkanie rozegrał Antiga. Wychodzi z Ciebie typowa zawiść, co z tego, że Winiarski zarabia mając gorszy okres gry czy będąc w trakcie rehabilitacji? Boli Cię, że ktos ma wiecej pieniędzy niż TY? To sprawa tylko i wyłącznie zawodnika i klubu. Nie pisz, że wszyscy Ty mamy pretensje do niego, bo ja nie mam zadnych, nie uważam zeby to on był winien całego zła i słabej gry jaka miała miejsce w Łodzi.Tak, masz rację, tylko że winiar nie musiał robić mi i innym nadzieji że Skra w końcu wygra FF a on będzie dużym wzmocnieniem Bełchatowian. Tylko chcę ci wytłumaczyć że Skra nie może być taką drużyną że biorą 2 kontuzjowanych do siebie i bedą ich głaskać cały sezon i jeszcze im płacić, w dodatku z moich rachunków ???? . Mógł prezes PIechocki powiedzieć: "Przychodzi Winiar do nas ale w tym sezonie nie bedzie z niego ŻADNEGO pożytku, bo ma kontuzje."
Przynajmniej nie robiłbym sobie nadziei że Winiar dużo pomoże skrze i w końcu wygrają ten turniej. Wszyscy tu mamy pretensje do niego bo liczyliśmy że będzie wzmocnieniem ale tak się nie stało. Ale jako człowiekowi bardzo mu gratuluję cwaniactwa że nie gra rok, ZARABIA dużo kasy a po sezonie i tak go bedzie tulił pan Piechocki i w końcu kiedyś wróci do tej swojej normalnej dyspozycji i wtedy bedzie git, ale powtarzam Winiar oddaj mi za prąd ???? w za ten rok bo ci sie nie należy, bedziesz grał na swoim poziomie będziesz zarabiał.
Tytuł: *** cie pies.
A skąd wiesz do ****a że nie gram w siatkówke??
A po za tym co to ma wspólnego. Słuchaj ja w gimnazjum mam wf co 2 dni jestem w 1 klasie i jest ***, blok gubie jak Butko.
Węgiel to frajerzy, a ciebie mi żal i tych twoich typów
Skoro masz 14 lat to raczej nie możesz płacic rachunków za prąd, ponieważ jesteś dzieckiem i zwyczajnie robią to twoi rodzice. Chyba ze skłamałes w PW, ale skoro skłamałes to znaczy, ze nie jestes za bardzo wiarygodny i bedziesz pewnie dalej kłamał. W końcu to wirtualny świat i tu możesz sie wykazać.(...)
PGE to nie jest firma prywatna i boli mnie to że marnują m.in moje pieniądze na pensje dla takiego Winiarskiego, więc prosze nie mów że to jest tylko sprawa klubu i zawodnika bo to nieprawda. Skra bełchatów to nie jest Chelsea Abramowicza.
Niestety kontuzje to bardzo indywidualne i złożone sprawy. Nigdy nie można na 100 % powiedzieć kiedy ktoś bedzie w pełnej dyspozycji po takich zabiegach jakim był poddany Michał.Tylko możnabyło wcześniej wspomnieć że Winiar sie nie przyda w tym sezonie, to bym sobie nie robił nadziei na FF.
Jeżeli widać gołym okiem, że 3/4 drużyny jest bez formy i to nie tylko w tym meczu. To wina moze leżeć tylko i wyłacznie po stronie sztabu szkoleniowego. Wnioski to można wyciagać w trakcie meczu odnośnie decyzji taktycznych np. ustawienie bloku, kierunki ataków itd.Nie sądze aby tu była aż taka duża wina trenera. To są juz dojrzali zawodnicy i sami powinni wyciągać wnioski.
Ciesze sie, że jesteś grubo do przodu. Przynajmniej tak twierdzisz, ale z drugiej strony twierdziłes też, że jesteś pełnoletni, w PW za to twierdziłes ze jesteś w gimanzjum. Już gubie sie w tym co jest prawda, a co nie...A jeśli chcesz wiedzieć czy miałem to na kuponie to powiem ci że ja już na turnieju na FF jestem na duzy+ fajny kurs 1,7 złapałem bardzo grubo, pisałem tutaj na forum ????