>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

LAY CORRECT SCORE głównie in play

B 6,9K

brajan82

Użytkownik
Zasadniczo nie interesuje mnie jak i za ile kto gra. Ale czy siedzenie i katowanie live ponad 20 meczów w dwa dni dla 40 zł zysku ma sens. Jeśli na godzinę pewny zysk jedt mniejszy niż zarobię w normalnej robocie to dla mnie mija sie z celem. Rozumiem, ze fajnie jest posiedzieć z browarkiem przy kompie i obstawiać mecze. Jednak marnując czas dla takiego
zysku to dla mnie i tak strata. I tak życzę wysokich wygranych ????

paprykarz1983 22

paprykarz1983

Użytkownik
Gram czasem w podobny sposób, więc pozwolę sobie na komentarz. Sposób dobry i w miarę bezpieczny o ile kontroluje się mecze live. Przy stawianiu z zapasem kilku bramek w razie jak coś pójdzie nie po myśli, zawsze można ciąć stratę. A jeśli chodzi o małe zyski to cierpliwości, za jakiś czas będzie to nie 40zł a 400 przy tym samym wysiłku, wszystko zależy od stawki. Mając jakąś inną robotę przy kompie można przy okazji postawić jakiś lay CS i sprawdzać co jakiś czas sytuację w meczu, nie zajmuje to dużo czasu. Sugeruję granie w ten sposób, że bramka jednej z drużyn zamyka nasz zakład, czyli powiedzmy jest wynik 0:0, stawiamy lay 0:2, bo widzimy że gospodarz przeważa i pachnie bramką. Gdy w meczu padnie gol na 1:0 to wygrywamy a jak będzie 0:1 to tniemy stratę. Oczywiście zależy wszystko od przebiegu meczu, kiedy pada gol itp. Życzę cierpliwości w graniu i prowadzeniu tematu oraz samych wygranych ????

D 77

dalik

Użytkownik
Zasadniczo nie interesuje mnie jak i za ile kto gra. Ale czy siedzenie i katowanie live ponad 20 meczów w dwa dni dla 40 zł zysku ma sens. Jeśli na godzinę pewny zysk jedt mniejszy niż zarobię w normalnej robocie to dla mnie mija sie z celem. Rozumiem, ze fajnie jest posiedzieć z browarkiem przy kompie i obstawiać mecze. Jednak marnując czas dla takiego
zysku to dla mnie i tak strata. I tak życzę wysokich wygranych ????
Kompa mam włączonego niemal 24/7.
Ile to mi mieć odpalone botbeele + bet365 ?
Podchodzę do kompa, patrzę czy jest jakiś dobry mecz, statystyki meczu adekwatne do tego by zagrać określony wynik , daję typ i idę w pizdu ????
(tutaj dodatkowo chwalę się nim na forum by właśnie wymieniać tego typu opinie, sugestie, hejty).
Wstępny założeniem było stawianie meczu za 10,00 ale po waszych opiniach zdecydowałem się, że będę grał za stawkę narastającą.
Zacząłem od 10,00, wczoraj wygrałem 3,98, więc po zaokrągleniu tego do 4,00 dziś zaczynam od stawki 14,00.
@paprykarz1983
Powiem Ci, że z tym kontrolowaniem live raz się przejechałem.
miałem 0:1 , wpadło 0:1 więc mówię, 0:2 nie będzie i wpadło na 0:2. Postawiłem 0:3 i mecz zakończył się 0:3 ????
Zależy w której minucie padnie która bramka, Można ciąć straty ale różnie z tym bywa.
Zawsze staram się robić większy zapas bramek no i próbuję stawiać tak, że jak faworyt (przeważająca drużyna) strzeli to już mam wygrany mecz.
Co do twojego przykładu dobrze prawisz. Będę miał to na uwadze.
Dzięki wszystkim za opinie, sugestie, hejty , pomoc, dodanie ducha walki, lecimy dalej ????

Typ 11. ✅ 0,60

Otrzymane punkty reputacji: +3
portowiecmks 5,3K

portowiecmks

Użytkownik
Jeśli masz bank np 50 euro rozbijasz sobie to na 5 x 10 euro. I grasz za te 10 euro az powiedzmy ugrasz 50 e. Odkładasz sobie te 40 i od poczatku lecisz za 10 e. Bo czy chcesz czy nie wtopa się wkońcu trafi. Ale tym sposobem można coś ugrać przy odrobinie szczęścia. Ja grałem narastająca stawkę zaczynajac od 50 euro doszedłem do 500 e. niestety chciałem wiecej i wiecej i to mnie zgubiło. Wiecej nie próbowałem.

Pytanie: Jak ustawiasz , że grasz o np 0,50 e ? Przed chwilą probowalem i wyskoczylo , że minimum 2 euro... &quot; Please Note: Stakes have not been entered for bets where the stake size is lower than the minimum of €2.&quot;

D 77

dalik

Użytkownik
Jeśli masz bank np 50 euro rozbijasz sobie to na 5 x 10 euro. I grasz za te 10 euro az powiedzmy ugrasz 50 e. Odkładasz sobie te 40 i od poczatku lecisz za 10 e. Bo czy chcesz czy nie wtopa się wkońcu trafi. Ale tym sposobem można coś ugrać przy odrobinie szczęścia. Ja grałem narastająca stawkę zaczynajac od 50 euro doszedłem do 500 e. niestety chciałem wiecej i wiecej i to mnie zgubiło. Wiecej nie próbowałem.

i się ciepło zrobiło 1-2... gospodarze cos zaczeli grać
Tak, ten mecz lekko się popsuł, ale jestem dobrej myśli. Nie opłaca mnie się uciekać, bo -5e będzie mnie to kosztowało.

Co do stawkowania.
Mam lekko ponad 30e i chcę z tych 10e zrobić 20e, po czym ponownie chcę zagrać od 10e.
Jak polegnę po drodze to mam jeszcze dwie próby po 10e.

paprykarz1983 22

paprykarz1983

Użytkownik
@PortowiecMKS
Pytanie: Jak ustawiasz , że grasz o np 0,50 e ? Przed chwilą probowalem i wyskoczylo , że minimum 2 euro... &quot; Please Note: Stakes have not been entered for bets where the stake size is lower than the minimum of €2.&quot;
Odpowiem za @Dalik. Robisz tak: stawiasz lay kurs 1.01 stawka 2E (jest na drabince, ale oczywiście nikt nie kupi), następnie zmieniasz stawkę na 2.50E. W tym momencie masz 2 zakłady: jeden za 2E drugi za 0.50E. Teraz usuwasz zakład za 2E i zostaje Ci jeden - za 0.50E. Pozostaje zmienić kurs na taki po którym ktoś inny dał back, żeby przyjęło zakład. W ten sposób można postawić nawet za 0.01E ???? Tak się robi na stronie.
Kolega Dalik pisał że używa botbeetle, ten program sam robi takie operacje, tylko wpisujesz stawkę i czekasz aż postawi. Jest to dużo szybsze, ale w tym sposobie gry szybkość nie ma dużego znaczenia.

D 77

dalik

Użytkownik
http://lowcabonusow.blogspot.com/2009/07/jak-stawiac-mniej-niz-2-euro.html
Typ 12. ✅ 0,69

Chciałbym zauważyć, że zacząłem łapać zbyt niskie kursy, zacząłem grać zbyt łakomie.
Muszę trochę się ogarnąć i nie lecieć aż tak hardcorowo.

D 77

dalik

Użytkownik
Typ 14. ✅ 0,23

Postawiłem typ na 0:3 i wpadła bramka dla Bytowi stąd taki błędny screen.
Typ może nie trzyma się statystyk, o których pisałem w założeniach ale oglądałem pierwsze 20 min i widziałem, że Arka tak luźno nie ma stąd typ na 0:3.

T 0

tolek5

Użytkownik
JEst szansa żebyś wytłumaczył jak obstawiasz te groszaki bo ni w ząb ni w oko nie moge tego zrobic mimo twojeje podpowiedzi odnośnie tej strony.

G 0

grazz

Użytkownik
JEst szansa żebyś wytłumaczył jak obstawiasz te groszaki bo ni w ząb ni w oko nie moge tego zrobic mimo twojeje podpowiedzi odnośnie tej strony.
Programy wspomagający trading, umożliwiają obstawienie niższych kwot ????
Można to zrobić również manualnie, bezpośrednio ze strony betfair, jednak zajmuje to trosze więcej czasu ????
Jeżeli chodzi o darmowe programy, to obecnie polecam botbeetle ????
Edit@
Jeżeli nie potrafisz znaleźć w sieci wskazówek jak zrobić to manualnie i nie chcesz skorzystać z programów wspomagających, mogę łopatologicznie opisać Ci jak to zrobić, ale nie polecam tego typy praktyk z uwagi na ich czasochłonność ????

portowiecmks 5,3K

portowiecmks

Użytkownik
Co do Milan - Genoa . Obie drużyny wspolpracuja ze soba, Genoa daje piłkarzy do Milanu a Milan odwdziecza się w ten sposób. A ta czerwona kartka to był idoityzm. Pozatym w Milanie jakoś nikt nie przejął się porażką, jakby wkalkulowana była. Po poraże na 10 e leciał bym za 20 e. Czyli x 2 stawka. Powodzenia.

D 77

dalik

Użytkownik
Co do Milan - Genoa . Obie drużyny wspolpracuja ze soba, Genoa daje piłkarzy do Milanu a Milan odwdziecza się w ten sposób. A ta czerwona kartka to był idoityzm. Pozatym w Milanie jakoś nikt nie przejął się porażką, jakby wkalkulowana była. Po poraże na 10 e leciał bym za 20 e. Czyli x 2 stawka. Powodzenia.
Właśnie lecę za 20e bo nie ma sensu bym miał zamrożoną kasę na koncie.
Co do Milanu, okej, Niech się tam sprzedają ile chcą ale 1:0, góra 2:0 by wystarczyło. Po co się aż tak poniżać ?

Typ 02 ✅ 0,32

Stawka na kolejny typ = 21,00

-------------------------

Pany... Chcąc postawić stawkę 21e zdałem sobie sprawę z jednej ważnej rzeczy.

Przykładowo stawiam 21e LAY po kursie 20.00 to jest prawie tyle samo co typ z kursem BACK 1.05.
nie oszukujmy się - na takim kursie 20.00 nie jest tak trudno popłynąć i pytanie:
Czy ta cała walka jest warta świeczki.
Grając kurs LAY 15.00 uzyskamy około 1.07 BACK, taki kurs to zdarzenia z przewagą jednego gola.
Chcąc zrobić większy zapas niż jeden gol potrzeba nam kursu minimum 20.00, a jak już pisałem to jest kurs 1.05.
Odnosząc się do meczu Genoa - Milan, gdzie kurs LAY miałem 26.00 co dawało BACK 1.04.... jak się to skończyło wszyscy widzieli ????

Spróbujmy takiego eksperymentu - odwrotność z zapasem co najmniej 2 bramek (patrz załącznik)

Stawka za oba mecze = 0,16

Edyta.

Wygrana = 0,39
Na czysto = 0,23

Do góry Bottom