Z głowy po prostu oglądałem ten mecz.A można wiedzieć z jakiej stronki ten wynik?
na odpowiedź na to pytanie, będzie jeszcze troszkę poczekać z moich informacji wynika, że Andersen najprawdopodobniej nie stawi się na Wimborne Road, jednak nie chcę nikogo wprowadzać w błąd. Na pewno natomiast w barwach Ippswich nie wystartuje Scott Nicholls, za niego wystartuje Jerran Hart.Wie ktoś czy dzisiaj w Anlgii pojedzie Hans?
Więc Andersena dzisiaj nie zobaczymy na Wimborne Road, za niego czyżby R/R?Andersen jest tak potłuczony, że nie wystąpi prawdopodobnie w eliminacjach do drużynowego Pucharu Świata w Vojens, gdzie Dania zmierzy się w sobotę ze Szwecją, Czechami i Rosją. W wypadku uczestniczył również szwedzki żużlowiec Andreas Jonsson, u którego stwierdzono wstrząśnienie mózgu. Sajfutdinow nie odniósł żadnych obrażeń.
Hmm.. Odważna teoria - 3 zwycięstwa u siebie + na wyjeździe jeden remis i dwie porażki (w tym jedna pechowa 46:43 z... Bees). Myślę, że wiele zespołów chciałoby tak przeżywać swoją "katastrofę".... ostatnie mecz to katastrofa...
???? Tego to już w ogóle nie rozumiem...bardzo mało startów Pedersena i sytuacja w tabeli robi się nieciekawa.
No, ja mimo wszystko znalazłbym przysłowiowe "kilka tysięcy" osób, które mają pewien ogląd na występy BP na torze w Poole.Dzisiaj Bjarne ma pojechać ale na co go stać mało osób wie...
Rozwaliłeś! ???? Bjarne w tym sezonie nie startuje w cyklu GP (nie zakwalifikował się w tamtym sezonie a niedawno sam przyznał, że aktualnie jest za słaby na starty w światowej czołówce). Myślę jednak, że pomyliłeś go z Nickim Pedersenem, który faktycznie nie startował w GP Łotwy, ale nie wnikam...... nie startował w GP Łotwy, coś z nim się dzieje.
Kontuzja? No to już chwile temu była a poza tym Hans jest od swojego przyjścia w środku sezonu do Poole najlepiej punktującym zawodnikiem Piratów (!). Ostatnie jego wyniki to 14 (5) i 10 (4), słabo?Do tego słabszy ostatnio Andersen który po kontuzji nie może się kompletnie odnaleźć.
Madsen akurat ostatnio kilka razy pokazał się z dobrej strony ("jak na juniora" w meczach w Polsce i Szwecji, bo (jak wszyscy wiemy...) dzisiejszy mecz będzie jego absolutnym debiutem na angielskich torach, więc stwierdzenie, że "jest w słabszej formie" jest wielce nietrafione mając na uwadze, że starty w każdym kraju diametralnie się od siebie różnią.słabszego ostatnio juniora Madsena
Heh, Joe ostatnio ma wielkie problemy ze sprzętem i w meczach BEL nie może przeskoczyć 4-6 pkt. Poza tym od przyjścia Andersena jest nominalnie czwartym punktującym w zespole.Joe Screena który jest 3 zawodnikiem w Poole po Bjarne i Holderze.
Kennetta, jeśli już Nie mylić z Kennethem Bjerre.Eddie Kenneth 7.93.
Owszem, tylko, że Australijczyk już od jakiegoś czasu nie startuje z powodu kontuzji...Dobrą średnią na mecz ma jeszcze Rory Schlein bo 7.72.
Ja bym właśnie powiedział, że to gospodarze nie mają specjalnie o co walczyć, natomiast Bees zależy na utrzymaniu swojej pozycji i nie straceniu jej kosztem np. Lakeside czy P'boro.Coventry może jechać na luzie
już nie raz jak patrzyłem na mecz Elite League brakowało Bjarne i jechał ktoś za niego w zastępstwie.Haha, sensacyjna to jest twoja "rozkminka" ????
Dawno się tak nie uśmiałem... A przechodząc do rzeczy:
???? Tego to już w ogóle nie rozumiem...
12 Bjarne Pedersen 3 2 2 1 8No, ja mimo wszystko znalazłbym przysłowiowe "kilka tysięcy" osób, które mają pewien ogląd na występy BP na torze w Poole.
Tego akurat nie wiedziałem, koncentrowałem sie na GP Łotwy.
Kontuzja? No to już chwile temu była a poza tym Hans jest od swojego przyjścia w środku sezonu do Poole najlepiej punktującym zawodnikiem Piratów (!). Ostatnie jego wyniki to 14 (5) i 10 (4), słabo?
11 Leon Madsen 1 0 0 3 4Madsen akurat ostatnio kilka razy pokazał się z dobrej strony ("jak na juniora" w meczach w Polsce i Szwecji, bo (jak wszyscy wiemy...) dzisiejszy mecz będzie jego absolutnym debiutem na angielskich torach, więc stwierdzenie, że "jest w słabszej formie" jest wielce nietrafione mając na uwadze, że starty w każdym kraju diametralnie się od siebie różnią.
Heh, Joe ostatnio ma wielkie problemy ze sprzętem i w meczach BEL nie może przeskoczyć 4-6 pkt. Poza tym od przyjścia Andersena jest nominalnie czwartym punktującym w zespole.
Napisał Eddie więc chyba to normalne jak masz problemy z rozróżnianiem Bjerre od Eddie to okulista :jezora:Kennetta, jeśli już Nie mylić z Kennethem Bjerre.
Tutaj prawda nie startował, opierałem się czysto na znajomościach zawodników oraz na statystykach Elite League nie jest moją ulubioną ligą.Owszem, tylko, że Australijczyk już od jakiegoś czasu nie startuje z powodu kontuzji...
Ja bym właśnie powiedział, że to gospodarze nie mają specjalnie o co walczyć, natomiast Bees zależy na utrzymaniu swojej pozycji i nie straceniu jej kosztem np. Lakeside czy P'boro.
Wynik 43-46 TypPomijając kilka kosmetycznych błędów twoja analiza bardzo dobrze przybliżyła laikom dzisiejszy mecz
Bądźmy precyzyjni na przyszłość.
Pozdr
Jak to zawsze przed takimi imprezami i tym razem tuż przed rozpoczęciem dochodzi do pewnych "roszad" w składach. I tak:The Lakeside Hammers
Lee Richardson
Jonas Davidsson
Wolverhampton Wolves
Fredrik Lindgren
Peter Karlsson
Coventry Bees
Chris Harris
Edward Kennett
Belle Vue Aces
Krzysztof Kasprzak
Morten Risager
Peterborough Panthers