niccolo7
Użytkownik
A ja wręcz przeciwnie, nie widzę dziś Kaspera w jednej z głównych ról. Fakt, kurs na over kusi, ale w 5 biegach raczej mało prawdopodobny. A żeby miał on pojechać szósty raz, to musi być dużo lepiej dysponowany od niesfornych bliźniaków. Co prawda ostatnio spisywał się bez zarzutu, ale chociażby w starciu przeciwko Lakeside nie miał zbyt wymagających przeciwników. Dzisiaj będzie miał trudniej, bo Rudziki to mocna ekipa, choć po stracie Doyle'a spisywana już na straty. O wyniku meczu zadecyduje dyspozycja rezerw, bo jeśli pozycje 6 i 7 u Piratów zapunktują przyzwoicie, to raczej oni będą bliżej mistrzostwa. Jednakże zamiast na hc meczowy wolałem zagrać dodatni hc na Troya w parze właśnie z Kasprzakiem. Wiadomo, że Polak jedzie raz jako ZZ, ale że nie bardzo widzę jego występ w biegu nr 15, to zakładam, że obaj pojadą po 5 razy. Co do Australijczyka, to trzeba przyznać, że jeździ niezwykle samolubnie. Nie wiem czy menago Swindon starał się wpłynąć na niego, by zmienił swoją postawę na torze, ale nawet jeśli tak zrobił, to mam nadzieję, że krnąbrny kangur go nie posłucha. Na pewno sporym handicapem będzie znajomość toru. W sierpniu Kasper dość średnio zaprezentował się tutaj zdobywając 7 "czek" w 4 startach. Dzisiaj liczę na 8-10 punktów z jego strony, co powinno pozwolić na wejście zakładu. Batchelor może nie robi w każdym spotkaniu dwucyfrówek, ale stać go na podobny wynik dzisiaj. Jeśli tylko nie zaliczy jakiegoś wykluczenia to powinno być dobrze.
Troy Batchelor - Krzysztof Kasprzak - Troy Batchelor +2,5 pkt # 1,90 Expekt (7,5-10)
Kasper zgodnie z planem, ale brak słów, by skomentować "występ" Batcha. Szkoda, że jego głowa nie udźwignęła stawki meczu. Obawiałem się, że zaliczy jakiś dzwon, ale nie liczyłem, że aż dwa.
Troy Batchelor - Krzysztof Kasprzak - Troy Batchelor +2,5 pkt # 1,90 Expekt (7,5-10)
Kasper zgodnie z planem, ale brak słów, by skomentować "występ" Batcha. Szkoda, że jego głowa nie udźwignęła stawki meczu. Obawiałem się, że zaliczy jakiś dzwon, ale nie liczyłem, że aż dwa.