Mnie osobiście bardziej martwi właśnie Holder, ale jeśli to tylko skręcenie a nie jak Gollob przed dwoma laty skręcenie z zerwaniem torebki stawowej to "Kangur" dostanie przez dzisiejsza noc ostre chłodzenie a krótko przed zawodami blokadę która na pewno przy takie kontuzji zadziała. U Tomka w Bydgoszczy blokada działała czuł podczas pierwszego biegu tylko lekki dyskomfort który nie przeszkodził w zwycięstwie wtedy. Póżniej niestety zaczęła puszczać no i musiał wycofać się z zawodów, jednak kontuzja Holdera jest na pewno nie aż tak poważna. Tyle tylko, że wieczorem będzie miał ją nieżle spuchniętą Nill to w mojej ocenie Polski Cieślak i wie co robi sprowadzając Iversena, oby jutro tylko pogoda dopisała. A może jutro spadnie deszcz i mecz odbędzie się w środę-piątek i staw Chrisa będzie w dużo lepszym stanie co spowoduje, że "lokata" Swindon przestanie nią być ???? ???? ?Nie ma co popadać w panikę, jutro Holder myślę że pojedzie, bardziej martwiłbym się stratą Warda. Był on najbardziej pewnym punktem w Poole, pojedzie za niego Iversen ale trudno będzie mu utrzymać wynik Warda.
chciałbym Ci przypomnieć, że debilnym pomysłem jest uznawanie zakładu za zakończony podczas, gdy to jutro będzie mecz rewanżowy jakbyś nie wiedział, ale czego można się po Tobie spodziewać, raczej nie za wiele ????Hehhehe tak sie koncza promocje/lokaty i inne debilne wymysly na dlugoterminowki. Jutro bez Warda, z kontuzjowanych Holderem. 2,00 w bet ktore bylo jeszcze w czasie badan Holdera i teraz 1,75 teraz to zwykla promocja/lokata hehehe
Jestem tego samego zdania.Poole wcale nie stoi na straconej pozycji.Wszystko tak naprawdę teraz zależy od Iversena i Holdera. Jeżeli kontuzja Chrisa jest mało groźna i w jutrzejszym meczu będzie mógł jechać na 100% i Puk pojedzie na swoim równym poziomie raczej byłbym spokojny o drużynę Piratów.Kasprzak miał czas na przygotowanie się i o niego jestem spokojny.S.Masters nawet nieźle pojechał w sobotę w mistrzostwach do tego Linus Ekloef powinien okazać się lepszy od Kyle’a Howartha którego będzi zastępował to powinno być ok.Szanse przy tych wszystkich okolicznościach oceniam 50/50 także wszystko zweryfikuje tor...Wszystko zależeć będzie od urazu kostki Holdera,to teraz jest kluczowa sprawa dla tego pojedynku.Dlatego na ten moment nie podniecał bym się @1.75 na ekipę Swindon. Pzdr!Piratom z pewnością będzie trudniej bez Warda, ale nic nie jest przesądzone, bo jeśli PUK, KK i Chris utrzymają poziom trójek to Swindon wcale tej przewagi obronić nie musi. Rozstrzygnie się jutro (albo i nie jutro?) na torze i nie ma co dywagować ani przekreślać którejś z ekip.
Dobre, dobre... To można się dowiedzieć jaką sumę obstawiłeś na Swindon ?SWINDON MISTRZ !!! 10/10
Jak i wy tak i ja spędziłem cały sezon w kapciach ???? ( "na bezrobociu w tym nędznym kraju" ) oglądając wszystkie możliwe spotkania żużlowe.Nie wiem ale zauważyłem ze większosc z was podobnie jak ja nie pracuje i tez godzinami ogląda żużel.Róznica polega na tym ze nie wyciągacie z żadnych wniosków