robson-united
Użytkownik
:siata:Marmi Lanzi Werona-Montichiari
Typ : Powyżej 185,5pkt
Kurs : 1,85 bwin 221pkt
Typ : Powyżej 185,5pkt
Kurs : 1,85 bwin 221pkt
Ciekawym typem wydaje mi się w tym meczu postawienie na over punktowy.
Za tym typem przemawiają głównie statystyki. Otóż do rzeczy. Werona w meczach u siebie 7 krotnie przekroczyła linie 185,5pkt na 7 meczów.
Montichiari w meczach wyjazdowych na 8 meczów także 6 krotnie przekroczyli tą granice. W tabeli zespoły są odpowiedno Werona na 8msc a Montichiari jest 6. Ostatnio oba notują nawet dobre wyniki. Werona pokonała Macerate 3:2 i troche męczyła się z Padovą także wygyrwając 3:2. Dla porównania Montichiari ma 4 mecze z rzędu win. W pokonanym polu pozostawili Padove, Forli, Martine France i Pineto. Werona ma jeszcze szanse wskoczyc na 7msc kosztem Sisleya Treviso. Mecz moim zdaniem zapowiada się bardzo wyrównany i cięzko wskazac jednoznacznie faworyta w tym spotkaniu. Werona jak kiedyś pisałem już bardzo dobrze prezentuję się w zagrywce . Składy także są wyrówanane więc nie sądze żeby skończyło sie na szybkich trzech setach w którąś strone a wiec nawet 4 sety moga doprowadzic do tego że over zostanie pokryty a kto wie czy nie zostaną powtórzone ostatnie wyniki i dojdzie do Tie breaka
:siata:Trankweldor Modena-Framatsil Pineto
typ : 1
Kurs : 1,50 bwin 3:0
Kurs : 1,50 bwin 3:0
Oprócz wyżej opisanego meczu jeszcze tak przyglądałem się meczowi Modeny i sądze że można się pokusic na ich zwyciestwo. Kurs 1,50 wydaje się ciekawym rozwiązaniem. Będzie to dopiero drugi mecz tych zespołów w historii a pierwszy Pineto łatwo wygrało 3:0 na własnym terenie więc pora się zrewanżowac, a walka na dole o jak najlepsze msc jest zaciekła więc każde zwyciestwo z bezpośrednim rywalem bedzie szalenie ważne i niezwykle cenne.
:siata:Sisley Treviso- Peruggia
Kurs : 1,70 bwin 1:3
Kurs : 1,70 bwin 1:3
Sisley po występie w Challenge Cup gdzie wygrało 3:2 teraz walczyc będzie w lidze z Perugią która ostatnio gra bardzo dobrze i notuje serie 5 zwycięstw z rzędu. Historia niby przemawia za gospodarzami 17 zwycięstw przy 3 zwycięstwach dzisiejszych gości. Nie wiem ale jakoś mam przeczucie że dzisaij ta seria zostanie zatrzymana. Alessandro Fei którego występ stał pod znakiem zapytania w meczu środowym zagrał tam całe zawody i dzisiaj zapewne także tak będzie więc żadnych większych braków wśród gospodarzy nie ma wiec uwazam że można zaryzykowac typ na gospodarzy.
Kursy na Trento spadły już w graniach 1,55 przynajmniej takie są na bwin.