>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Lega Pallavolo 2012/2013

Status
Zamknięty.
dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Trentino - Piacenza​

Jak dla mnie Piacenza kompletnie nie ma czego szukać w tym meczu, w PalaTrento się nie wygrywa a jeśli już to nie na poważnych etapach sezonu. Trentino na swojej hali straciło w PO jak na razie tylko jednego seta i bardzo prawdopodobne, że więcej już nie straci.

Wszystko już o tej serii zostało napisane, ale Piacenza na wyjeździe z Trentino nie wygra, nie w tak ważnym momencie sezonu. Trento rozjedzie ich zagrywką, wyłączą Piacenzie środek to zostanie jeden Zlatanov bo reszta nie ma pojęcia jak kończyć wysokie piłki.

Trentino -1.5 (1.55) B365 ✅ Wygranie na tej hali w PO graniczy z cudem

Super wygląda ten też typ Redwitza na over Holta, ciekawa sprawa ;)

Otrzymane punkty reputacji: +18
filip_r2 769

filip_r2

Użytkownik
Osobiście dzisiaj przeczuwam nietypowy przebieg meczu a PallaTrento. Jestem zdania, że Piacenza może dzisiaj sporo namieszać. Niby Trentino u siebie nie przegrywa ale Zenit też nie przegrywał do mecz z Biełgorodem (chociaż wiadomo, że są to inne zespoły). Oba zespoły mają potężna siłę na zagrywce i do tej pory było tak, że kto zagrywał ten wygrywał. Przewaga psychologiczna przeszła na stronę Piacenzy bo mają remis 1-1 w meczach i teraz Trentino musi się bronić aby Piacenza nie wracała do swojej hali z szansą zakończenia rywalizacji. Piacenza jak mało kto w tym sezonie potrafi ruszyć Trentino swoją zagrywką na tyle, że Rafael nie może za często grać swojej grę. W Trentino Juantorena ma jakieś mniejsze bądź większe problemy zdrowotne i nie gra na maksimum swoich możliwości.

W analogicznie podobnej sytuacji Piacenza sprawiła niespodziankę z Maceratą. Dziś po cichu liczę na podobny scenariusz.

Kursy na Trentino są moim zdaniem mocno zaniżone 1.20 to zdecydowanie za mało jak na pojedynek z zespołem który też ma sporo atutów.

Sam nie ryzowałem zbytnio i wziąłem +2.5 po 1.53 w pinnacle.⛔

Deklasacja

seboafc 576

seboafc

Użytkownik
wita, oglądałem ostatni mecz i przyznam, że chyba nie widzę szans dla Piacenzy dziś. Papi Zlatanov i Holt to nie wiedzieli co się dzieje. Nawet mając przewagę 3 punktów w trzecim secie zaraz to stracili i przegrali wysoko każdy z setów. Trento było dużo lepsze w każdym elemencie gry. Zdaję mi się że Piacenza nie ma szans, czy dziś wygrają czy nie to i tak mistrzostwo powędruje w ręce siatkarzy Trentino. Dziś uważam że wygra Trentino
Trentino 1.55 bet365
nie jestem znawcą siatkówki ale to co zaobserwowałem zmusza mnie do zagrania na Trentino.

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Ja też specem od siaty nie jestem, ale Trento jest poza zasiegiem Copry jak tylko zagra na swoim optymalnym poziomie, zaczynajac od świetnej zagrywki, na ataku kończąc. Mogło już być po rywalizacji, ale w drugim meczu, Trento spuściło z tonu w drugim secie, Copa jest na tyle dobrym zespołem, że to wykorzystała. Ostatni mecz to po prostu pokaż siły najlepszej ekipy świata(moim zdaniem). Dzisiaj mecz powinnien wyglądac podobnie, pewnie sety mniej pewnie wygrywane bo ostatnio to szybko odjeżdzali, ale dzisiaj Trento straci max jednego seta. Musi tylko zagrać na swoim poziome, niestety tracją swoja siłe na wyjazdach, ale nie tak bardzo jak Copra...

Trento 1.50 unibet⛔

redwitz 6,6K

redwitz

Forum VIP
Według mnie dzisiejszy mecz przede wszystkim warto zobaczyć.
To, że Piacenza przegrała gładko w Trento przecież nie ma żadnego przełożenia na dzień dzisiejszy. W pierwszym spotkaniu też (oprócz pierwszego seta) Trento dosyć szybko rozprawiło się z Piacenzą. A potem mecz w Piacenzie i wszyscy pamiętają jak to się potoczyło.
Ciężko, żeby w trzecim spotkaniu padł inny wynik niż 3:0 dla Trentino skoro w Piacenzie brakowało Holta, Zlatanova i zagrywki.
Obie drużyny lepiej spisują się na własnym parkiecie. Myślałem o czymś w stronę Piacenzy, ale naprawdę ciężko przewidzieć jak to się dzisiaj potoczy.

seboafc 576

seboafc

Użytkownik
bez sensu dla mnie ta rywalizacja... na parkecie przeciwnika tracimy wszystko swoje umiejętności i gładko przegrywamy.... bez sensu to jest ???? rozumiem że gra na wyjeździe się trudniej, ale żeby aż takie kolosalne były róznice?

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
Zabrzmi to jak teoria spiskowa ale ja tutaj widzę trochę odpuszczenie przez Trento wyjazdowych spotkań (odnosi się to przede wszystkim do gładko przegranego drugiego meczu), a z przyczyny takiej, że Piaca nie ma czego szukać na parkiecie Trentino. Poza pierwszym tam rozegranym setem (wygranym z resztą) nie przekroczyli 20 pkt i plan jest prosty dla graczy Trentino - zdemolować i i przypieczętować tytuł na własnym parkiecie. Oglądając graczy Trentino w wyjazdowych spotkaniach można odnieść wrażenie, że nawet nie próbują prezentować tego, co pokazują na własnym parkiecie. Przegrane sety/mecze również nie robią na nich większego wrażenia, cały czas sprawiają wrażenie pewnych finalnego sukcesu. Oczywiście ktoś powie, że może ich to zgubić i ja też takiego rozwiązania nie wykluczam, ale gram jednak już dziś dostępny bet w marathonie na punktowe handi w stronę gospodarzy i oceniam bardzo nisko szanse Piacenzy na końcowy sukces w tej rywalizacji.
Trentino -10,5 pkt 1,97

Specjalnie przegrywają mecze wyjazdowe, ryzykując jakąś wpadkę w ostatnim spotkaniu, tylko po to żeby wygrać u siebie? Ktoś tu się chyba nie wyspał... Są mega mocni temu nikt nie zaprzeczy, ale Piacenza ma również graczy najwyższego poziomu, a że w siatkówce własna hala to atut ogromny wiadomo od zawsze, zresztą nie tylko w siatkówce. Jeśli byliby, aż tacy ponad wszystkimi to, przecież wygraliby na lajcie pierwszy mecz wyjazdowy i mogliby kończyć finały u siebie. Do usunięcia, ale razem z tą bzdurną analizą powyżej.
Myślę, że trochę podkolorowujesz to co napisałem :] Specjalnie przegrywają to za dużo powiedziane zdecydowanie, ale tak jak pisałem - w tym drugim meczu nie widziałem u nich takiego zacięcia jak choćby w pierwszym spotkaniu wyjazdowym gdzie sam ich łapałem po zacnych kursach live. Specjalne przegrywanie spotkań - NIE, kalkulacja i pewność siebie w kontekście końcowego sukcesu - jak najbardziej. Nie mówię oczywiście, że Piacenza jest zespołem słabym, mimo wszystko ciężko im będzie zagrozić Trento na ich boisku, co z resztą dobitnie pokazały dwa pierwsze spotkania.

strasznik 2,6K

strasznik

Użytkownik
Specjalnie przegrywają mecze wyjazdowe, ryzykując jakąś wpadkę w ostatnim spotkaniu, tylko po to żeby wygrać u siebie? Ktoś tu się chyba nie wyspał... Są mega mocni temu nikt nie zaprzeczy, ale Piacenza ma również graczy najwyższego poziomu, a że w siatkówce własna hala to atut ogromny wiadomo od zawsze, zresztą nie tylko w siatkówce. Jeśli byliby, aż tacy ponad wszystkimi to, przecież wygraliby na lajcie pierwszy mecz wyjazdowy i mogliby kończyć finały u siebie. Do usunięcia, ale razem z tą bzdurną analizą powyżej.
ja tutaj widzę trochę odpuszczenie przez Trento wyjazdowych spotkań
Odpuszczanie to nie jest specjalne przegrywanie?

berciq89 473

berciq89

Użytkownik
Zabrzmi to jak teoria spiskowa ale ja tutaj widzę trochę odpuszczenie przez Trento wyjazdowych spotkań
Tak możesz mówić po zobaczeniu wyniku końcowego na livescore a nie po obejrzeniu meczu. Stojczew nie odpuściłby meczu charytatywnego a co dopiero finał Scudetto. Czapki z glów przed Piacka bo to co zagrali w niedziele to juz było mistrzostwo. Brak Raphaela w ostatnim meczu może sie odbić znacząco na grze Trento bo Łukasza już tam nie ma a Sintini prawie nie grał.Osmany też gra z bólem.Piacenza nie ma nic do stracenia pojadą do PalaTrento podbudowani i moim zdaniem będzie to calkiem inny mecz niż te dwa ostatnie rozgrywane na wyjeżdzie. Chodz wiadomo że wielkie Trentino nie zwyklo przegrywać u siebie ja gram asekuracyjnie już póki kursy jeszcze nie spadły co już widać ze 1,25 początkowe na Trydent to jakaś pomylka.
Trentino - Piacenza
+1,5 Piacenza 2,3 Unibet

Otrzymane punkty reputacji: +10
ivvan 2,8K

ivvan

Użytkownik
Raphael to bardzo duże osłabienie jak dla mnie i gram w stronę Piacenzy. Co prawda nie szaleję ze stawką, ale przewiduję niespodziankę. W nd Piacenza zagrała koncertowo i myślę, że w piątym meczu pokażą kawał dobrej siatkówki. Kursy zachęcają, żeby spróbować w stronę Piacki, na pewno będzie zacięty mecz. Uderzam w over 3.5 seta (grubo), Piackę +1.5 i czystą Piackę (delikatnie).

redwitz 6,6K

redwitz

Forum VIP
Wiadomo już, że Raphaela zabraknie po stronie Trento w decydującym spotkaniu.
Kursy oczywiście spadły (Złapane 4.65, ale wtedy jeszcze nie było konkretnej, 100% informacji o nieobecności Raphaela, więc stawka trochę mniejsza), ale w granicach ~3.00 jeszcze można spokojnie łapać.
Wszyscy pamiętają jak wyglądały poprzednie spotkania w tym finale. Gospodarze na własnym parkiecie grali bardzo dobrze i wykorzystywali atut własnego parkietu. Teraz piąty, decydujący mecz.
Teraz bez Raphaela Trento może mieć trochę kłopotów. Brazylijczyk często jest niedoceniany (sam swego czasu jakoś nie byłem nim zachwycony), ale idealnie wpasowuje się w styl gry Trentino. Drugi sypacz Sintini w tym sezonie rozgrywał bardzo, bardzo mało. W poprzednim sezonie nie grał w ogóle.
Może w końcu zobaczymy tie breaka w tym finale ?
Mam nadzieję, że będzie to świetne widowisko, w którym zwycięży Piacenza.

ivvan 2,8K

ivvan

Użytkownik
Uderzam w over 3.5 seta (grubo), Piackę +1.5 i czystą Piackę (delikatnie).
✅ ✅ ⛔

Szkoda mi Piacenzy. Zagrali bardzo dobre spotkanie, a zdecydowały niuanse... Ciekaw jestem co by było gdyby De Cecco przy przechodzącej trafił w boisko, albo gdyby sędzia pokazał aut po ataku Stokra...

redwitz 6,6K

redwitz

Forum VIP
albo gdyby sędzia pokazał aut po ataku Stokra...
Gdyby sędzia pokazał aut po ataku Stokra to popełniłby spory błąd.
Stokr zaatakował po bloku Holta. Fei się kłócił, bo nie dotknął. Dotknął jego kolega.

Też kibicowałem Piacenzie.
Szkoda, że nie wykorzystali sporej szansy.
Może innym razem coś więcej napisze.

kojiro 290

kojiro

Użytkownik
Mecz był niezwykle interesujący i ten tie-break , z 6:1 na 7:8 następnie 12:10 i win Trento. Dzisiaj jednak Sintini trochę nie dźwignął tej odpowiedzialności. Zaryzykuje stwierdzenie , że z Raphaelem gospodarze wygraliby w sposób bardziej przekonujący.
Uważam , że mistrzostwo zasłużenie dla Trento ale chyba czas pomyśleć o zmianie warty w tej ekipie - Kazyijski pod formą i to nie jest to samo Trento co w poprzednich sezonach. Juantorena też często cierpi na skurcze co widać po sposobie jego poruszania się w końcówkach meczów. Jeśli w kolejnym sezonie nie będzie wzmocnienia na przyjęciu to tytułu nie obronią.
Na pewno trzeba oczekiwać przyszłego sezonu. Wiele drużyn ma coś do udowodnienia.

ivvan 2,8K

ivvan

Użytkownik
Gdyby sędzia pokazał aut po ataku Stokra to popełniłby spory błąd.
Stokr zaatakował po bloku Holta. Fei się kłócił, bo nie dotknął. Dotknął jego kolega.

Też kibicowałem Piacenzie.
Szkoda, że nie wykorzystali sporej szansy.
Może innym razem coś więcej napisze.
Nie widziałem dobrze tej sytuacji bo nienormalni włodarze TVP SPORT woleli puścić hokej, a na necie była bardzo słaba jakość. Jeśli było po bloku to dobrze, że sędzia nie popełnił błędu.

G 48

grozer9

Użytkownik
Ivan smieszne wytlumacczenie ze TVP nie transmitowalo w tv tylko w necie, ale przeciez lecialo na RAI Sport 2 tam zawsze mecze byly sa i beda ????

R 67

route66

Użytkownik
Dlaczego śmieszne? Nie każdy kto ma TVP SPORT , posiada Rai Sport 2 , to tylko pokazuję co robi każda tv z abonentami , wczoraj show zuzlowy nc+ a zaraz po nich TVP sport która tak sie chwaliła tym ze mają włoską lige siatkówki że nie mogli pokazać mecze decydującego o Mistrzostwie Wloch choćby w innym paśmie bo wiaodmo ze w Hokeju jestesmy taka potega że każdy oli oglądac takie spotkanie

Otrzymane punkty reputacji: +2
G 48

grozer9

Użytkownik
Tvp to dno i po raz kolejny to potwierdza, a tlumaczenie ze ten kto ma tvp sport nie ma Rai spor tjest smieszne bo to ogolno dostepna wloska telewizja nie kodowana i na kazdym nawet badziewnym dekoderze jestr dostepna wiec ....

filip_r2 769

filip_r2

Użytkownik
Mecz był niezwykle interesujący i ten tie-break , z 6:1 na 7:8 następnie 12:10 i win Trento. Dzisiaj jednak Sintini trochę nie dźwignął tej odpowiedzialności. Zaryzykuje stwierdzenie , że z Raphaelem gospodarze wygraliby w sposób bardziej przekonujący.
Uważam , że mistrzostwo zasłużenie dla Trento ale chyba czas pomyśleć o zmianie warty w tej ekipie - Kazyijski pod formą i to nie jest to samo Trento co w poprzednich sezonach. Juantorena też często cierpi na skurcze co widać po sposobie jego poruszania się w końcówkach meczów. Jeśli w kolejnym sezonie nie będzie wzmocnienia na przyjęciu to tytułu nie obronią.

Na pewno trzeba oczekiwać przyszłego sezonu. Wiele drużyn ma coś do udowodnienia.
Trentino miało i ma najlepsze przyjęcie jeśli chodzi o ofensywę w lidze. Kazynski i Juanto z Raphalem grają często koncertowo. Na przyszły sezon mają jednego z najlepszych atakujących świata Sokolova. Przyjdzie jeszcze może Simon i Trentino jest nie do ruszenia. Zagrywką skopią każdego jak leci.

ivvan 2,8K

ivvan

Użytkownik
Grozer gdybym miał Rai Sport to bym oglądał... Tak się składa, że kilka razy szukałem tego programu i mój kochany dekoder z neostrady mi Rai Sportu nie znalazł i to ani 1 ani 2. Musiałem zadowolić się badziewną transmisją internetową...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom