>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Liga Hiszpańska 2007/08

Status
Zamknięty.
docent_bukmacher 0

docent_bukmacher

Użytkownik
E . Madryt - T. Cerámica
typ - over 156,5✅✅✅
kurs - 1,9

Tau ostatni w świetnej formie strzeleckiej zdobywanie punktów nie sprawia im wiekszych problemów do tego stopnia że pozwalają też rzucać swoim przeciwnikom dla mnie padnie gdzieś tak 162 punkty w tym meczu czyli over.

DKV - G . Leon
typ - DKV over 89,5✅✅✅
kurs - 1,85

Najlepszy atak kontra druga najgorsza defensywa w dodatku DKV znowu jest na fali dla mnie są w stanie rzucić tu ponad 90 punktów.

kowboj 143

kowboj

Użytkownik
W ostatnim meczu Euroligi groźnie wyglądającej kontuzji kolana nabawił się rozgrywający Realu Madryt - Kerem Tunceri. Ostrzegam tylko przed meczem ;)

kowboj 143

kowboj

Użytkownik
Nie wiem jaką odgrywa w ACB, ale w Eurolidze widziałem i wiem na co go stać. Jego brak może wpłynąć na mniejszą ilość punktów, co niesie za sobą under, chociaż &#39;2&#39; też powinna wejść bez problemu.

kapa91 2

kapa91

Użytkownik
Estudiantes - Tau Ceramica HC(-6,0) 2 1,90 ⛔

Z sobotnich spotkań właśnie to najbardziej przypadło mi do gustu, wicelider będzie podejmować przedostatnią drużyne ligi ACB. Tau Ceramica ostatnio gra bardzo dobrze i często wygrywa wysoko, ostatnio w Eurolidze różnicą 19 punktów Ulkerrem, a w ACB 25 z Gironą. Wygląda na to, że wkońcu wzieli się do roboty, bo walka o drugie miejsce straszliwa, cztery zespoły mają tyle samo punktów, więc o kolejności będzie decydować bilans tzw. małych punktów, więc każda z tych drużyn powinna zacząć wygrywać i to wygrywać wysoko. Z drugiej strony mamy Estudiantes, którzy na chwile obecną są w strefie spadkowej. Może to być motywacja i mały dzwonek alarmowy, ale na zespół z Baskonii to nie wystarczy. Ich bilans u siebie to 4W-6L, ostatnio zagrali troche lepiej wygrywając z Granadą, Gran Canarią i Begar Leon, ale zaraz potem przegrali z Murcią 54:63, następnie z Barceloną. Dzisiaj nie widze dla nich najmniejszych szans.

Pozdrawiam

mmaaciek 0

mmaaciek

Użytkownik
2.03.2008 12:30 Unicaja Malaga - CB Granada [HC 0:8,5]
typ:1
kurs:1,9 (Unibet)

Unicaja ostatnio pokazała się z bardzo dobrej strony w Eurolidze , pokonując u siebie CSKA . Przyznam , że troszkę mnie zaskoczyła .
Jutro do Malagi przyjeżdża Granada by rozegrać kolejne ligowe spotkanie. Goście w tym meczu skazani są na sromotną porażkę i ja się z tym zgadzam , bowiem w lidze Unicaja na własnym parkiecie legitymuje sie bilansem 11 ( 9 - 0 - 2 ) 927 : 783 , a Granada na wyjazdach słabiutko:11 ( 2 - 0 - 9 ) 788 : 856 .
Ponadto Granada nigdy nie umiała garć w Maladze :
11/03-07 Spagnola ACB Unicaja vs. C.B. Granada 96:73
05/03-06 Spagnola ACB Unicaja vs. C.B. Granada 85:75
28/12-04 Spagnola ACB Unicaja vs. C.B. Granada 101:68
Podsumowując handi 8,5 jest dla mnie śmieszny i spodziewam sie przekonującej wygranej Unicaji.

remisiek 48

remisiek

Użytkownik
Spagnola ACB
godzina 19:30
Pamesa Valencia vs. MMT Estudiantes
mój typ: Pamesa Valencia handicap -7 wynik: 73:53 ✅✅✅:spokodfhgfh:
kurs: 1.9
bukmacher: expekt

Dzisiejszego wieczoru dojdzie do pojedynku pomiędzy drużyną Pamesa Valencia, a MMT Estudiantes. W poprzednim sezonie oraz pierwsze w tym sezonie spotkania Pamesa rozstrzygnęła na swoją korzyść:

27/10/2007 Spagnola ACB MMT Estudiantes vs. Pamesa Valencia 72:79
28/04/2007 Spagnola ACB Pamesa Valencia vs. MMT Estudiantes 91:70
10/12/2006 Spagnola ACB MMT Estudiantes vs. Pamesa Valencia 69:75

Dlaczego stawiam na gospodarzy? Ano dlatego, że gospodarze są drużyną lepszą od drużyny gości. Pokazuje nam to dobitnie tabela ligowa. Pamesa zajmuje 7 miejsce z bilansem 13-9 1719:1638 natomiast Estudiantes zajmuje 17 (przedostatnie) miejsce w tabeli z bilansem 6-16 1600:1744. Co więcej doskonała gra w meczu rewanżowym pucharu Uleb z drużyną Panioniosu i awans do następnego etapu tych rozgrywek. Ktoś może powiedzieć, że Estudiantes pokonało Tau na własnym parkiecie. Mnie to nie przekonuje, bo Tau miało ważny mecz w Eurolidze i pewnie oszczędzali siły właśnie przed tym meczem.
Myślę, że Pamesa wygra dzisiejsze spotkanie różnicą przynajmniej 7 pkt.

docent_bukmacher 0

docent_bukmacher

Użytkownik
Unicaja Malaga - C.B. Granada
typ - Unicaja Malaga - 9,5
kurs - 1,9

Unicaja zagrała naprawdę świetny mecz w tygodniu przeskoczyła to czego myślałem że nie przeskoczy dziś z wracającymi do składu Berni Rodríguezem
Marcus Haislip Boniface N&#39;Dong Carlos Jiménez będą napewno czuć się jeszcze pewniej nie zagra tylko( a może az) Carlos Cabezas a wystep Santiago stoi po znakiem zapytania. Na ostatnie 3 spotkania z Granadą u siebie Malaga pokryła to handi i uważam że teraz też jest jak najbardziej w stanie to zrobić zwłaszcza że Granada na wyjazdach nie gra najlepiej.:spokodfhgfh:

remisiek 48

remisiek

Użytkownik
Spagnola ACB
godzina 12:30
Tau Ceramica vs. Vivemenorca
mój typ: handicap Tau Ceramica -11.5 wynik 88:85 ⛔⛔⛔:kwasny4565:
kurs: 1.9

W dniu dzisiejszym o godzinie 12:30 dojdzie do pojedynku pomiędzy drużynami Tau Ceramica, a Vivemenorca. Drużyny te spotkały się w tym sezonie już raz. Było to na parkiecie dzisiejszych gości:

28/10/2007 Spagnola ACB Vivemenorca vs. Tau Ceramica 62:76

W poprzednim sezonie również te drużyny grały ze sobą, a zwycięzcą obu pojedynków była drużyna Tau Ceramica:

8/03/2007 Spagnola ACB Tau Ceramica vs. Vivemenorca 96:59
25/11/2006 Spagnola ACB Vivemenorca vs. Tau Ceramica 75:80

Jestem przekonany, że w dniu dzisiejszym gładkie i efektowne zwycięstwo odniesie drużyna gospodarzy i odrobi stratę punktów do prowadzących Realu i DKV Joventud.

docent_bukmacher 0

docent_bukmacher

Użytkownik
Real Madrid - Valladolid +16.5
typ- Valladolid +16.5
kurs - 1,55

Typ oparty na przeczuciu i statystykach. Real wygrywa duzo ale nie za często robi to az tak dużą różnicą punktów a Valladolid naprawdę potrafi sprawić problemy najlepszym drużynom na wyjeżdzie(np Barcie czy Tau) dla mnie taki handi wydaje się być bardzo bezpieczne i wartę dużej stawki zwłaszcza żę Real czeka już szybko bardzo ważny mecz w Eurolidze z Zaligirysem i mimo że ma narazie bilans 2-1 to w razie porażki wyjście z grupy Realu byłoby po dużym znakiem zapytania.:spokodfhgfh:

S 7

smyku1910

Użytkownik
Ricoh Manresa: Alta Gestion Fuenlabrada typ over 155,5 pkt
Nie opłaca się wg mnie stawiać na obydwa teamy, gdyż mecz ten jest chyba najbardziej nieprzewidywalny z całej kolejki- zazwyczaj w konfrontacji między tymi zespołami lepiej wiodło się gościom. Ja jednak odpuszczę taką zabawę i zagram na over. Czemu over? Otóż te drużynki nie mają generalnie w swojej taktyce nacisku na obronę, w dodatku jeszcze jak to w spotkaniach drużyn z dołu tabeli gra się przeważnie taktyką- rzucamy więcej od przeciwnika. Myślę, że spotkanie będzie wyrównane i do końca będzie się ważyło kto wygra, w dodatku ostatnie wyniki obu drużyn świadczą o tym, że chłopaki jednej jak i drugiej ekipy biegają sobie od kosza do kosza metodą rzut za rzut, no może Fuen trochę mniej podpasowuje pod tą teorię, ale dziś jak to bywa z Manresą porzucają trochę, liczę tutaj na overek. P.S bo temat pytania związane z koszem zamknięty- mógłbym mi ktoś podać liczbę kolejek sezonu zasadniczego w lidze włoskiej, niemieckiej, polskiej, francuskiej, hiszpańskiej, rosyjskiej. Byłbym wdzięczny;)
85:73 ✅✅✅ ;)

ostry_83 0

ostry_83

Użytkownik
Co myslicie o tym spotkaniu DKV Joventut - Cajasol znalazłem następujący typ handi -13,5/+13,5 i patrząc na ostatnią forme San Fernando DKV nie uda się pokryć tego handi, a jakie jest wasze zdanie na ten temat?

M 15

maciekgks

Użytkownik
Co sie dzieje w Vitori? Mecz Tau zaczal sie okolo pol godziny temu a ciagle 0-0, na wszystkich livescore&#39;ach z oficjalna strona acb wlacznie.

remisiek 48

remisiek

Użytkownik
Hiszpańska Liga ACB
godzina: 12:30
Barcelona - Ricoh Manresa
mój typ: Barcelona handicap -11.5 wynik: 87:70 ✅✅✅:spokodfhgfh:
kurs: 1.90

W dni dzisejszym wybrałem mecz pomiędzy drużynam Barcelony i Ricoh Manresa. Drużyny te w obecnym sezonie spotkały się już ze sobą:

09/12/2007 Spagnola ACB Ricoh Manresa vs. Axa FC Barcelona 64:77

Ostatnie mecze Barcelony to na przemian pojedynki ligowe i Euroligi.

05/03/2008 Euroliga Top 16, Grupa G Unicaja vs. Axa FC Barcelona 62:61
02/03/2008 Spagnola ACB Axa FC Barcelona vs. Akasvayu Girona 78:58
28/02/2008 Euroliga Top 16, Grupa G Axa FC Barcelona vs. Lottomatica R 86:57
24/02/2008 Spagnola ACB Fuenlabrada vs. Axa FC Barcelona 77:69
20/02/2008 Euroliga Top 16, Grupa G CSKA Moscow vs. Axa FC Barcelona 72:55
17/02/2008 Spagnola ACB Axa FC Barcelona vs. Valladolid 69:62

Ciężki i wyczerpujący sezon, ale myślę, że Barcelona udowodni dziś swoją klasę. Drużyna gości to drużyna która zajmuje aktualnie 13 miejsce w tabeli. Można powiedzieć średniak drugiej połowy tabeli. Ostatnio wprawdzie wygrali w lidze na własnym boisku z Fuenlabradą 85:73 jednak w pojedynku z Barceloną nie daję im najmniejszych szans. Po zwycięstwie w pierwszym meczu różnicą 13 punktów, typuję gładkie i wysokie zwycięstwo drużyny Barcelony, a co za tym idzie jestem przekonany, ze osiągną to różnicą przynajmniej 12 punktów.

kapa91 2

kapa91

Użytkownik
Vive Menorca - Bilbao 2 2,10

Spotkania zapowiada się bardzo ciekawie, Bilbao jest ostatnio w dołku i jeśli dalej tak pujdzie to mogą nie wejść nawet do fazy play-off. Mimo wszystko, to jednak moim zdaniem faworytami tego pojedynku są goście, fakt przegrali ostatnie 5 z sześciu spotkań, ale terminarz tak się ułożył. Popatrzmy jakich mieli rywali przez te spotkania: Tau, Girona, Granada, Gran Canaria, San Fernando, Joventud. Oprócz San Fernando były to dobre jak nie bardzo dobre drużyny, a Bilbao ma potencjał niesamowity, podczas gdy rozgrywali te mecze grali również w pucharze, gdzie wygrali z Barceloną, zatrzymując się dopiero wyjazdowo na Tau Ceramice. Dzisiaj okazja do odbicia znakomita, rywal z spod dolnej kreski tabeli - Vive Menorca obecnie 13 miejsce, nie miał wygranych z dobrymi drużynami (oprócz Unicajy). Zobaczymy jak będzie.

Akasvayu Girona - DKV Joventut HC(-4,5) 2 1,90

Kolejne spotkanie również z ACB. DKV ostatnio gra niesamoiwice nie przegrała już od 13 spotkań, wliczając puchary. Wygrała Puchar Króla, bardzo prestiżowy zresztą i wygląda na to, że dzisiaj Girona nie jest w stanie ich zatrzymać. Chociaż i Girona ma ostatnio mała passę - 5 wygranych z rzędu u siebie wliczając Puchar Uleb, jednak nie były to zespoły zbyt dobre, a z tymi dobrymi Girona co by nie mówić zawodzi. Z tych lepszych drużyn wygrała tylko z Tau, a i tak minimalnie - różnica dwóch punktów. Do zwycięstwa ja dzisiaj mam tylko jednego kandydata - DKV.

Pozdrawiam

remisiek 48

remisiek

Użytkownik
Hiszpańska Liga ACB
godzina: 12:30
Granada - Fuenlabrada
mój typ: Granada handicap -6.5 wynik: 82:86 ⛔⛔⛔????
kurs: 1.90
Dla mniej odważnych typ 1 kurs 1.35

Dzisiaj dokończenie 28 kolejki Hiszpańskiej Ligi ACB i mecz, który zwrócił moją uwagę Granada - Fuenlabrada. Obie drużyny grały w tym sezonie ze sobą:

10/11/2007 Spagnola ACB Fuenlabrada vs. C.B. Granada 74:70

Granada to drużyna swojego parkietu. Przegrywali z czołówką ligowej tabeli i z Grupo Begar Leon, które jest ostatnio w niezłym gazie. Pozostałe spotkania rozstrzygnęli na swoją korzyść. Natomiast Granada to drużyna, która nie potrafi za wiele ugrać na wyjazdach. Co prawda zdarzają się takie zwycięstwa jak z Malagą 16 marca 100:105 po dogrywce, ale myślę iż było to spowodowane słabą dyspozycją Malagi. Obie drużyny znajdują się w dolnej części tabeli. Różnica to, że Granada jest na jej szczycie natomiast Fuenlabrada w końcówce. Obie drużyny walczą o to aby nie znaleźć się na miejscu spadkowym.
W statystykach wszystkie spotkania między tymi drużynami kończyły się zwycięstwami gospodarzy. Jestem pewien, że i w tym spotkaniu tak będzie. Ja jednak stawiam na zwycięstwo gospodarzy różnicą minimum 7 punktów i mam nadzieję, że cel ten drużyna z Granady dzisiaj osiągnie.

makaveli23 811,4K

makaveli23

Typer Miesiaca
ViveMenorca - Polaris World CB Murcia U 149.5
Vive Menorca to typowa druzyna underowa, w ich 5 ostatnich meczach u siebie srednio tylko 154 pkt. W ostatnich 8 meczach u siebie srednio rzucali rywalom 76 ppg. Jest to druzyna ktora gra bardzo dobrze defensywnie z przecietnym atakiem i dzisiaj przyjezdza do nich outsider ktory na wyjazdach ma bilans 1-12. Polaris na wyjazdach rzuca srednio tylko 66. Rowniez srednio w ich 5 ostatnich meczach wyjazdowych tylko 140 pkt. Tak wiec dzisiaj nie licze na to zeby przeskoczyli wiecej niz 66 pkt a dobrze grajaca defensywnie druzyna gospodarzy ich do tego dopusci. A to ze w ataku tez nie bryluja nie widze aby chcieli przeskoczyc tutaj 76-80 pkt bo do wygranej powinno im starczyc nawet 70. Licze na wynik cos kolo 76-66.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom