verti
Forum VIP
witaj!Ostatnie wyniki w lidze angielskiej i szwedzkiej spowodowaly znaczny ubytek na moim koncie, wczesniej mialem prawie 100%skutecznosc, no coz - nie zawsze sie wygrywa, dzisiejszy mecz trudny do wytypowania, niby w poniedzialek Belle poradzilo sobie z Panthers, ...dzisiaj znów sklanialbym sie ku gosciom, jestem ciekaw jakie beda kursy i pary zawodnikow, hans jezdzi w kratke, w poniedz pieknie natomiast w szwedzkiej katastrofa, niewiadomo jak dzisiaj mu sie bedzie chcialo, plusem belle jest z/z, belle ma bardziej wyrownany sklad, trzeba poczekac do wieczora na kursy, wtedy bedzie mozna cos wybrac
u mnie również ten tydzień jeśli chodzi o speedway, nie jest dochodowy, poniedziałek zapowiadał zupełnie co innego, ale niestety we wtorek przejechało się sporo osób na Lejonenie oraz Dackarnie, tak wczoraj bynajmniej ja przejechałem się na Piratach :/ Asy jeszcze ani razu nie triumfowały na wyjeździe ( o ile dobrze pamiętam ), więc pewnie będzie im ciężko, mimo, że rywalami są Pantery - którym ostatnio ewidentnie nie idzie. Tak Andersen jeździ ostatnio bardzo nierówno, Bjerre po kontuzji to jeszcze nie to samo. Natomiast Asy dzisiaj ze świetnym Crumpem, wspierani przez Screena i Gjedde - to może dać ciekawy rezultat, w dodatku dzisiaj będzie debiutował Patrick Hougard - na pewno będzie chciał udowodnić działaczom, że sprowadzenie Jego do Manchesteru wyjdzie Asom na dobre, a Duńczyk potencjał ma - w polskiej lidze w meczu z Atlasem wywalczył komplet 15 pkt, więc sądzę, że Jego obecność powinna okazać się wzmocnieniem II lini drużyny gości. Ale tak jak już wspomniałeś, wszystko będzie zależne od kursów (ewentualnie handicapów). Pozdrawiam i zachęcam do dyskutowania - bo przecież wspólnymi siłami jest łatwiej ograć buka