Szczerze mówiąc? Nie jestem przekonany co do tego spotkania, jakoś sercem za Fnatic, ale jakbym miał cokolwiek grać to może tylko Fnatic (+1.5) map. Ale ja szczerze odpuszczam to spotkanie, może jak
Betclic wypuści, że obie drużyny zabiją smoka to wtedy za jakąś stówę po kursie 1.20 / 1.25 jako, że to pewniak będzie. Ale spotkanie będę oglądał, z przyjemnością opiszę później co i jak było w tym spotkaniu według mnie okay, a co nie. Na przyszłe mecze będziemy wiedzieć.
Tak jak mówiłem, nie byłem do końca pewien tego spotkania, chociaż była nadzieja, że Fnatic wygra, jednak linia +1.5 map dla Fnatic została pokryta, tak jak udało mi się złapać na dwóch mapach "po jednym smoku dla drużyny"., Myślę, że Fnatic będzie grało lepiej, ale jestem troszkę zniesmaczony bo tak naprawdę KOI mogło to zamknąć znacznie szybciej niż w BO5. Fnatic potrzebuje jeszcze troszkę do rozegrania się, nowy środkowy gracz, który jednak wiele błędów popełnia. Nie jestem pewien czy to trema, brak rozegrania, ciężko stwierdzić, ale już po samej grze z G2 było widać, że potrzebuje więcej czasu.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dziś mamy LPL, które bardzo lubię, zwłaszcza, że dwie mocne i wyrównane drużyny się spotkają o godzinie 11:00. Mowa tutaj o
Bilibili Gaming v Invictus Gaming.
Mam kilka typów na to spotkanie, zacznę od tego najbardziej ryzykownego, które dodaję do typów dnia, a mowa tutaj o powyżej 1.5 barona na pierwszej mapie. Znając życie taki rynek zostanie pokryty w kolejnych mapach, ale takie 20%, że to właśnie już od pierwszej mapy możemy zobaczyć długie rozgrywki. Dlaczego tak uważam? Drużyna z Galą na czelę ostatnio rozgromiła BLG dość mocno i szybko, więc teraz myślę, że powalczą. IG totalnie na gazie, więc nie ukrywam, że to właśnie im kibicuję, chociaż nie widzę tutaj raczej czystego 0:3. W IG mamy Galę, który jest moim ulubionym graczem na dolnej alejce, ten zawodnik totalnie wie jak grać, jest to 24 letni gracz, który ma swój peak kariery i spokojnie jeszcze troszkę pogra. W IG jest mniej niż rok, ale to jak gra? Rewelacja moim zdaniem. Myślę, że wypada znacznie lepiej niż Elk. Jestem ciekaw tylko jak Rookie zagra. Jeżeli wyciągnie na pierwszej mapię Oriannę bądź Azira, będzie super. Jednak nie będę zdziwiony jeżeli będą to pierwsze bany ze strony BLG. Myślę, że dziś zobaczymy naprawdę fajne spotkania, może nawet 5 map? Oby, zwłaszcza, że to właśnie z takich spotkań najwięcej się wyciąga.
Więc typy na dziś:
1 mapa - powyżej 1.5 barona - 4.00 @ SuperBet (bardzo, bardzo ryzykowne).
Zwycięzca IG - 1.65 @ SuperBet (polecam)
1 mapa dla IG - 1.72 @ SuperBet (polecam, 80%)
IG -3.5 zabójst na pierwszej mapie - 1.90 @ SuperBet (polecam)
Tutaj możemy zobaczyć najlepsze momenty z ostatniego H2H z tymi drużynami.
EDIT:
To co zagrało IG, dosłownie porażka. Oglądałem całe spotkanie i udało mi się jedynie wyciągnąć taki jeden zakład:
BLG totalnie dominowało IG, od topa aż do bota. Na 4 mapie totalna dominacja dżungli, dawno nie widziałem tak dobrego BLG, a tak słabego IG.