>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Lebull

I 11,3K

insider88

Użytkownik
Ja jak zobaczylem limity odrazu anulowalem bonus i zleciłem wypłatę bez obrotu .Sam depozyt odziwo wypłacili .Zlecone wczoraj chwilę temu przyszlo na revolut

D 0

dragon2266

Użytkownik
Witam wszystkich, chciałbym się dowiedzieć co mogę zrobić,a więc postawiłem zakład na lebull i wygrałem zakład,tyle że dali mi o50 zł mniej niż było na kuponie, napisałem do nich i czekam

D 0

dragon2266

Użytkownik
Patrz moje dwa kupony i saldo,powinno być 366
Post automatycznie złączony:

Tam gdsie jest 346 to mi dodało 300

Tak mi napisali,,
Dzień dobry,

Zgodnie z regulaminem, 3.2.7. Maksymalna możliwa do uzyskania kwota z bonusu po ukończeniu obrotu będzie równa trzykrotności otrzymanego Bonusu.
Pana bonus wynosił 100 PLN, a więc maksymalna możliwa do uzyskania kwota z tego bonusu (z wygranych zawartych za środki bonusowe) wynosi 300 PLN w momencie przenoszenia środków bonusowych na depozytowe (uwolnienie bonusu), co też miało miejsce w Pana przypadku. Nadwyżka tych kwot niestety przepada, zgodnie z regulaminem promocji.

A mają 1800maksymalna wygrana z bonusu,ale wał

Załączniki

Ostatnia edycja:
A 40,1K

ar0nek

Użytkownik
Patrz moje dwa kupony i saldo,powinno być 366

Tam gdsie jest 346 to mi dodało 300

Tak mi napisali,,
Dzień dobry,

Zgodnie z regulaminem, 3.2.7. Maksymalna możliwa do uzyskania kwota z bonusu po ukończeniu obrotu będzie równa trzykrotności otrzymanego Bonusu.
Pana bonus wynosił 100 PLN, a więc maksymalna możliwa do uzyskania kwota z tego bonusu (z wygranych zawartych za środki bonusowe) wynosi 300 PLN w momencie przenoszenia środków bonusowych na depozytowe (uwolnienie bonusu), co też miało miejsce w Pana przypadku. Nadwyżka tych kwot niestety przepada, zgodnie z regulaminem promocji.

A mają 1800maksymalna wygrana z bonusu,ale wał
Wszystko jest ok. Wystarczy czytać regulamin. W twoim przypadku max 3xbonus to 300zl. Jakbyś dostal bonus 600zl to wtedy max daja 1800 i to jest najwyzsza wygrana z bonusu.
"
Bonus 50% wartości Twojego trzeciego depozytu

Kwota depozytu: od 20zł do 1200zł

Maksymalny możliwy bonus: 600zł

Wymagany obrót bonusem: x3

Limit wygranej z obrotu bonusem: x3 (maksymalna kwota uzyskana z bonusu wynosi 1800zł)"

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
Z takim syfem się jeszcze nie spotkałem ugrałem 4k załączam papiery wczoraj do dziś weryfikacja nie klepnięta pytam babki na czacie a ona ze nic nie wie bo nie ma dostępu to ja się pytam po gówno jest czat weryfikacja to ich psi obowiązek kursy fajne ale załamka!!

ultras1978 398

ultras1978

Użytkownik
Dobrze czytam że można dostać 100 PLN bonusu i wypłacić z niego 300PLN? A jakby ktoś trafił za niego kupon na 30 tys to gdzie wędruje wygrana? Na Ukrainę do Żełeńskiego? Przecież to jest jakaś promocja dla skończonych idiotów grać pojedynczy kurs 2.51 żeby wypłacić trzy stówy. Jak rozumiem bukmacher nie blokuje automatycznie możliwości postawienia tej stówy po kursie AKO 300? Tylko przyjmie za nią zakład a potem wypłaci wygraną cząstkową 0.1 %. I druga sprawa skoro od stawki jest pobierany podatek do MF to zakład został zawarty zgodnie z obowiązującym w PL prawem, prawo jest nadrzędne wobec regulaminów firm bukmacherskich. Od zakładu zostaną pobrane dwa podatki jeden od postawienia drugi od wygranej jak rozumiem bukmacher je opłaci a grającemu anuluje wygraną? Sam ten fakt sprawi że w każdym sądzie się wygra sprawę cywilną jeśli odprowadzili podatek od tego zakładu. Zastanawiam się czy im te regulaminy piszą jakieś debile. I jaka to jest amatorka że jadą bez blokady zagrania wyższych kursów.

Otrzymane punkty reputacji: +136
S 32,1K

sobolekk

Użytkownik
Przecież masz wyraźnie napisane w regulaminie ile możesz wygrać to po co chcesz grać większy kurs ? Ja grałem jak jeszcze byl stary bonus ale tutaj ma sens to taki że z depozytu możesz ugrać więcej jeśli dobrze rozumiem. Bonusy u buka to co do zasady chęć przyciągnięcia nowego klienta a nie narzędzie do oskubania buka. Przez pierwsze tygodnie dali za mocny bonus to teraz muszą dać gorszy, proste.

M 256

maciek1985

Użytkownik
W skrócie wpłaciłem 300 zrobiłem obrót 900 (zgodnie z regulaminem ) na koncie zostało mi 182,4 zł zagrałem dziś na Lyon kurs 2,0 siadło , kupon wygrany a oni nie dopisują tej kasy do salda bo Aurelia z czatu tłumaczy ze była to kasa za środki bonusowe a ja anulowałem ten bonus i taka ma informacje w systemie . Masakra !

ultras1978 398

ultras1978

Użytkownik
Przecież masz wyraźnie napisane w regulaminie ile możesz wygrać to po co chcesz grać większy kurs ? Ja grałem jak jeszcze byl stary bonus ale tutaj ma sens to taki że z depozytu możesz ugrać więcej jeśli dobrze rozumiem. Bonusy u buka to co do zasady chęć przyciągnięcia nowego klienta a nie narzędzie do oskubania buka. Przez pierwsze tygodnie dali za mocny bonus to teraz muszą dać gorszy, proste.
Regulamin co chwilę się zmienia było 300x3 czyli 900 maks teraz jest 200x3 czyli 600 max. A to z depozytu gdziekolwiek nie można ugrać więcej czy jak? Bonus powitalny służy właśnie przyciągnięciu klienta, wyrabia go 5-10% grających a oni tutaj jeszcze tną ryzyko do minimalnego a właściwie mikromilimalnego limitując na starcie możliwą wypłatę do kosmicznych 600 złotych. Bukmacherzy którzy tak robią mają zazwyczaj minimalny budżet na promocje i robią kolosalne problemy przy większych wypłatach wygranych za własne depozyty usiłując znaleźć całym działem weryfikacji jakiś błąd grającego żeby nie wypłacić mu wygranej. Począwszy od sprawdzenia wszystkich rogów dowodu, potem wciskania że to robota AI po zdjęcia z dowodem przy twarzy i z książeczką wojskową na kiblu. Do takich działów zatrudniają osoby z doświadczeniem przy niewypłacaniu odszkodowań z firm ubezpieczeniowych które są szkolone żeby coś znaleźć na klienta tzw. detektywów ubezpieczeniowych. Więc jeśli bukmacher dziaduje na wypłatach powitalnego bonusu limitując do paru stów wygranej 5-10% graczy którzy obrócili pierwszy depozyt to wiadomo że w kasie pustka. Bo nie ma pieniędzy ani na bonusy ani na dział weryfikacji mogący wyłapać zawodowych wyłudzaczy. Prowadzą więc działalność amatorzy a na czacie siedzą ludzie jedynie z doświadczeniem w obsłudze klienta w zalando nie mający pojęcia o różnicy między handicapem azjatyckim a zwykłym czy między regulaminowym a dodatkowym czasem gry. Jedyną ich bronią są jak największe problemy z wypłatami robione dla tych co parę złotych wygrali by już nie wracali.

Do góry Bottom