Dobrze Ci dali. Podatek jeszcze. Ew pokaz kuponWitam wszystkich, chciałbym się dowiedzieć co mogę zrobić,a więc postawiłem zakład na lebull i wygrałem zakład,tyle że dali mi o50 zł mniej niż było na kuponie, napisałem do nich i czekam
Albo jakiś freebetDobrze Ci dali. Podatek jeszcze. Ew pokaz kupon
Wszystko jest ok. Wystarczy czytać regulamin. W twoim przypadku max 3xbonus to 300zl. Jakbyś dostal bonus 600zl to wtedy max daja 1800 i to jest najwyzsza wygrana z bonusu.Patrz moje dwa kupony i saldo,powinno być 366
Post automatycznie złączony:
Tam gdsie jest 346 to mi dodało 300
Post automatycznie złączony:
Tak mi napisali,,
Dzień dobry,
Zgodnie z regulaminem, 3.2.7. Maksymalna możliwa do uzyskania kwota z bonusu po ukończeniu obrotu będzie równa trzykrotności otrzymanego Bonusu.
Pana bonus wynosił 100 PLN, a więc maksymalna możliwa do uzyskania kwota z tego bonusu (z wygranych zawartych za środki bonusowe) wynosi 300 PLN w momencie przenoszenia środków bonusowych na depozytowe (uwolnienie bonusu), co też miało miejsce w Pana przypadku. Nadwyżka tych kwot niestety przepada, zgodnie z regulaminem promocji.
A mają 1800maksymalna wygrana z bonusu,ale wał
Regulamin co chwilę się zmienia było 300x3 czyli 900 maks teraz jest 200x3 czyli 600 max. A to z depozytu gdziekolwiek nie można ugrać więcej czy jak? Bonus powitalny służy właśnie przyciągnięciu klienta, wyrabia go 5-10% grających a oni tutaj jeszcze tną ryzyko do minimalnego a właściwie mikromilimalnego limitując na starcie możliwą wypłatę do kosmicznych 600 złotych. Bukmacherzy którzy tak robią mają zazwyczaj minimalny budżet na promocje i robią kolosalne problemy przy większych wypłatach wygranych za własne depozyty usiłując znaleźć całym działem weryfikacji jakiś błąd grającego żeby nie wypłacić mu wygranej. Począwszy od sprawdzenia wszystkich rogów dowodu, potem wciskania że to robota AI po zdjęcia z dowodem przy twarzy i z książeczką wojskową na kiblu. Do takich działów zatrudniają osoby z doświadczeniem przy niewypłacaniu odszkodowań z firm ubezpieczeniowych które są szkolone żeby coś znaleźć na klienta tzw. detektywów ubezpieczeniowych. Więc jeśli bukmacher dziaduje na wypłatach powitalnego bonusu limitując do paru stów wygranej 5-10% graczy którzy obrócili pierwszy depozyt to wiadomo że w kasie pustka. Bo nie ma pieniędzy ani na bonusy ani na dział weryfikacji mogący wyłapać zawodowych wyłudzaczy. Prowadzą więc działalność amatorzy a na czacie siedzą ludzie jedynie z doświadczeniem w obsłudze klienta w zalando nie mający pojęcia o różnicy między handicapem azjatyckim a zwykłym czy między regulaminowym a dodatkowym czasem gry. Jedyną ich bronią są jak największe problemy z wypłatami robione dla tych co parę złotych wygrali by już nie wracali.Przecież masz wyraźnie napisane w regulaminie ile możesz wygrać to po co chcesz grać większy kurs ? Ja grałem jak jeszcze byl stary bonus ale tutaj ma sens to taki że z depozytu możesz ugrać więcej jeśli dobrze rozumiem. Bonusy u buka to co do zasady chęć przyciągnięcia nowego klienta a nie narzędzie do oskubania buka. Przez pierwsze tygodnie dali za mocny bonus to teraz muszą dać gorszy, proste.