>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Lech Poznań - Manchester City - czwartek 4.11.2010r

Status
Zamknięty.
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik

Czwartek 4 listopad 2010r
[19:00] Lech Poznań - Manchester City 5,10 3,55 1,65
Lech w lidze się przełamał w wielkim stylu ogrywając wysoko i pewnie Wisłę Kraków 4:1. Czy Poznaniaków stac na walke z Manchesterem City? Przy Bułgarskiej zamontowano kolejną już w tym roku murawe tak więc będzie można spokojnie grac piłką. Zapowiada się ciekawy mecz. Faworytem rzecz jasna City, ale zapewne ROberto Mancini zagra kilkoma zawodnikami rezerwowymi. Już teraz wiadomo, że zabraknie Teveza.
Jak myślicie czy Kolejorz ma szanse w tym meczu ?
Zapraszam do dyskusji ;)

sowa15 0

sowa15

Użytkownik
Lech Poznań - Manchester City
Jedyny nasz reprezentant na arenie międzynarodowej zmierzy się na swoim stadionie z liderem grupy, Manchesterem City. Nie da się ukryć, że Anglicy są zdecydowanymi faworytami. Mimo, że Manchesterowi ostatnio nie idzie w lidze (dwie porażki z rzędu oraz pogarszająca się atmosfera w zespole), a Lech wygrał po bardzo dobrym spotkaniu z Wisłą Kraków 4:1, nie widzę innego wyjścia jak zwycięstwo jednej z najmocniejszych ekip w całej LE.
typ: 2
kurs: 1,65
Unibet

The Citizens mają trochę problemów:
- wspomniany brak Teveza
- dwie porażki w lidze z rzędu
- pogarszająca się atmosfera w zespole, ponoć zawodnicy nie darzą sympatią swojego trenera
Jednak wątpię, żeby Lech zdołał utrzymać chociażby punkt w Poznaniu... Wszyscy teraz trąbią że Lech się przełamał, że już jest ok... ale należy pamiętać, że jedna jaskółka wiosny nie czyni.

nikefootball 779

nikefootball

Użytkownik

Jedyny nasz reprezentant na arenie międzynarodowej zmierzy się na swoim stadionie z liderem grupy, Manchesterem City. Nie da się ukryć, że Anglicy są zdecydowanymi faworytami. Mimo, że Manchesterowi ostatnio nie idzie w lidze (dwie porażki z rzędu oraz pogarszająca się atmosfera w zespole), a Lech wygrał po bardzo dobrym spotkaniu z Wisłą Kraków 4:1, nie widzę innego wyjścia jak zwycięstwo jednej z najmocniejszych ekip w całej LE.
A ja szukałbym w tym meczu niespodzianki. Lech bardzo zdeterminowany aby w końcu zacząć regularnie wygrywać. Ich wypowiedzi przed meczem i po meczu z Wisłą, postawa w czasie meczu napawają optymizmem. Stracili znów jako pierwsi bramkę ale jednak udało im się odrobić, jak się okazało z nadwyżką, tę stratę. Nie popadałbym w huraa optymizm po zwycięstwie ale widać że im zależy a co jak co Kolejorz z ambicji jest znany. Może nie doszukiwałbym się w tym meczu wygranej Lecha ale remis wg. mnie prawdopodobny. Do tego dochodzi zła atmosfera w City. Czytam, że niektórzy zawodnicy czekają na zwolnienie Manciniego, że są konflikty miedzy piłkarzami a trenerem (m.in Tevez), ostatnia porażka z Wilkami - to wszystko nie sprzyja &quot;oczywistej wygranej Manchesteru&quot;. Atut własnego boiska też może odegrać tu ważną rolę. Sądzę że piłkarze czują że mają spore szanse na awans z grupy. Oby tylko wszystko współgrało ze sobą (liga, puchary) a nie jak do tej pory przeszkadzało LE&gt;Liga lub teraz na odwrót Liga&gt;LE
Propozycja:
Lech - Man.C 1X @ ... &gt; 2.00zł

K 23

kajzer

Użytkownik

Typ:1
Kurs:5.25

Po dwóch tygodniach przerwy razem z ligą mistrzów powraca również bardzo interesująca nas liga europy. Oczywiście postanowiłem podać bardzo patriotyczny typ, który może być trochę przesadzony ale co tam. W ramach czwartek kolejki grupowej fazy ligi europy zmierzą się Lech Poznań i Manchester City. Wiadomo, że zdecydowanym faworytem są goście z Anglia, ale czy tak do końca. Jak pokazały ostatnie mecze Manchesteru City ten klub jest naprawdę do ogrania bo teraz ewidentnie złapał jaką zadyszkę co widać w lidze w której to ostatnio Manchester przegrał dwa ostatnie mecze a jeden z nich był z drużyną z dołu tabeli. Natomiast Lech gra coraz to lepiej co doskonale pokazał ostatni mecz ligowy w którym to Lech pewnie wygrał z wicemistrzem Polski. Wiemy, że dodatkowo, że Lech z pewnością będzie mógł liczyć na wspaniały doping przy którym Kolejorz jest bardzo grozny a Manchester z reguły dużo słabiej spisuję się w meczach wyjazdowych. Myślę, że w tym meczu może paść kolejny sensacyjny wynik ponieważ goście są w wyraznym dołku.

legia 122

legia

Użytkownik
1x 2,25
Podobno spora cześć graczy nie przepada za włoskim szkoleniowcem, być może nie będą chcieli żeby 2 ligowe porażki pod rząd poszły na marne i przy nadarzającej się sposobności będą chcieli zwolnić trenera przegrywając w Poznaniu...strata nie będzie dla nich dotkliwa bo awans i tak wywalczą...
Z czysto sportowego punktu widzenia nawet jak nie będzie podkładania świni trenerowi w ekipie gości to Poznaniacy są w stanie zaprezentować się u siebie z dobrej strony i wywalczyć chociażby jeden punkt...który na koniec może być dla nich na wagę złota.
W Poznaniu goście nie będą już mieć tak miażdżącej przewagi jak w poprzednim meczu.

fioletowy1 0

fioletowy1

Użytkownik
Ja tutaj przeczytałem o konflikcie w City. Wysoka porażka z Arsenalem u siebie i przegrana z Wolves 2:1 pokazuje że teraz grają lipę totalną. Tevez nie zagra, choć Adebayor i tak bije o głowę obrońców Kolejorza. Sądzę, że Lech podbudowany zwycięstwem w ważnym meczu powalczy bardziej z The Citizens, bo w Manchesterze grali bardzo bojaźliwie. Peszko tylko bez kompleksów walczył z obrońcami przeciwnej drużyny. Uważam, że remis Kolejorza w tym meczu jest w zasięgu. Podbudowani kompletem publiczności &quot;tanio skóry nie sprzedadzą&quot; ;)
Moje propozycję to Lech z podpórką oraz under 2.5. Powinien to być mecz walki i nie spodziewam się zbyt wielu goli ;)
BRAWO LECH!

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Ciekawa sytuacja z tym Lechem. W Europie fatalnie nie grają , w lidze lał ich każdy kto popadł. Teraz lepszy mecz z Wisła i wygrana w wielkim stylu. Z Wisłą co prawda która też nie jest w optymalnej formie ale jak by nie było dużo lepiej prezentującej się ostatnio od Lecha. City chyba w małym dołku , gwiazdki chyba zaczynają podskakiwać. Czyli raczej nie dzieje się dobrze. Coś mi się wydaje , że nie długo coraz częściej będziemy słyszeć o jakiś nowych aferach w ekipie The Citiznes. Niewątpliwe jest to okazja dla Lecha na korzystny wynik dlatego 1x po takim kursie co oferują bukmacherzy myślę śmiało można brać. Sam po cichu liczę na spektakularne zwycięstwo ;)

futro_z_kreta 41

futro_z_kreta

Użytkownik
A ja to spotkanie chciałbym porównać do tego z poprzedniej kolejki. Lech prawdę mówiąc mnie zaskoczył, miał w pewnym momencie możliwość odmienienia wyniku całego spotkania a ich gra nie była aż tak zła uwzględniając wielkość rywala. W czwartek rewanż a więc to nie tylko kolejne spotkanie a chęć wyrównania strat. Gramy u siebie, w przypadku Lecha to całkiem duży atut. Osłabienia w Man. a nawet małe konflikty z trenerem, spadek formy przyjezdnych a dość okazały &quot;naszych&quot;.
Jeśli zagramy tak jak ostatnio dorzucając wszystkie nowe atuty, będzie to bardzo interesowne spotkanie. Jesli bukmacherzy aż tak wątpią w Lechitów płacąc za nich ponad 5 to może zagramy X za 3,55?

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Jesli bukmacherzy aż tak wątpią w Lechitów płacąc za nich ponad 5 to może zagramy X za 3,55?
Albo 1x za 2.25 ;)
Nie ma co , kursy na Lecha będą spadać na pewno , dużo ludzi jest optymistycznie nastawionych do tego spotkania , i wierzą , że Lech jest w stanie osiągnąć dobry wynik. Na pewno te zawirowania wokól City + efektowna wygrana z Wisłą ma na to duży wpływ. Argumenty niezbyt mocne ale są. Praktycznie tutaj może się zdarzyć wszystko. Więc ciężko będzie ukuć coś w miarę realnego. Ja jak bym miał zagrać to 1X na Lecha.

groven 2,2K

groven

Forum VIP
A ja szukałbym w tym meczu niespodzianki.
Jesli bukmacherzy aż tak wątpią w Lechitów płacąc za nich ponad 5 to może zagramy X za 3,55?
Albo 1x za 2.25 Nie ma co , kursy na Lecha będą spadać na pewno , dużo ludzi jest optymistycznie nastawionych do tego spotkania , i wierzą , że Lech jest w stanie osiągnąć dobry wynik.
Zaczniemy kombinować w szukaniu niezłego kursu, sensacji której nie będzie... a skończy się czysta 2 i te spekulacje wezmą w łeb. Każdy inny wynik niż wygrana M.City będzie niespodzianką, a ta burza przed każdym zresztą meczem Lecha w Pucharach jest spowodowana patriotyzmem i złudną nadzieją ????
Manchester City wygra @ 1.7
Manchester City wygra 1 golem @ 3.15
POPIERAM ????

stepic88 5

stepic88

Użytkownik
Aż trudno uwierzyć, że po dwóch wygranych meczach Lecha, teraz to 1X dominuje :eek: Dwukrotne wygrane 4:1 - w PP z Cracovią oraz ligowa z Wisłą na pewno jednak podbudowały naszą ekipę. Jeśli dobra passa w lidze się utrzyma to jest nawet realna szansa walki o 3 miejsce (o MP zapomnijmy).
Jednakże Liga Europy to inne progi :;/: Teraz przyjdzie nam się zmierzyć nie z zespołami, które grają słabo i to w naszej lidze, lecz z bogatym Manchesterem City. Zespołem posiadającym kadrę dwudziestukilku zawodników, którzy z miejsca stali by sie gwiazdami naszej ligi. Celem zespołu jest skuteczna walka o Mistrzostwo Anglii oraz wygranie właśnie Ligi Europy. Ale podobnie, jak wcześniej w przypadku Lecha, tak MCFC teraz nie ma dobrego bilansu, w lidze przegrał dwa ostatnie spotkanie - 3:0 z Arsenalem w 10 oraz na wyjeździe z Wolves. Wedle prasowych doniesień w szatni panuej fatalna atmosfera oraz wzrasta pogarda dla trenera. Nie wiadomo na ile te doniesienia są prawdziwe, ale coś może być na rzeczy.
21 października, Lech przegrał z MCFC 3:1. Należy jednak przyznać, że zaprezentował się dość korzystnie. Bramki dla City były kwestią indywidualnych błędów obrony. Trener Zieliński zdjął Arboledę przy stanie 2:1 i niestety później padł trzeci gol, po niezdecydowaniu w kryciu obrońców właśnie. Dla Lecha znacznie korzystnie byłoby na pewno wystawienie na środku obrony pary Arboleda - Djurdjević a jako lewy obrońca powinien zagrać np.Wilk, bo Henriquez za łatwo daje się objeżdżać rywalom. Jednak znając JZ na takie roszady bym nie liczył. W bramce powinien stanąć Kotorowski, a nie Burić. Interwencje Bośniaka w meczu z City nawet mnie, Lechitę z krwi i kości śmieszyły. Tu chyba Zieliński nie da dupy.
Jeżeli chodzi o absencje to wątpliwy jest występ Peszki oraz Bosackiego, chociaż obaj mogą zagrać w pierwszej &#39;11&#39;. W City zabraknie Teveza, ale ma go kto zastąpić.
Do sedna. Kolejorz jest podbudowany, MCFC może lekko nerowy. Lech tylko może sprawić niespodziankę, przecież za porażkę z City nikt ich nie zruga, zaś City musi wygrać. Piłkarskie umiejętności są po stronie City i nie powinno nastąpić zlekceważenie rywala. Obraz słabszego City i tak jest obrazem lepszym niż mocnego Kolejorza. Uważam, że Lech powalczy i zostawi po sobie dobre wrażenie ale jednak minimalnie przegra - 0:1 lub 1:2.

Moje typy:
Manchester City wygra @ 1.7
Manchester City wygra 1 golem @ 3.15

typer36 456

typer36

Użytkownik
a ta burza przed każdym zresztą meczem Lecha w Pucharach jest spowodowana patriotyzmem i złudną nadzieją
skoro dwa z trzech piorunów kopnęły mnie sporymi pieniędzmi, to nie widzę żadnego powodu, by nie ściągnąć na siebie czwartego i nie skorzystać na NIEzłudnej nadziei. Wielu innych też wyjdzie z podobnego założenia.

Tak poza tematem to muszę się dziś zastanowić, czy patriotyzmem jest kibicowanie drużynie, w której Polacy stanowią margines (głównie w wartości sportowej). Niby polska drużyna, a niby międzynarodowa. Ciekawe hmmm

golkeepersuczi 52

golkeepersuczi

Użytkownik
skoro dwa z trzech piorunów kopnęły mnie sporymi pieniędzmi, to nie widzę żadnego powodu, by nie ściągnąć na siebie czwartego i nie skorzystać na NIEzłudnej nadziei. Wielu innych też wyjdzie z podobnego założenia.
Tak poza tematem to muszę się dziś zastanowić, czy patriotyzmem jest kibicowanie drużynie, w której Polacy stanowią margines (głównie w wartości sportowej). Niby polska drużyna, a niby międzynarodowa. Ciekawe hmmm
Punkt Widzenia numer 1 :
- Z patriotycznego punktu widzenia ... Wszyscy Polacy są za Lechem .
Punkt Widzenia numer 2 :
- Zastanówmy się : Jest mecz :
Pyunik 6.00 3.50 1.60 M.City .
Na kogo stawiamy ? ---&gt; Pytanie retoryczne .
Gospodarze to liderzy ligi Armeńskiej . Czemu akurat wybrałem Armenię
- Ponieważ on są na 60 a Polska na 69 miejscu w rankingu .

Wniosek : Każdy w miarę normalny kibic bardzo by chciał aby Lech jakieś oczko zdobył z City jednak reala są takie że małe są na to szanse . A więc TYP : 2 .

F 0

fasolkabolka

Użytkownik
Przecież Zieliński Lecha już w czwartek nie poprowadzi. Zła atmosfera w drużynie związana z tym i nie tylko spowodują że Lech to spotkanie przegra bo Man. C. może i przegrał ostatnie 2 spotkania ale co z tego. jest to i tak bardzo dobra drużyna i nie popuści. Moooże fuksem dla Lecha skończy się remisem.

P.S. Zachowanie kibiców Lecha na meczu Wisły ? Bardzo ale to bardzo nieładne i służby porządkowe również !! Haha i czego cieszą że wygrali 4:1 jak czekają ich kolejne porażki.

Od niedzieli już za nimi nie jestem w LE. Mogą nawet wyjśc z grupy niech sie cieszą i tak od razu pozniej w kolejnym meczu odpadną. Ta druzyna nie jest przystosowana zeby grac w takim tempie. Za duzo marzen cos maja ci dzialacze chyba przez ten stadion im sie w glowie poprzewracało. Za 2 lata sami z takim stadionem nie beda. Bedzie Wroclaw, Warszawa, Gdansk, Krakow tez zalozmy (stadion Wisły - prace trwają).

dreju 1

dreju

Użytkownik
Jak dla mnie jedyną szansą Lecha jest to, że gracze City zagrają przeciwko trenerowi. Wszyscy wiedzą, że nie dzieje się tam dobrze. Alkohol, imprezy ect. Do tego oni nie muszą wygrać w Polsce.
Typ: 1x 2.25 do wzięcia dla tych co lubią wierzyć

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Punkt Widzenia numer 1 :
- Z patriotycznego punktu widzenia ... Wszyscy Polacy są za Lechem .
Punkt Widzenia numer 2 :
- Zastanówmy się : Jest mecz :
Pyunik 6.00 3.50 1.60 M.City .
Na kogo stawiamy ? ---&gt; Pytanie retoryczne .
Gospodarze to liderzy ligi Armeńskiej . Czemu akurat wybrałem Armenię
- Ponieważ on są na 60 a Polska na 69 miejscu w rankingu .

Wniosek : Każdy w miarę normalny kibic bardzo by chciał aby Lech jakieś oczko zdobył z City jednak reala są takie że małe są na to szanse . A więc TYP : 2 .
No to masz pierwszego Polaka który nie jest za Lechem nigdy nie był i nigdy nie będzie ???? czemu pozostawię dla siebie.
Co do samego spotkania nie widzę zbytnio szans na zwycięstwo Lecha.
City przegrało już 2 mecze z rzędu.Wątpliwe jest to żeby przegrali trzeci.
Czy zawodnicy zagrają przeciwko trenerowi jak ktoś tutaj pisał???Nie sądzę.Anglia to nie Polska gdzie dzieją się takie sceny.Jeśli szejkowie stracą zaufanie i cierpliwość sami mu podziękują.W drużynie niby jakieś problemy ale można podawać mnóstwo przykładów gdzie drużyny z problemami przełamywały się na naszych drużynach.
Ja bym na to spotkanie proponował win City.A dla wierzących typ obie strzelą.Może powtórka z Manchesteru????

futro_z_kreta 41

futro_z_kreta

Użytkownik
Zaczniemy kombinować w szukaniu niezłego kursu, sensacji której nie będzie... a skończy się czysta 2 i te spekulacje wezmą w łeb. Każdy inny wynik niż wygrana M.City będzie niespodzianką, a ta burza przed każdym zresztą meczem Lecha w Pucharach jest spowodowana patriotyzmem i złudną nadzieją ????
Trudno zaprzeczyć i racje masz jak mało który ;) NA dobrą sprawę zaczynacie sprowadzać mnie na ziemie &quot;ale..&quot; nie raz już to Lech właśnie zaskoczył i wygrał mecz który przegrać powinien a tego zaprzeczyć nie możecie ;)
Z kursami kombinować chciałem bo 50% na 1x nie daje, baaa.. to niepoprawne matematycznie może ale widzę w tym spotkaniu więcej X niż 1 ;))

K 0

krakk

Użytkownik
Mówi się ze w MC źle się dzieje... ale czy są jakieś oficjalne informacje o tym? 2 porażki ale jedna z silnym Arsenalem a druga z Wolves które potrafi grać w piłkę i to już pokazali w meczu z MU i wiele osób się spodziewało że nie przegrają oni u siebie z MC.
Sam Adebayor nic nie wspomina o złej sytuacji
Gazety na wyspach szeroko opisywały dwa incydenty. W ostatnim meczu ligi angielskiej Togijczyk kłócił się na boisku z Belgiem Vincentem Kompanym, zaś przy okazji potyczki z Arsenalem w tunelu prowadzącym z szatni na murawę doszło do sprzeczki między Yaya Toure a Jamesem Milnerem.
- Jesteśmy naprawdę dobrymi przyjaciółmi i mieliśmy niezły ubaw czytając to, co jest całkowicie nieprawdziwe - powiedział Adebayora na oficjalnej stronie internetowej klubu.
- Dziennikarze zachowują się tak, jakby wydarzyło się coś strasznego, ale są w błędzie - takie sytuacje zdarzają się w każdym klubie, w meczach i na treningach, a wszystko to jest
wynikiem pasji i zaangażowania - zaznaczył.
Edit:
Marketing KKS
02-11-2010 Oficjalne Oświadczenie Zarządu w MAGAZYNIE KOLEJORZ
Już od środy w sprzedaży znajdzie się najnowszy numer Magazynu Kolejorz, a w nim - OFICJALNE OŚWIADCZENIE ZARZĄDU W SPRAWIE TRENERA PIERWSZEGO ZESPOŁU!
Na zwolnieniu trenera jeszcze zarobią

jagr 10,9K

jagr

Użytkownik
Dla mnie nie ma wątpliwosci City to spotkanie wygrają i praktycznie po tym meczu zapewnią sobie awans.W Lechu jest jeszcze większe zamieszanie wokół trenera podobno tą funkcje przejmie Bakero i juz w czwartek poprowadzi niebieskich dla mnie zarząd Lecha zrobił najgorzej jak mógł oczywiscie trenera można zwalniac ale nie przed tak ważnym spotkaniem,to z pewnoscią stworzy zamęt w drużynie Bakero ma inny sposób organizacji gry czyli piłkarze będą grali inaczej i napewno nie tak jak za Zielinskiego co wkonsekwencji =porażka.:grin:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom