boromir
Użytkownik
Niedobrze kiedy kompleksy biorą siłę nad rozsądkiem ???? ogladając Twój avatar jak i oglądając poczynania drużyny z avataru na Twoim miejscu nie wypowiadał bym się w ogóle na forum.Jestes jednym z tych ludzi którzy będa sciskac kciuki za obcymi druzynami ale gdy Polska drużyna awansuje dalej to powiesz że zawsze kibicujesz Polskim drużynom w pucharach ????legia warszawa (Pol) - Celtic (Sco) 2
Kursik: 2.5
Oglądałem wszystkie mecze szma.. tzn legii w tym sezonie i cieszy mnie poziom jaki reprezentują, zwłaszcza tragiczna młodziutka obrona która miała olbrzymie kłopoty z chłopakami z Irlandii. St. Patrick miał mnóstwo sytuacji i gdyby tylko troszkę więcej było doświadczenia w ich szeregach mielibyśmy konfrontację irlandczyków ze szkotami. Tak czy siak nie ma co płakać bo będzie można zarobić na jutrzejszym meczyku. Celtic nie zachwycał w sparingach, ale testowali wielu nowych zawodników, a nowy trener sprawdzał eksperymentalne ustawienia. W ostatnim meczu LM chyba już wszystko ustalone bo wynik 4:0 z islandczykami to najmniejszy wymiar kary. Jestem spokojny o awans celticu w 2 meczu, ale ja jednak pójdę krok dalej i zaatakuje bardzo atrakcyjny kursik. Więc serce irlandzkie z przed tygodnia zamienia się jutro w szkocką koniczynę, i gorąco liczę na ośmieszenie gospodarzy!!
GO GO CELTIC!!!!!
Masóweczka sie robi z meczu i wcale się nie dziwie pacząc na poczynania Legii w ostatnich spotkaniach. Ale mecz z Celtickiem to bedzie zupełnie inny mecz niz z amatorami z Irlandii.Według mnie Legii będzie sie wtym meczu gralo lepiej i ja bym ich nie przekreślał tym bardziej w meczu w Warszawie bo Celtowie na wyjazdach są drewniani....