>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Lebull

W 4,2K

Wojciech4x

Użytkownik
Powiedzcie mi jeśli wpłaciłem 200 i postawiłem za 400 a wygrana to 1200 to tak naprawdę postawiłem jeden kupon z salda depozytowego a drugi z bonusowego i oni tak to będą dzielić ? czy wypłacić będę mógł maksymalnie 800 stów ? xD
Będziesz miał 600 na depozytowym koncie i 600 na bonusowym. Zaliczyłeś też już obrót 400, więc jeśli mówimy o promocji powitalnej, to do obrotu zostało Ci tylko 200 jeszcze. Jako że i tak masz na depozytowym koncie aż 600 to Ci kolejny zakład/zakłady sciągnie z depozytowego,i ewentualna wygrana trafi na depozytowy - i to dobrze, bo na bonusowym koncie masz już 600 zł, czyli trzykrotność bonusu, więcej i tak by Ci nie przenieśli z bonusowego na depozytowe, więc idealna sytuacja.

Otrzymane punkty reputacji: +1294
kriksus 6,2K

kriksus

Użytkownik
Będziesz miał 600 na depozytowym koncie i 600 na bonusowym. Zaliczyłeś też już obrót 400, więc jeśli mówimy o promocji powitalnej, to do obrotu zostało Ci tylko 200 jeszcze. Jako że i tak masz na depozytowym koncie aż 600 to Ci kolejny zakład/zakłady sciągnie z depozytowego,i ewentualna wygrana trafi na depozytowy - i to dobrze, bo na bonusowym koncie masz już 600 zł, czyli trzykrotność bonusu, więcej i tak by Ci nie przenieśli z bonusowego na depozytowe, więc idealna sytuacja.
Faktycznie ! Na bonusie nabiłem maxa a potem zeszło z konta depozytowego i była normalna wygrana, wypłaciłem wszystko i na drugi dzień kasa zero problemów :) Jedyny minus, ale to zapomniałem nawet o tym przy wypłacie środków jest taki, że freebet przepada przy zleceniu wypłaty. W niektórych bukach jest czasami informacja o takim ryzyku przy wypłacie. Ale tak to pozytywnie, polecam.

Do góry Bottom