benek_27
Forum VIP
Terminarz:
Kilka przykładowych kursów z Bet365:
Zapraszam do wspólnej dyskusji oraz analizy.
O(M) ; Najlepsze wyniki w 2012 roku
wg. mnie bardzo dobre bety, Pearson moze miec problem tylko z Wells, ale w tym roku ma naprawde mega forme, niby przegrala z Wells w Londynie, ale kilka dni potem w Luzernie Wells z bardzo slabym wynikiem i przegrala m.in z Yanit, wiec nie ma o czym gadac,na początek 3 zdarzenia z bet-at-home:
- Kto zostanie mistrzem olimpijskim w biegu płotkarskim na 100 m kobiet?
- Sally Pearson ( AUS ) @ 1,25 - znakomita reprezentantka Australii o ile nic nieprzewidzianego się nie stanie spokojnie wywalczy złoty medal, biega jakby z innej planety, nikt nie jest w stanie jej zagrozić, może nawet pokusić się pobicie rekordu świata należącego do Bułgarki Donkovej z 1988r. i wynoszącego 12,21, Sally niedawno w Paryżu pobiegła 12,40.
- Kto zostanie mistrzem olimpijskim w pchnięciu kulą kobiet?
- Valerie Adams ( NZL ) @ 1,45 - tu również nie widzę innego rozwiązania jak zwycięstwo reprezentantki Nowej Zelandii. Zagrozić może jej jedynie Białorusinka Ostapchuk, inne są bez szans. Fakt, lepsze wyniki w tym sezonie Ostapchuk, ale obydwa uzyskane u siebie, w Mińsku i ostatnio w Grodnie 21,39, to robi wrażenie, ale nie przywiązywałbym do nich jakieś wielkiej wagi. W Londynie Adams pokaże kto tu rządzi.
- Kto zostanie mistrzem olimpijskim w siedmioboju lekkoatletycznym kobiet?
- Jessica Ennis (GBR) @ 1,60 - stawiam w wieloboju na znakomitą reprezentantkę gospodarzy. Stoczy według mnie pasjonującą walkę o złoto z Rosjanką Czernovą i według mnie wyjdzie z niej zwycięsko. Lepszy wynik w tym sezonie, także przemawia za Ennis i do tego publiczność, która poniesie ją do upragnionego triumfu.
pchnięcie kulą - Nadzeya Ostapchuk wygra 2.87
No nie wiem czy to pchnięcie kulą taki pewny bet. 3 pierwsze miejsca na listach światowych ma Ostapchuk, a najlepszy wynik, prawie o pół metra lepszy od Adams ustanowiła przed kilkoma dniami. Dlatego warto zagrać Ostapchuk po takim kursie.
Dokładnie tak, moim zdaniem taki kurs to value i warto zagrać. W tym sezoniepchnięcie kulą - Nadzeya Ostapchuk wygra 2.87
No nie wiem czy to pchnięcie kulą taki pewny bet. 3 pierwsze miejsca na listach światowych ma Ostapchuk, a najlepszy wynik, prawie o pół metra lepszy od Adams ustanowiła przed kilkoma dniami. Dlatego warto zagrać Ostapchuk po takim kursie.
Dobrze zrobił. Na 100 metrów definitywnie eliminuje go kolor skóry. Po prostu biali nie potrafią tak szybko zasuwać jak murzyni. 200 m. już większa szansa.Ze 100m wycofał się Christophe Lemaitre szykując się tylko na 200m. Razem z trenerem ocenił sprawę i mają 25. wynik na świecie w tym roku nie ma szans... Natomiast na 200m ma 4. wynik na świecie i szykuje formę pod ten bieg i po medal. Teraz zastanawiam się, czy nie zagrać właśnie Lemaitre Top 3.. W Unibet coś koło 2,65 było czy jakoś tak...
Ostapczuk jak większość Białorusinów u siebie rzuca nie wiadomo jak daleko a w najważniejszych zawodach osiąga dużo słabsze rezultaty, do tych rezultatów tegorocznych trzeba brać sporą poprawkę.Dokładnie tak, moim zdaniem taki kurs to value i warto zagrać. W tym sezonie
Ostapchuk jest w lepszej dyspozycji i według mnie potwierdzi to na IO.
Lemaitre w poprzednim roku 9.91s i 19.80 co z pewnością dawałoby szanse na medal na 100m i 200m, w szczególności 200m. W tym tylko 10,04 na 100m i chyba słuszna decyzja by skupić się na 200m gdzie biega 19,91s i nie odstaje zbytnio od faworytów. Z pewnością Blake i Bolt poprawią tegoroczne czasy, nie mam wątpliwości, a Lemaitre powinien powalczyć o 3 miejsce.Dobrze zrobił. Na 100 metrów definitywnie eliminuje go kolor skóry. Po prostu biali nie potrafią tak szybko zasuwać jak murzyni. 200 m. już większa szansa.
Tragedia. 3 spalone. A widać było przeogromną moc w jego rzutach... :dfdrgdf:Rzut młotem - Paweł Fajdek wygra 9.00
Nasz młody lekkoatleta prezentuje się wyśmienicie w tym roku, kilkakrotnie złamał barierę 80m i jest zaliczany do grona faworytów walki o medale. Typ bardzo patriotyczny, ale chłopak ma potencjał na wyniki nawet ponad 85m i być może zaskoczy w Londynie, tak jak kiedyś zaskoczyła wszystkim Kamila Skolimowska.
Zero konkretow i maslo maslane ale ze to twoj pierwszy wpis to sie nie czepiam...Tomasz Majewski TOP 3 1.90. Z rana kurs byl w granicach 2.3-2.4, teraz juz mniej. Sprawa wyglada tak, ze Majewski będzie walczył o medal, a z trójki Hoffa, Cantwell i Storl pewnie komuś nie wyjdzie. Jednak, trzeba pchać w granicach rekordu kraju. 21,70-21,80 mysle, ze braz powinno dac.