Pewnie wróciła na saldoCo to znaczy wróciła na konto?
Może przeczytaj cały temat. Mi stanęło na 850 zł obrotu . Mam stary bonus. Obrotu mi całego nie zaliczyło nawet jak jeszcze nie było nowych zasadZmienili kolejny raz warunki bonusa. Ja brałem gdy był obrót po kursie minimalnym 1,8 i teraz mi tego nie zalicza. Jutro kończy się ważność. Jak to ogarnąć? Miał ktoś taka sytuację?
I co 850zl do wyplaty i nie wyplacaja ci tezMoże przeczytaj cały temat. Mi stanęło na 850 zł obrotu . Mam stary bonus. Obrotu mi całego nie zaliczyło nawet jak jeszcze nie było nowych zasad
Mam 850 zł obrotu wpisane a obróciłem już 1150 przez co nie dopisują mi bonusu. 1000 miałem już obrócone w sobotęI co 850zl do wyplaty i nie wyplacaja ci tez
Czytałem temat. Minęła Ci już ważność bonusu?Może przeczytaj cały temat. Mi stanęło na 850 zł obrotu . Mam stary bonus. Obrotu mi całego nie zaliczyło nawet jak jeszcze nie było nowych zasad
I ile masz lacznie zawieszone w wypłacieMam 850 zł obrotu wpisane a obróciłem już 1150 przez co nie dopisują mi bonusu. 1000 miałem już obrócone w sobotę
Ważność bonusu mija w piątek dopiero. Mam na koncie obecnie prawie 600 zł i wiszą mi 750 bonusu który się nie dopisal. Nic nie jest zawieszone bo nie próbowałem tego wypłacać. Próbując wypłacać anulujesz bonus , nie ma sensu tego robić bo i tak nikomu nic nie wyplacaja obecnie.Czytałem temat. Minęła Ci już ważność bonusu?
To mi jutro o 14 mija ważność bonusu. Z tego co policzyłem to obrót wykonany z nawiązką jednak postęp bonusa stoi na 480 zł. Rusza się wtedy jak postawie po kursie 2,5 ale dlaczego mam to robić skoro akceptowalem warunki jak był obrót po 1,8. Cóż poczekamy do jutraWażność bonusu mija w piątek dopiero. Mam na koncie obecnie prawie 600 zł i wiszą mi 750 bonusu który się nie dopisal. Nic nie jest zawieszone bo nie próbowałem tego wypłacać. Próbując wypłacać anulujesz bonus , nie ma sensu tego robić bo i tak nikomu nic nie wyplacaja obecnie.
Nie masz po co tego obracać. Jeżeli masz wykonany obrót to jeżeli nie poleca w CH*** to ci go wypłaca tylko zgłoś to . A jeżeli poleca w CH** to imo tak czy inaczej nie wypłaca nic nawet jak to obrócisz po nowych warunkachTo mi jutro o 14 mija ważność bonusu. Z tego co policzyłem to obrót wykonany z nawiązką jednak postęp bonusa stoi na 480 zł. Rusza się wtedy jak postawie po kursie 2,5 ale dlaczego mam to robić skoro akceptowalem warunki jak był obrót po 1,8. Cóż poczekamy do jutra
Jeżeli obrociliscie już po ogłoszeniu tego 2.5 to moim zdaniem mogą anulować wam bonus na mocy:Nie masz po co tego obracać. Jeżeli masz wykonany obrót to jeżeli nie poleca w CH*** to ci go wypłaca tylko zgłoś to . A jeżeli poleca w CH** to imo tak czy inaczej nie wypłaca nic nawet jak to obrócisz po nowych warunkach