200m kobiet.
A. Kiełbasińska zakwalifikuje się do półfinału? @ NIE 1.50 STS I przybiegła 4 tak jak mówiłem, ale jak na złość musiała być lucky loser.
Polka biegnie w biegu 7 z takimi zawodniczkami jak: Dina Asher-Smith, Ivet Lalova, Sherone Simpson. Wszystkie 3 zawodniczki w tym roku biegają szybciej niż Polka. Do półfinału kwalifikują się 3 najlepsze i 3 z najlepszym czasem. Moim zdaniem
Polska przybiegnie 4, i nie będzie miała jednego z lepszych czasów.
I można też strzelić sobie
AKO z 3 zdarzeń: @1.50
McGrone C. - pozostałe w 1 biegu/ 1 @1.15
Candy drugi czas w tym roku na świecie, w sowim biegu nie ma żadnej która może jej zagrozić.
Thompson E. - pozostałe w 4 biegu/ 1 @1.18
Podobnie co powyżej, Jamajka 4 czas w tym roku, zbytnio nie ma kto jej zagrozić.
Schippers D. - pozostałe w 6 biegu/ 1 @1.10
Holenderka 3 czas w tym roku, ma już medal na 100m, wyborna forma na luzie powinna pyknąć rywalki.
Wiadomo kwale i będą biegać na luzie, ale to są zbyt duże faworytki, aby nie wygrać tych biegów.
I idąc też tropem postów
enrico. Proponuje (łącząc z tym u góry mamy AKO 2.09):
400m płotki panie.
Wszystkie medalistki uzyskają w finale wynik lepszy od 53.75? NIE @ 1.27 STS 53.50, 53.94, 54.02
Krótko i na temat w tym roku tylko jedna zawodniczka przekroczyła tę barierę a była nią Shamier Little. Nie da rady, aby wszystkie 3 pobiegły tak szybko.
Wzwyż panie.
Kwale: Chicherova A. - Vlasic B./ 1 @1.35 STS Obie 1 rozliczyli po kursie 1.00
Tutaj nie ma co kombinować Rosjanka ma wyborną formę a w tym roku skakała już 2.03, a Chorwatka nie ma się co oszukiwać jest co raz starsza i to nie ta sama Blanka co kiedyś. Automatycznie też już pograłem:
Zawody wygra: Anna Chicherova @ 1.80 STS. 3... Rosjanka, jak nie zrobi głupstw to rywalki pyknie na luzie. Przewaga w tym roku jest z byt duża.
Oszczep panowie.
Po głowie jeszcze chodzi mi typ z oszczepu, bo kurcze jest sobie taki zawodnik jak Julius Yego, który w tym roku rzucił sobie 91.39! W kwalach 3 miejsce. Oczywiście rywale są solidni bo Vítězslav Veselý i Tero Pitkämäki to solidna pólka, ale Kenijczyk jak się zepnie to jest w stanie ty wygrać. Ja zaryzykuje i spróbuję.
Wygra: Yego J. (KEN) @4.50 STS 92.72m Kozak!, dla ludzi nie lubiących ryzyka proponuje coś sensownego czyli:
Yego J. (KEN) 1-3 @1.75, Pitkamaeki T. (FIN) 1-3 @1.50, Vesely V. (CZE) 1-3 @1.45. Bo tutaj będzie ciężko o niespodziankę a medale powinni podzielić między sobą ci 3 zawodnicy.