Życzę Wam jako Polak Polakom tego awansu, zebrania doświadczenia i scementowania składu, ale nie ma się co na niego napalać. Kurs jest wystawiony kusząco, ale adekwatnie. Odkąd odszedł Hasi, Legia gra bardzo ładną, ofensywną i odważną piłkę. Kilku kopaczy prezentuje swój prawdziwy potencjał i od kiedy pojawił się trener z charyzmą, to pokazali, że w tych ciasnych bokserkach noszą jednak coś na podobę jaj. Jednakże OBECNIE każdy (szczególnie pucharowy) mecz tego klubu, jest lekko jak loteria w wesołym miasteczku, gdzie strzelasz w miśka po pijaku, a trafiasz w Pana ze straganu. Takie jest obstawianie Legii w
LM, a jedynym pewniakiem są wysokie overy bramkowe.
Celowałbym bardziej w remis jeśli już, niżeli w win Legii, bo obrona raczej na pewno coś wpuści, a ofensywa strzeli, więc jedyny pewniak to moim zdaniem over, bezpiecznie 2,5, dla odważnych może nawet 5,5, bo tu nie będzie już czasu na
szachy. Wóź albo przewóz w walce o
LE.
Proponuję popatrzeć na ten mecz obiektywnie, bez gorącej głowy i przeanalizować również stronę Portugalską. Bo tu nie będzie grać tylko Legia

Oni też chcą na wiosnę polatać po Europie i nie położą się w Polsce, a są o klasę lepszym piłkarsko zespołem.
Za Legią przemawia publiczność, chłodna temperatura podczas meczu, to że Sporting dostanie na rozgrzewce śnieżkami w łeb, dobra forma ofensywna zespołu, trener z pomysłem na grę, zaangażowanie, motywacja, rosnąca pewność siebie i fakt, że można strzelić każdemu, jak się tylko chce.
Za Sportingiem - doświadczenie, zgranie, technika użytkowa, szybkie skrzydła, dobry bramkarz, Czerwiński( na 80% nie zagra) Cierzniak( na 99% nie zagra ) Jodłowiec i Rzeźniczak w złym humorze.
Reasumując - Jeśli publika pomoże i będą grać na 500% to można łapać 1x, można łapać wysoki over, bo
szachy będą do pierwszej bramki (obstawiam, że do 15 min) Później pójdzie ogniem piekielnym akcja za akcję i brameczki będą się sypać jak z karabinu.
PS. O lata świetlne Legia odskoczyła finansowo, ale piłkarsko jest w lidze kilka zespołów, które potrafią zagrać piękną piłkę, a ich niektóre mecze chce się oglądać. To do któregoś posta wyżej.
Wisła, Lech, Lechia mająca dobry dzień, czy Jaga. Obiektywnie

Mniej obiektywnie - Wisła jeszcze wszystkich zaskoczy piłkarsko w tym sezonie, jeśli znajdzie się hajs, a mafia z młyna do końca nie rozdupcy naszego klubu
Nie pisałem nic od 5 lat, to się mogę rozpisać jak mi się nudzi, a co! Amen
Legia +1 @2,10 4/10
Over 2,5 @1,66 9/10
Over 3,5 @2,75 5/10
Over 4,5 @5,50 2/10
Over 5,5 @11,00 1/10
BTS i over 2,5 @ 2,05 9/10
Czerwona kartka - brak kursu (będzie oscylował koło 3,50 do 4,00)
Bet365