>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

League Of Legends - sezon 2025 (LEC, LCS, LPL etc.)

Przemkowsky. 407K

Przemkowsky.

Znawca - e-sport
1759736479995.png

BNK FEARX (1 Mapa) v Nongshim RedForce
Fajnie Mieć Skład v The Other Side

Kurs łączny: 2.28
Bukmacher:
Betclic

+

Tak jak kolega powyżej, dalej idę w FMS jak i drużynę BNK z Diable na czele, która bierze obecnie udział w AI - czyli turnieju dla drużyn, które nie dostały się na mistrzostwa świata, które niebawem się zaczną.

+

BNK FEARX v Nongshim RedForce
DW: 2:0
Kurs: 2.60
Bukmacher: Betlic

Obecnie mamy turniej Asia Invitational, czyli turniej dla drużyn, które odpadły z możliwości wzięcia udziału w mistrzostwach świata. I dlatego właśnie tutaj widzę mocne szansę na dobre mecze dla drużyny BNK, która moim zdaniem poradzi sobie z Nongshim bez problemu (kurs na wygraną BNK 1.55 @ Betclic). Od ostaniego czasu bardzo stałem się fanem zawodnika Diable w BNK, świetny zawodnik z dolnej alejki, który radzi sobie niesamowicie dobrze. Myślę, że bez problemu powinien sobie poradzić przeciwko Jiwoo i Lehendsowi. Nawet jeśli drużyna BNK będzie na straconej pozycji, zawsze widzę szansę w jakimś świetnym zagraniu właśnie Diable + VicLa. Może trochę ryzykowny typ, ale liczę, że pierwsze spotkanie spróbują domknąć BNK w 2 mapach.

Tak dodatkowo prezentują się grupy:

1759738477785.png

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2065
M 10K

marcin9182

Użytkownik
Orange -1,5 @1.72
Forsaken -1,5 @1.75
Bushido-1,5 @1.5

Sts

Wczoraj nie dużo brakło, aby phantasma zrobiła 2-0. Na pierwszej mapie przy przewadze 5 na 3 dali się podejść przy baronie. Drugą mapę zamknęli.
Dziś bez wielkiej analizy, stawiam na teamy w mojej opinii z większymi umiejętnościami.

edit: piękne triple do kasy ;) mam nadzieję że komuś udało się skorzystac.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2421
Przemkowsky. 407K

Przemkowsky.

Znawca - e-sport
Ja również bez analizy, jednak choróbsko dopadło - więc FMS wygra drugą mapę. Trochę zakład na żywo, ale czasu mamy troszkę. Pierwszą mapę przegrywają z powodu picków, ale drugą myślę, że mogą ugrać. Więc zagram FMS po 2.70 @ Betclic druga mapa.

Edit:

Mogli wygrać, ale nie musieli. Było dość blisko tak naprawdę, bliżej niż na pierwszej mapie, ale nie udało się - niestety.

Ostatnia edycja:
M 10K

marcin9182

Użytkownik
Nie chce dziś na siłę typować, ale jak kogoś telepie, to pod oglądanie meczu spróbowałbym lekko w stronę Z10.

spotkanie FMS ze szczurkami trzeba obejrzeć a patrząc na scrimy, nasi nie są bez szans.

Co do FSK mimo ze też nie jesteśmy faworytem, liczę że powalczymy 🙂

Polska Gurom!

Przemkowsky. 407K

Przemkowsky.

Znawca - e-sport
Weibo Gaming (+1,5) v BNK FEARX - 1.30 @ Betclic

Myślę, że tutaj zobaczymy pełne BO3. BNK ma zdecydowanie lepszą serię, ale WG myślę, że jedną mapę może urwać. Po ostatnich spotkaniach, w których czasem Diable pokazał się fatalnie, wiemy, że takowe coś może się zdarzyć. Na ten moment tak wygląda podział drabinkowy, jak i same spotkania.

1760161955211.png

A do typów dnia pójdę bardziej ryzykownie, więc:

0:2 DW BNK - 3.10 @ Betclic
BNK FEARX (1 mapa) - 1.82 @ Betclic
BNK wygrana meczu - 1.55 @ Betclic

W dolnej drabince Asia Invitational 2025 zmierzą się Weibo Gaming i BNK FEARX. Obie drużyny spadły po porażkach w pierwszej rundzie play-offów i walczą o pozostanie w turnieju. BNK FEARX dominowało w fazie grupowej – bilans 3-0 w seriach i 6-1 w mapach, tylko jedna przegrana mapa. Wysoka forma i dobra koordynacja czynią ich faworytem. Weibo Gaming miało mniej przekonujące wyniki i przegrało z Nongshim RedForce w Upper Bracket. Zwycięzca zagra z Nongshim RedForce w kolejnej rundzie dolnej drabinki. Typ: BNK FEARX 2:0, bez straty mapy - przewaga w makro, lepsza kontrola tempa gry i pewność w mid game powinny dać im szybkie zwycięstwo.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +546
slomiany400 204,8K

slomiany400

Użytkownik
To proponujesz w jednym poście handicap na to Weibo, a niżej „ryzykownie” wynik 0:2 dla drugich, ze wygrana 1 mape i trzeci bet, ze wygrają mecz? Dobry ekspert i dobra analiza!

Otrzymane punkty reputacji: +146
Przemkowsky. 407K

Przemkowsky.

Znawca - e-sport
To proponujesz w jednym poście handicap na to Weibo, a niżej „ryzykownie” wynik 0:2 dla drugich, ze wygrana 1 mape i trzeci bet, ze wygrają mecz? Dobry ekspert i dobra analiza!
Więc tak, abyś zrozumiał jaśniej:

BNK wygra spotkanie, to dla mnie prawie pewne. Do sekcji typów dnia (to taka sekcja, dam Ci linka, może nie jesteś zaznajomiony - tak, to sarkazm), gdzie chodzi o to, aby zdobyć jak najwięcej punktów, więc ryzykuję taką anlizą właśnie w ten typ. Podkreślę jeszcze raz, aby więcej punktów zdobyć w razie wyniku 0:2. Sam postawiłem na pierwszą mapę dla BNK, co w tym złego?

Ale spróbuję jeszcze prościej:

Dokładny wynik (skrót DW) 0:2 dla BNK - do typów dnia po kursie 3.10.

Weibo handicap jako pewniejszy typ jako, że mogą urwać mapę, ale i tak zakładałem, że pierwsza mapa właśnie będzie dla BNK. Typ poniżej nie wyklucza 2:1 jakbyś pomyślał - pierwsza mapa dla BNK, druga dla WBG, więc 1:1 i wtedy 3 wygrywa BNK i mamy 2:1 dla BNK. Rozumiesz czy nie? Jeżeli nie, to spoko.

Zawsze gdy piszę, że do typów dnia, to zazwyczaj jest to ryzykowny bet, z większym kursem. Proszę o tym pamiętać.

slomiany400 204,8K

slomiany400

Użytkownik
Dostałeś rangę znawcy esportu, a w jednym poscie typujesz na jednych i drugich, abstrakcja

Na czacie prosisz o reputację, żeby gdzieś tam dostać „robotę”

Ciężko to brać na poważnie

Waldi1979 Waldi1979 może lepiej zastanowic się nad rozdawaniem rang

M 10K

marcin9182

Użytkownik
Na wstępie dwa słowa na temat tego co odwalil Riot. Banując Melonika z Forsaken sprowadzili na siebie wielką falę hejtu. W tym wypadku uzasadnionego.
Jednak budująca jest reakcja polskeigo X'a (twitterka). Cała ta akcja pokazała jak dużą społeczność stanowią ludzie śledzący e-sport.
Finalnie udało się znaleźć zastępstwo. Na topie zagra Hummanoid (zawodnik z LEC, jednakże aktualnie bez drużyny).

Na dzis dubelek:
Geekay -1,5 @1.62
[/ICONMINUS]GiantX -1,5 @1.32

pod ogladanie dam jeszcze over fragow na 1 mapie w meczu Forsaken
Misa-Forsaken over 32,5 1 mapa

Ostatnia edycja:
Przemkowsky. 407K

Przemkowsky.

Znawca - e-sport
Dostałeś rangę znawcy esportu, a w jednym poscie typujesz na jednych i drugich, abstrakcja

Na czacie prosisz o reputację, żeby gdzieś tam dostać „robotę”

Ciężko to brać na poważnie

Waldi1979 Waldi1979 może lepiej zastanowic się nad rozdawaniem rang

Jak pamiętasz to właśnie tak było, no i udało mi się dostać tę robotę :)

Ciągle nie rozumiesz jednego, do typów dnia biorę bardziej ryzykowną opcję, która de facto siadła jakbyś nie zauważył. Prześledź większość moich postów, analiz, typów. Oglądam większość z tych spotkań, patrzę na różne strony pod względem analiz.

Nie wiem jak Ci wyjaśnić inaczej. Jeżeli Ci nie pasuje to może po prostu nie sprawdzaj mojego tematu? Nie będzie Ci lżej w życiu niż pluć żółcią jeżeli czegoś nie rozumiesz?

Można prosić linka do Twoich tematów? Chętnie je sprawdzę też - w sensie typów ;)

A 53,4K

ar0nek

Użytkownik
Więc tak, abyś zrozumiał jaśniej:

BNK wygra spotkanie, to dla mnie prawie pewne. Do sekcji typów dnia (to taka sekcja, dam Ci linka, może nie jesteś zaznajomiony - tak, to sarkazm), gdzie chodzi o to, aby zdobyć jak najwięcej punktów, więc ryzykuję taką anlizą właśnie w ten typ. Podkreślę jeszcze raz, aby więcej punktów zdobyć w razie wyniku 0:2. Sam postawiłem na pierwszą mapę dla BNK, co w tym złego?

Ale spróbuję jeszcze prościej:

Dokładny wynik (skrót DW) 0:2 dla BNK - do typów dnia po kursie 3.10.

Weibo handicap jako pewniejszy typ jako, że mogą urwać mapę, ale i tak zakładałem, że pierwsza mapa właśnie będzie dla BNK. Typ poniżej nie wyklucza 2:1 jakbyś pomyślał - pierwsza mapa dla BNK, druga dla WBG, więc 1:1 i wtedy 3 wygrywa BNK i mamy 2:1 dla BNK. Rozumiesz czy nie? Jeżeli nie, to spoko.

Zawsze gdy piszę, że do typów dnia, to zazwyczaj jest to ryzykowny bet, z większym kursem. Proszę o tym pamiętać.
Piszesz że raczej zobaczymy 3mapy, dlatego grasz handi +1.5mapy, a chwile pozniej wrzucasz typ na DW 0-2. Możesz podawać swoje argumenty, ale tutaj odjechałeś grubo.

Przemkowsky. 407K

Przemkowsky.

Znawca - e-sport
Piszesz że raczej zobaczymy 3mapy, dlatego grasz handi +1.5mapy, a chwile pozniej wrzucasz typ na DW 0-2. Możesz podawać swoje argumenty, ale tutaj odjechałeś grubo.
Ciągle nie rozumiesz, ale nie wiem jak Ci wytłumaczyć, to było odnośnie typów dnia, gdzie podałem bardziej ryzykowną / szaloną / inną opcję. Jeżeli nie rozumiesz tego, nie będę mógł Ci tego namalować jak dziecku, aby wytłumaczyć - przykro mi. Kilka razy już o tym napisałem, posty do typów dnia są bardziej ryzykowne, z kapelusza, szalone... Inaczej nie mogę wytłumaczyć. Ale jeżeli tak bardzo Was tak boli, w następnych postach totalnie podkreślę to jeszcze raz, dodam dokładnie informację pogrubionym tekstem, że pewne analizy są takim szaleńczym pomysłem do Typów dnia.

Ale wracam do spotkania, które dziś się wydarzy, nie mogę tłumaczyć ciągle tego samego jeżeli ktoś tego nie rozumie - przepraszam.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dokładnie tak jak napisał M marcin9182 , Riot totalnie porażka jeżeli chodzi o sytuację z karami, w szczególności w stronę Melonika. Ale tak jak pisałem już w innym temacie, tak samo jak napisał Marcin, mamy wspaniałe zastępstwo. Jak zagrają? Nie jestem jeszcze pewien, ale widzę, że kursy na Misę podskoczyły dość mocno. Niesamowicie nie mogę doczekać się tego spotkania, myślę, że jak połowa X'a (aka Twittera). To co się wydarzyło przez ostatnie 24 godziny, pięknie na to patrzeć.

Zawsze faworyzowałem drużynę FMS, ale po tym co się wydarzyło w internecie i jak Forskanen się zebrało w kupę, wielkie brawa.

Sprawdzam sobie typy na dziś i Betclic dał kilka fajnych typów (żaden typ nie jest do typów dnia, więc będzie normalnym typem) ale na ten moment typo skupię się na jednym.

Misa eSports v Forsaken

Cinkroft jest dobrym dżunglerem, świetnie sobie radzi z komunikacją z drużyną, nie wiem tylko jak to teraz będzie wyglądać z "nowym" topem. Zawodnicy mówią po angielsku, ale teraz będzie trzeba wypracować jakąś dobrą i czystą komunikację jako, że często w ich grach było chaotycznie pod tym względem, pełno krzyków, ale na szczęście Cink panował na tym. Dziś myślę, że skupią się na tym, aby dżungler Misy nie miał łatwo, więc pójdę w pierwszy typ:

Zawodnik - Liczba śmierci - Mapa 1 & 2 - Closer - Powyżej 5.5 - 1.80 @ Betclic

Ostatnia edycja:
slomiany400 204,8K

slomiany400

Użytkownik
Można prosić linka do Twoich tematów? Chętnie je sprawdzę też - w sensie typów ;)
Nie prowadzę, bo wymyślać jedno pod jeden typ, a drugie pod inny, to mi jest niepotrzebne.

gram dla siebie i nie robie ludzi w c*uja
Czasem coś wspomnę w dziale żużlowym, co możesz zobaczyć na moim profilu, ale to zależy od tego która noga wstanę, bo nie muszę łechtac ego

Tylko nigdy nie pisałem, ze wygra X ale pod konkurs gram, ze wygra Y ;)

Otrzymane punkty reputacji: +146
Przemkowsky. 407K

Przemkowsky.

Znawca - e-sport

Wygrana DK - 1.42 @ Betclic
Dplus KIA (-1,5) - 2.00 @ Betclic

Dla bardziej odważnych: 3:0 - 3.80 @ Betclic

Dziś całkiem fajne spotkanie, a dokładnie finały w Asia Invitational. Te dwie drużyny spotkały się parę dni temu i DK wyszło z wygraną 2:0, gdzie BNK nie miało w ogóle szans. Zespół skutecznie wykorzystywał przewagi, zdobywał cele i utrzymywał presję przez cały mecz. Najlepszym zawodnikiem był ShowMaker, który grał niezwykle pewnie i bezbłędnie, szczególnie w drugiej grze, gdzie nie zginął ani razu. Aiming i Siwoo dopełniali obraz drużyny w świetnej formie, podczas gdy BNK, mimo starań VicLi i Cleara, nie potrafiło dorównać tempem i zgraniem. Dplus KIA zasłużenie wygrało 2:0, pokazując wyraźnie wyższą klasę. DK ma rewelacyjne makro w grze, nie jest to znacznie doświadczona drużyna. Mimo tego, że lubię BNK i widzę, że przyszłościowo naprawdę jeszcze mogą się rozwinąć, to niestety w tym zestawieniu nie widzę szans dla nich.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom