K
620
karawan225
Użytkownik
Witam. Ma ktoś może pomysł na to jak może wyglądać sytuacja z kartkami? Kto sędziuje to spotkanie i jakie ma statystyki?
Tylko kurs na gola realu jest 1.01 a kurs na rozne legi 11 wiec mozna pograc kontre jezeli krolewscy strzelą szybko 5 bramek i będą się bronić przez 90 min w co jednak szczerze wątpie. Mecze gdzie faworyt po kursie 1.10 remisowal 0:0 bo przeciwnik sie bronil w 11 się zdarzają i to nie tak rzadko jakby wskazywal na to kurs 1.01A dasz sobie rękę uciąć, że Legia nie nabije tych rożnych ?
Sędziuje Kralovec, podrzucam statystkiWitam. Ma ktoś może pomysł na to jak może wyglądać sytuacja z kartkami? Kto sędziuje to spotkanie i jakie ma statystyki?
I to jest właśnie właściwy komentarz. Nic dodać, nic ująć. A wszyscy Ci co się podniecali, że Legia grała super to chyba patrzą patriotycznie bo zespół z PL grał. Dziś będzie podobnie i łapczywi na gole CR i Morata mogą nastrzelać. Niech Legia atakuje, lepiej dla Realu nawet. Ja przewiduję handi -2.5 na luzie dla Realu pograny w bet36 już dawno temu.To nie Magiera pokazał jak grać z Realem tylko Real jak grać z Legia i nie tracić sił. Real oddał im piłkę by później przeprowadzać kontry. Wielokrotnie Legia miała przewage gdy wyprowadzała atak , praktycznie bronili tylko obrońcy. Legia grała tak jak Real chciał. Wszyscy się podniecali jak to Legia dobrze zagrała , a guzik prawda bo piłkarze Realu nawet się nie spocili.
Ja zagrałem przedmeczowo, że Real wygra po 1.10 co wydaje mi się dość oczywiste, więc byłoby +10, a na live w pierwszej minucie łapię BTSa po 2.00. Moim zdaniem dużo bardziej prawdopodobne i lepsza stówka do przodu niż pajacowanie Ale oczywiście próbować warto, to tylko sportCałoroczny daje darmowy zakład do 100 zł. Regulamin myślę, że większość zna. Wymyśliłem coś takiego, że jako zakład przedmeczowy dam over 0,5 gola (otwierają taki rynek kwadrans przed meczem) a jako zakład ryzykowny dałbym Legia x1 - kurs 7 z kawałkiem. W 0:0 nie wierzę, coś Real wciśnie. W to 1x też specjalnie nie wierzę, ale chyba przyjemniej mi się będzie oglądało.
Co sądzicie, może jakieś inne propozycje?
Rado strzeli @8
Kuchy strzeli @8
Vadis strzeli @12
Legia over 1,5 @6,5
Wg. mnie skład powinien być podobny do tego z Madrytu. Granie z Nikolicem nie ma sensu ze względu na jego szybkość,a raczej brak . Wieczorem powinniśmy zobaczyć otwarty mecz obfitujący w bramki. Real na 20 ostatnich spotkań zachował 3 czyste konta. Legia miała okazje w Madrycie i liczę na to, że będzie mieć je w Warszawie. Kursy na zdarzenia, które podałem zachęcają do grania.
Regulamin mówi o czasie do 3 godzin. Wystarczy czytać uważnie.czy jeśli nie zwrócili mi jeszcze stówki za zakład to mam się czegoś obawiać i pisać do supportu (Bet365), czy to normalne, że trzeba czekać trochę dłużej?