>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

League Of Legends - sezon 2025 (LEC, LCS, LPL etc.)

Przemkowsky. 384,7K

Przemkowsky.

Znawca - e-sport
1759736479995.png

BNK FEARX (1 Mapa) v Nongshim RedForce
Fajnie Mieć Skład v The Other Side

Kurs łączny: 2.28
Bukmacher:
Betclic

+

Tak jak kolega powyżej, dalej idę w FMS jak i drużynę BNK z Diable na czele, która bierze obecnie udział w AI - czyli turnieju dla drużyn, które nie dostały się na mistrzostwa świata, które niebawem się zaczną.

+

BNK FEARX v Nongshim RedForce
DW: 2:0
Kurs: 2.60
Bukmacher: Betlic

Obecnie mamy turniej Asia Invitational, czyli turniej dla drużyn, które odpadły z możliwości wzięcia udziału w mistrzostwach świata. I dlatego właśnie tutaj widzę mocne szansę na dobre mecze dla drużyny BNK, która moim zdaniem poradzi sobie z Nongshim bez problemu (kurs na wygraną BNK 1.55 @ Betclic). Od ostaniego czasu bardzo stałem się fanem zawodnika Diable w BNK, świetny zawodnik z dolnej alejki, który radzi sobie niesamowicie dobrze. Myślę, że bez problemu powinien sobie poradzić przeciwko Jiwoo i Lehendsowi. Nawet jeśli drużyna BNK będzie na straconej pozycji, zawsze widzę szansę w jakimś świetnym zagraniu właśnie Diable + VicLa. Może trochę ryzykowny typ, ale liczę, że pierwsze spotkanie spróbują domknąć BNK w 2 mapach.

Tak dodatkowo prezentują się grupy:

1759738477785.png

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +541
M 7,9K

marcin9182

Użytkownik
Orange -1,5 @1.72
Forsaken -1,5 @1.75
Bushido-1,5 @1.5

Sts

Wczoraj nie dużo brakło, aby phantasma zrobiła 2-0. Na pierwszej mapie przy przewadze 5 na 3 dali się podejść przy baronie. Drugą mapę zamknęli.
Dziś bez wielkiej analizy, stawiam na teamy w mojej opinii z większymi umiejętnościami.

edit: piękne triple do kasy ;) mam nadzieję że komuś udało się skorzystac.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +315
Przemkowsky. 384,7K

Przemkowsky.

Znawca - e-sport
Ja również bez analizy, jednak choróbsko dopadło - więc FMS wygra drugą mapę. Trochę zakład na żywo, ale czasu mamy troszkę. Pierwszą mapę przegrywają z powodu picków, ale drugą myślę, że mogą ugrać. Więc zagram FMS po 2.70 @ Betclic druga mapa.

Edit:

Mogli wygrać, ale nie musieli. Było dość blisko tak naprawdę, bliżej niż na pierwszej mapie, ale nie udało się - niestety.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom