Ja jak zobaczylem limity odrazu anulowalem bonus i zleciłem wypłatę bez obrotu .Sam depozyt odziwo wypłacili .Zlecone wczoraj chwilę temu przyszlo na revolut
Witam wszystkich, chciałbym się dowiedzieć co mogę zrobić,a więc postawiłem zakład na lebull i wygrałem zakład,tyle że dali mi o50 zł mniej niż było na kuponie, napisałem do nich i czekam
Witam wszystkich, chciałbym się dowiedzieć co mogę zrobić,a więc postawiłem zakład na lebull i wygrałem zakład,tyle że dali mi o50 zł mniej niż było na kuponie, napisałem do nich i czekam
Zgodnie z regulaminem, 3.2.7. Maksymalna możliwa do uzyskania kwota z bonusu po ukończeniu obrotu będzie równa trzykrotności otrzymanego Bonusu.
Pana bonus wynosił 100 PLN, a więc maksymalna możliwa do uzyskania kwota z tego bonusu (z wygranych zawartych za środki bonusowe) wynosi 300 PLN w momencie przenoszenia środków bonusowych na depozytowe (uwolnienie bonusu), co też miało miejsce w Pana przypadku. Nadwyżka tych kwot niestety przepada, zgodnie z regulaminem promocji.
Zgodnie z regulaminem, 3.2.7. Maksymalna możliwa do uzyskania kwota z bonusu po ukończeniu obrotu będzie równa trzykrotności otrzymanego Bonusu.
Pana bonus wynosił 100 PLN, a więc maksymalna możliwa do uzyskania kwota z tego bonusu (z wygranych zawartych za środki bonusowe) wynosi 300 PLN w momencie przenoszenia środków bonusowych na depozytowe (uwolnienie bonusu), co też miało miejsce w Pana przypadku. Nadwyżka tych kwot niestety przepada, zgodnie z regulaminem promocji.
Wszystko jest ok. Wystarczy czytać regulamin. W twoim przypadku max 3xbonus to 300zl. Jakbyś dostal bonus 600zl to wtedy max daja 1800 i to jest najwyzsza wygrana z bonusu.
"
Bonus 50% wartości Twojego trzeciego depozytu
Kwota depozytu: od 20zł do 1200zł
Maksymalny możliwy bonus: 600zł
Wymagany obrót bonusem: x3
Limit wygranej z obrotu bonusem: x3 (maksymalna kwota uzyskana z bonusu wynosi 1800zł)"
Z takim syfem się jeszcze nie spotkałem ugrałem 4k załączam papiery wczoraj do dziś weryfikacja nie klepnięta pytam babki na czacie a ona ze nic nie wie bo nie ma dostępu to ja się pytam po gówno jest czat weryfikacja to ich psi obowiązek kursy fajne ale załamka!!