O ile mnie pamięć nie myli to chyba od 16:30 będzie live na polsacie sportWitam, czy posiadacie stream lub live do memoriału Gyulai? coś nie mogę zlokalizować. Dzięki. Później do usunięcia.
Niestety tylko rezultaty live: https://online.atletika.cz/vysledky/45335/1040#discid2389185
Może komuś się przyda, później do usunięcia.
N. Kobielski uzyska przynajmniej 2.22m.? Tak----1,84
K. Lićwinko uzyska przynajmniej 1.85m. ? Tak---1,70
K. Bukowiecki uzyska przynajmniej 20.25m.? Nie---1,84
Borys P. - Nowakowska A. 1---1,55
Bekh Romanchuk M. - pozostałe 1---1,20
Furmanek K. - Fiodorow J. 1---1,60
Holzdeppe R. - Wojciechowski 1---1,35
Vloon - Wojciechowski 1---1,62
Haratyk M. - Storl D. 1---1,35
Mihaljevic F. - Storl D. 1---1,40
Łukszo S. - Mazur Sz. 1---1,35
Bukowiecki K. - Szyszkowski J. 2---2,08
Nowicki W. - Kokhan M. 1---1,50
Halasz B. - Fajdek P. 1---1,55
Krukowski M. - Mrzygłód C. 1---1,20
Wegner D. - Herman T. 2---1,84
Chmielak H. - Kwaśniewski M. 2---2,01
Herman T. - Chmielak H.1---1,60
sts
Mistrzostwa Polski juz w ten weekend więc trzeba liczyć, że forma już gotowa. Kobielski 2,22 musi pokonywać a że forma dobra to raczej nie bedzie z tym problemu. Lićwinko ostatnio nie wiem, chyba za bardzo chciała a jak się tak chce to nie wychodzi. Odkupienie win przed publicznością i chyba przed samą sobą musi przyjść dzisiaj. 1,85 to nie ukrywajmy nisko jak na tego typu zawodniczkę. Bukowiecki ostatnio mnie przewiózł i dzisiaj nie mam zamiaru iść w jego kierunku. Ma jakiś tam problem z dłonią, ale przede wszystkim z formą, której nie ma. Dlatego typy na ponizej 20,25 m i wygrana Szyszkowskiego, który jest ostatnio regularniejszy na poziomie 20 m. W skoku w dal do Maryny nikt nie ma podjazdu, nie ma co pisać nawet. Furmanek złapała formę, najpierw rekord życiowy powyżej 70 m. a potem bardzo regularna seria. Ostatnie 73,61 w Kielcach to potwierdza. Fiodorow po zabiegu bardziej szuka startów niż wyników. Jesli Kasia nagle się nie zablokuje to Aśka nie ma szans na jej pokonanie. O Wojciechowskim pisałem więc nie powtarzam, 5.50 to max co może skoczyć, co dla rywali nie powinno stanowić problemu. Zarówno Haratyk jak i Mihaljevic powinni pchnąc poza 21 m., Storl pomimo zwyżkującej formy do tej granicy się nie zbliży. Łukszo ostatnio bardzo fajnie pcha, podobno ostatnie treningi też dobre. Mazur 18 z kawałkiem i tyle, tutaj powinien byc z 1 m różnicy. Kokhan zaskoczył bardzo pozytywnie dlatego tez takie pary h2h w dzisiejszym memoriale. Powinno się skonczyć jak kilka dni temu na Węgrzech. Krukowski to na zbicie podatku, tutaj nie ma nawet co pisać.
To jeszcze stabilny Herman w parze z Wegnerem i Chmielakiem. No i Kwaśny lepszy od Chmielaka, konsekwentnie to gram.
P.S
Tradycyjnie jak coś jeszcze znajdę to podam w tym poście.
Dzięki wielkie za typy, które podajesz i gratuluję bardzo wysokiej skuteczności!!!N. Kobielski uzyska przynajmniej 2.22m.? Tak----1,84
sts
Dzięki tobie niebiescy oskubani na 850 zł . Dziękuje i oby tak dalejN. Kobielski uzyska przynajmniej 2.22m.? Tak----1,84
ŻNIWA!!!
sts
Mistrzostwa Polski juz w ten weekend więc trzeba liczyć, że forma już gotowa. Kobielski 2,22 musi pokonywać a że forma dobra to raczej nie bedzie z tym problemu. Lićwinko ostatnio nie wiem, chyba za bardzo chciała a jak się tak chce to nie wychodzi. Odkupienie win przed publicznością i chyba przed samą sobą musi przyjść dzisiaj. 1,85 to nie ukrywajmy nisko jak na tego typu zawodniczkę. Bukowiecki ostatnio mnie przewiózł i dzisiaj nie mam zamiaru iść w jego kierunku. Ma jakiś tam problem z dłonią, ale przede wszystkim z formą, której nie ma. Dlatego typy na ponizej 20,25 m i wygrana Szyszkowskiego, który jest ostatnio regularniejszy na poziomie 20 m. W skoku w dal do Maryny nikt nie ma podjazdu, nie ma co pisać nawet. Furmanek złapała formę, najpierw rekord życiowy powyżej 70 m. a potem bardzo regularna seria. Ostatnie 73,61 w Kielcach to potwierdza. Fiodorow po zabiegu bardziej szuka startów niż wyników. Jesli Kasia nagle się nie zablokuje to Aśka nie ma szans na jej pokonanie. O Wojciechowskim pisałem więc nie powtarzam, 5.50 to max co może skoczyć, co dla rywali nie powinno stanowić problemu. Zarówno Haratyk jak i Mihaljevic powinni pchnąc poza 21 m., Storl pomimo zwyżkującej formy do tej granicy się nie zbliży. Łukszo ostatnio bardzo fajnie pcha, podobno ostatnie treningi też dobre. Mazur 18 z kawałkiem i tyle, tutaj powinien byc z 1 m różnicy. Kokhan zaskoczył bardzo pozytywnie dlatego tez takie pary h2h w dzisiejszym memoriale. Powinno się skonczyć jak kilka dni temu na Węgrzech. Krukowski to na zbicie podatku, tutaj nie ma nawet co pisać.
To jeszcze stabilny Herman w parze z Wegnerem i Chmielakiem. No i Kwaśny lepszy od Chmielaka, konsekwentnie to gram.
P.S
Tradycyjnie jak coś jeszcze znajdę to podam w tym poście.
Sts ewidentnie czyta twoje posty bo kursy juz nie do gryZaczynamy 96 Mistrzostwa Polski we Włocławku.
Jako, że ziemniaki jeszcze śpią to na początek ewinner (kursy nie powalają,ale na podwojenie jak znalazł).
Kamila Lićwinko - Paulina Ligarska 1---1,20
Malwina Kopron - Katarzyna Furmanek 1---1,25
Joanna Fiodorow - Aleksandra Śmiech 1---1,25
Norbert Kobielski - Adrian Kordoński 1---1,15
Ewa Swoboda - Magdalena Stefanowicz 1---1,15
Aktualne kursy podaje, bo udało mi się zagrać Fiodorow po 1,40 i Swobodę po 1,20.
Kamila jest faworytką tych zawodów i chyba tylko katastrofa taka jak w Bydgoszczy może pozbawić jej złotego medalu. Z tego co widze to zawody powinny skończyć się na 1,83m, bo żadna z jej rywalek nie powinna tyle skoczyć. W młocie sytuacja jasna, podium bd wyglądac następująco: Kopron, Furmanek, Fiodorow. Malwina te 73m. z hakiem powinna rzucić, Kasia jak dobrze pójdzie to 71m. a Fiodorow jak ostatnio było widać cieszy się jak pobije SB i ten poziom 67-68m. powinna na spokojnie osiągnąć. Ola Śmiech jak dla mnie max 65m. Wzwyż Kobielski jeszcze się dobrze nie rozgrzeje a już mistrzostwo bedzie miał zapewnione. Na 100m Ewa nie ma sobie równych, nawet jak specjalnie się nie przygotuje.
Ziemniaki się budzą, bedę dodawał w tym poście kolejne typy.
Nowicki W. - Fajdek P. (+2.50m.) 2---1,47
Fiodorow J. - Śmiech A. (+2.0m.) 1---1,70
Hoffmann K. - Świderski A. 1---1,84
K. Lićwinko uzyska przynajmniej 1.83m.? Tak---1,40
Miąso W. - Borys P. 2---2,22
Szóstak A. - Bednarek A. 2---3,15
sts
Niby faworytem Nowicki,ale Fajdek aż o 2,5 m. gorszy nie powinien być, Fiodorow jak pisałem 67m+ rzuci, Śmiech max. 65m. Co do Hoffmanna to będzie tutaj walka, ale wyżej cenie go niż Adriana. Kamila jak 1,83m. nie pokona to już w ogóle wstyd. Paulina Borys ostatnio 2 srebra na MP. Kurs zawyżony i trzeba korzystać. Śmiech ostatnio 1,75 i życiówka ale już na 1,70 się męczyła. Dodatkowy plus za większe doświadczenie dla Borys. No i na końcu nie można nie zagrać Bednarek po kursie 3,15. Kursy w necie spotkacie odwrotne (1,55, 1,65). Szóstak start 2 tygodnie temu. Bednarek złapała formę czego potwierdzenie tydzień temu w Aleksandrowie Łódzkim i 13,45 choć ze zbyt dużym wiatrem.
Sts już nie dał żadnych perełek tak jak to było w innych zawodach,pary dobrane w miarę równo(wyjątek Szóstak-Bednarek)lub dał handicapy gorszym.Pobrałem Twoje typki z ewinnera,choć bez Swobody(to jest bieg i wystarczy że raz zrobi falstart i po kuponie),reszta par pewns tak na 80%Zaczynamy 96 Mistrzostwa Polski we Włocławku.
Jako, że ziemniaki jeszcze śpią to na początek ewinner (kursy nie powalają,ale na podwojenie jak znalazł).
Kamila Lićwinko - Paulina Ligarska 1---1,20
Malwina Kopron - Katarzyna Furmanek 1---1,25
Joanna Fiodorow - Aleksandra Śmiech 1---1,25
Norbert Kobielski - Adrian Kordoński 1---1,15
Ewa Swoboda - Magdalena Stefanowicz 1---1,15
Aktualne kursy podaje, bo udało mi się zagrać Fiodorow po 1,40 i Swobodę po 1,20.
Kamila jest faworytką tych zawodów i chyba tylko katastrofa taka jak w Bydgoszczy może pozbawić jej złotego medalu. Z tego co widze to zawody powinny skończyć się na 1,83m, bo żadna z jej rywalek nie powinna tyle skoczyć. W młocie sytuacja jasna, podium bd wyglądac następująco: Kopron, Furmanek, Fiodorow. Malwina te 73m. z hakiem powinna rzucić, Kasia jak dobrze pójdzie to 71m. a Fiodorow jak ostatnio było widać cieszy się jak pobije SB i ten poziom 67-68m. powinna na spokojnie osiągnąć. Ola Śmiech jak dla mnie max 65m. Wzwyż Kobielski jeszcze się dobrze nie rozgrzeje a już mistrzostwo bedzie miał zapewnione. Na 100m Ewa nie ma sobie równych, nawet jak specjalnie się nie przygotuje.
Ziemniaki się budzą, bedę dodawał w tym poście kolejne typy.
Nowicki W. - Fajdek P. (+2.50m.) 2---1,47
Fiodorow J. - Śmiech A. (+2.0m.) 1---1,70
Hoffmann K. - Świderski A. 1---1,84
K. Lićwinko uzyska przynajmniej 1.83m.? Tak---1,40
Miąso W. - Borys P. 2---2,22
Szóstak A. - Bednarek A. 2---3,15
sts
Niby faworytem Nowicki,ale Fajdek aż o 2,5 m. gorszy nie powinien być, Fiodorow jak pisałem 67m+ rzuci, Śmiech max. 65m. Co do Hoffmanna to będzie tutaj walka, ale wyżej cenie jego niż Adriana. Kamila jak 1,83m. nie pokona to już w ogóle wstyd. Paulina Borys ostatnio 2 srebra na MP. Kurs zawyżony i trzeba korzystać. Śmiech ostatnio 1,75 i życiówka ale już na 1,70 się męczyła. Dodatkowy plus za większe doświadczenie dla Borys. No i na końcu nie można nie zagrać Bednarek po kursie 3,15. Kursy w necie spotkacie odwrotne (1,55, 1,65). Szóstak start 2 tygodnie temu. Bednarek złapała formę czego potwierdzenie tydzień temu w Aleksandrowie Łódzkim i 13,45 choć ze zbyt dużym wiatrem.
P.S
Kursy paranoja w tym momencie. Rzeczywiście nie wiem czy jest sens coś podawać,bo tak zbiją kursy że się odechciewa.
Myślę, że to bardzo prawdopodobne już kiedyś zdarzało się tak, szczególnie, że ostatnio typy mu weszły ze skut 16/17. Druga możliwość to, że ktoś zagrał to za grubą stawkę i dlatego obniżyli.wy serio uwazacie, ze ktgos z sts przeczytal ten post i skorygowal kursy?
no to tak nie jest i nie trzeba grac za gruba stawke tej dyscypliy sportu... doswiadczeni gracze obserwuja ten temat a nie ekstraklase... przeciez temat ma pelno obserwujacych i mnostwo wyswietlen... zasada jest prosta 'kto pierwszy ten lepszy' i wcale nie jest to gosc z sts... typy sa dobre analiza tez...Myślę, że to bardzo prawdopodobne już kiedyś zdarzało się tak, szczególnie, że ostatnio typy mu weszły ze skut 16/17. Druga możliwość to, że ktoś zagrał to za grubą stawkę i dlatego obniżyli.