>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

League Of Legends - sezon 2025 (LEC, LCS, LPL etc.)

Przemkowsky. 239,5K

Przemkowsky.

Znawca - e-sport
Natus Vincere v GIANTX

Zawodnik - Liczba asyst - Mapa 1 & 2 - Jun Powyżej 22,5 - 1.72 @ Betclic

Dziś tak spróbuję. NaVi to niestety najsłabsza drużyna, w ogóle nie czuję jej gry i widzę, że maksymalnie sobie nie radzą. Myślę, że Jun spokojnie już na pierwszej mapie będzie miał koło 15 asyst.
Giantx będzie grał znacznie dłuższe gry niż G2, więc tutaj większą szansę widzę. Powodzenia!

EDIT:

1 mapa - 17 asyst Jun'a.
2 mapa - 8 asyst Jun'a.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1486
Przemkowsky. 239,5K

Przemkowsky.

Znawca - e-sport
LTA, LOL: Red Canids v Leviatan

Mapa 1 Zwycięzca- Red Canids - 1.45 @ Betclic

Napiszę na szybko jako, że dziś troszkę brak czasu, ale ten jeden rynek na dziś wydaje mi się bardzo ciekawy. Dlaczego? Rabelo oraz frosty krótko mówiąc. Swietny botlane, który moim zdaniem spokojnie poradzi sobie na pierwszej mapie. Myślę, że jeżeli doom odwiedzi ich kilka razy przed poziomiem 6 to będziemy mieli totalną dominację. RC wypada znacznie lepiej na tle zespołu L, nie ma co się ukrywać - moim zdaniem to taki trening będzie, tak zawane chłopaczki do bicia., Szybkie 3:0 i do spania. Oby tak było!

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1666
Przemkowsky. 239,5K

Przemkowsky.

Znawca - e-sport
T1 v Gen.G

Mapa Handicap - T1 (+1,5) - 1.48 @ Betclic

Ogólnie nie wiem czemu taki duży kurs na T1 w tym spotkaniu (2.40 @ Betlic), gdzie moim zdaniem T1 ma nawet szansę wygrać to spotkanie. Chociaż dziś bezpiecznie pójdę w stronę handicapa na korzyść T1.

1756531968868.png

Spójrzmy chociaż na bezpośrednie spotkania tutaj, gdzie T1 zazwyczaj urywa chociaż mapę. T1 wiele razy mnei zaskoczyło w tym toku, więc myślę, że i dziś Faker pokaże klasę. Chociaż bardzo liczę na Gumę i Dorana bardziej. Faker ostatnio częściej staję się celem, co utrudnia mu grę i zdobywanie fragów.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1490
Przemkowsky. 239,5K

Przemkowsky.

Znawca - e-sport
pon. 1. wrz, 11:00

Weibo Gaming v Ultra Prime - 1 mapa - Weibo Gaming liczba eliminacji bohatera - Powyżej 18.5 - 1.82 @ SuperBet

Spotkanie dopiero w poniedziałek, ale już myślę, że warto wybrać ten rynek jako, że myślę, że może zostac podniesiony do 19.5 spokojnie, a wiadomo - jedno zabójstwo to czasem jak jedna bramka w piłce nożnej. Więc dla mnie to bardzo dobry typ na spotkanie w poniedziałek, jako, że wiele do obstawiania w esporcie nie będziemy mieli na ten moment. Dlaczego idę w takową liczbę zabójstw Weiboi dlaczego pierwsza mapa? Odpowiedź jest bardzo prosta, widziałem spotkania, w których to właśnie WG w pierwszych mapach naprawdę dominuje. Ostatnie spotkanie z IG pokazało, że taki rynek potrafią pokryć już w czasie okolicach pojawienia się barona. Będziemy mieli świetną możliwość tutaj zobaczenia jak Crisp i LIght będą zdobywać zabójstwa, to samo z Breathe i Tianem, który jako dżungler bardzo dużo zabójstw zbiera. Myślę, że zobaczymy tutaj jakiegoś Xina albo Pantheona, a wtedy spokojnie liczę, że linia zostanie pokryta. Nie sądzę żeby to również było szybkie spotkanie, celuję w ponad 32 minut gry oraz dużą liczbę zabójstw do 15 minuty. Nie będę miał niestety przyjemności oglądać tego spotkania, ale z pewnością zobaczę powtórkę i może nawet wrócę do działu LOL'a z opinią i wnioskami po 1 mapie, a nawet może po kolejnych. Powodzenia wszystkim!

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1491
Przemkowsky. 239,5K

Przemkowsky.

Znawca - e-sport
Nongshim RedForce v KT Rolster

NS drużyna, która obecnie najwięcej przegrywa kontra KT, która moim zdaniem ma duży potencjał, jednak coś tam dalej jeszcze nie gra do końca. KT to taka drużyna, która potrafi 2:0 wygrać z T1, powalczyć coś z HL'em. Chciałbym dziś zobaczyć Cuzza z agresywnym czempionem na dżungli (proszę tylko nie Skarner!). Midlaner KT to naprawdę bardzo dobry i doświadczony gracz, a mowa tutaj o BDD, który de facto przeszedł z zespołu NRF do właśnie KT, więc o tyle będzie to ciekawsze spotkanie. Jeżeli BDD wybierze Azira bądź Oriannę na pierwszej mapie, mamy wtedy moim zdaniem pewną wygraną. Jeżeli chodzi o resztę drużyny, jestem spokojny, że Deokdam + Peter dadzą sobie świetnie radę, zwłaszcza kiedy Peter to naprawdę bardzo dobry i solidny support. PerfecT znając życie wybierze czempiona, który będzie musiał przetrwać górną alejkę + walki drużynowe, więc tutaj też jestem spokojny. Kingen na pewno będzie miał pod górkę w tym spotkaniu, to samo co Jiwoo, którego nie jestem w ogóle fanem.

Zwycięzca meczu - KT Rolster - 1.30 @ Betclic

Mapa 1 Zwycięzca - KT Rolster - 1.42 @ Betclic

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1798
Przemkowsky. 239,5K

Przemkowsky.

Znawca - e-sport
paiN Gaming v Keyd Stars

Zwycięzca meczu - paiN Gaming - 1.42 @ Betclic

Mapa 1 Zwycięzca - paiN Gaming- 1.62 @ Betclic

Półfinał LTA South, na szybko jako, że spotkanie za 20 minut: Dla mnie PG ma tutaj awans pewny, co do pierwszej mapy nie jestem tak do końca pewien, ale myślę, że uda się. Maksymalnie co możemy tutaj zobaczyć w moim odczuciu to 3:1 dla PG (1.95 @ Betclic -1.5 mapy dla PG). Przepraszam za brak analizy, ale jestem po pracy, plus obowiązki. Jednak nawet wygrana PG po 1.42 do podbicia bardzo fajnie.

Spotkanie za chwilkę, link do spotkania: YouTube

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1491
Przemkowsky. 239,5K

Przemkowsky.

Znawca - e-sport
Shopify Rebellion v FlyQuest

Shopify Rebellion (+2,5 map) - 1.68 @ Betclic - 100j

Na szybko, bez analizy, ale obecnie nie sądzę, że w BO3 zobaczymy czyste 3 do 0, więc dlatego idę w tę stronę. Zwłaszcza, że SR ma wielkie szanse urwać jedną mapę, nawet pierwszą. Spotkanie za 5 minut, więc na szybko!

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1963
Przemkowsky. 239,5K

Przemkowsky.

Znawca - e-sport
Gentle Mates v Solary

1 mapa - Gentle Mates liczba eliminacji bohatera - Powyżej 15.5 - 1.90 @ SuperBet

Ogólnie ten typ to trochę taki na "czutkę", co nie zmienia faktu, że taka liczba eliminacja jest jak najbardziej możliwa. Dlaczego? Uważam, że GM obecnie jest w lepszej formie. Statystyki mówią, że tutaj raczej być powinien typ na "poniżej", jednak po ostatnich grach GM myślę, że śmiało można spróbowaćten ty. Solary to dobra drużyna, wygrała ostatnio z GM 0:2, więc na pewno by chcieli się pokusić o kolejną wygraną, jednak forma obecnie jest znacznie zaniżona moim zdaniem, a kurs 1.90 na powyżej to zdecydowanie za dużo. Bardziej bym tutaj widział kwestię 17.5 zabójstw nawet, ale nie chcę być chciwy - taki rynek chętnie przytulę. Jeżeli do 12 - 15 minuty zobaczymy parę zabójstw, spokojnie myślę, że ten rynek zostanie pokryty. Mam nadzieję, że nie będzie tak, że pierwsza mapa to tylko takie rozeznanie ze strony GM i na drugiej mapie zobaczymy pełną "nawalankę". Eika, Comp - niesamowicie liczę na tych zawodników. Jeżeli Empyros również wybierze jakiegoś czempiona na górną alejkę, który będzie bardziej atakował, a nie bronił się - mamy to wtedy. Może jakiś Rumble? Gwen? Chociaż najbardziej będę szczęśliwy jeżeli zobaczymy Renektona.

Spotkanie za parę godzin, powodzenia!

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1492
Przemkowsky. 239,5K

Przemkowsky.

Znawca - e-sport
Nongshim RedForce v Fredit BRION

1 mapa - Nongshim RedForce liczba eliminacji bohatera - Powyżej 16.5 - 1.82 @ SuperBet

Na dziś jedynie spotkanie NRF kontra BRION jest dość ciekawe, bardzo enigmatyczne, dlaczego? Myślę, że na pierwszej mapie możemy zobaczyć wygraną NRF, ale finalnie może to się zakończyć w pięciu mapach. Nie będzie to łatwe spotkanie dla drużyny, którą prowadzi Gideon. Moim zdaniem Jiwoo może być gwiazdą na pierwszej mapie. Widziałem spotkania, w których ten zawodnik na różnych czempionach potrafi naprawdę pokryć połowę rynku, o którym dziś mówimy. Możliwe, że zobaczymy na pierwszej mapie Ezreala albo Kaisę, wtedy będziemy mieć większą pewność, że takowy rynek zostanie pokryty. Obecnie NRF jest w słabej formie, same przegrane gry od dłuższego czasu. Myślę, że obecnie nie ma miejscu na kolejną przegraną, zwłaszcza, że mają obecnie przeciwnika, którego mogą pokonać, może nie na 3 mapach, ale na 5 to już na pewno. W moim odczuciu pierwszą mapę zobaczymy długą, chociaż często to właśnie te pierwsze mapy są szybkie, a potem z każdą kolejną kilka minut dochodzi. Spotkanie za parę godzin, z przyjemnością będę oglądał, więc zobaczymy. Takie 70 do 30 procent.

Do góry Bottom