>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

LAY CORRECT SCORE głównie in play

D 77

dalik

Użytkownik
Na początek chciałbym przeprosić wszystkich, których wypowiedzi negowałem na temat grania &quot;za grubą kasę o marne grosze&quot;.

Po wielu próbach (nie tylko tym sposobem) mogę jednoznacznie stwierdzić, że wszystkie gry za kursy 1.01, gry na jeden tick, zbieranie ziarnka do ziarnka w moim wykonaniu ostatecznie doprowadziły do wyzerowania banku.

Jak widać w powyższym poście udało się wygrać 0,23.
Mało, bo mało ale patrząc na wkład 0,16, które zostało postawione to wynik jest fenomenalny.
Pozostaje jeszcze kwestia sprawdzenia czy nie lepiej by było zagrać po prostu nadwyżkę na over? (np przy wyniku 1:0 zagrać over 2.5) ale aktualnie nie ma żadnych meczy live więc nie sprawdzę tego jakie kursy mogą być przy takim zdarzeniu.

Reasumując.

Na tą chwilę porzucam zawieszam temat i nie będę grał dalej LAY CS.

paprykarz1983 22

paprykarz1983

Użytkownik
A jeszcze wracając do meczu Milanu, czy sprawdzałeś po bramce na 2:0 ile byś stracił po zrobieniu &quot;cash out&quot; w tym momencie? Bo ja bym wtedy wychodził - brakło 1 bramki do kompletnej wtopy a dodatkowo Milan w 10ciu. Ten mecz u mnie też na minus, ale grałem inaczej - Lay Genoa w przerwie przy stanie 1:0, spodziewałem się gola Milanu i wtedy wyjścia z meczu, ale zrobiłem &quot;cash out&quot; w 70 min i straciłem nie całość, a ok. połowę stawki.
p.s. ciekawy ten nowy sposób, poprzednio wygrywałeś 0,23 z 10E, a tu to samo a wkład nieporównywalnie mniejszy, no ale to musi się mecz w kierunku overa potoczyć

D 77

dalik

Użytkownik
A jeszcze wracając do meczu Milanu, czy sprawdzałeś po bramce na 2:0 ile byś stracił po zrobieniu &quot;cash out&quot; w tym momencie? Bo ja bym wtedy wychodził - brakło 1 bramki do kompletnej wtopy a dodatkowo Milan w 10ciu. Ten mecz u mnie też na minus, ale grałem inaczej - Lay Genoa w przerwie przy stanie 1:0, spodziewałem się gola Milanu i wtedy wyjścia z meczu, ale zrobiłem &quot;cash out&quot; w 70 min i straciłem nie całość, a ok. połowę stawki.
Przy stanie 2:0 nie patrzyłem ale zapewne i tak nie zdecydowałbym się wyjść, bo przecież to Milan....
Było minęło. Nie pierwszy i nie ostatni raz.

p.s. ciekawy ten nowy sposób, poprzednio wygrywałeś 0,23 z 10E, a tu to samo a wkład nieporównywalnie mniejszy, no ale to musi się mecz w kierunku overa potoczyć
Nawet jeżeli oba mecze nie potoczyłby się w stronę over&#39;a to mam -0,16e, a nie minus 16e chociaż zawsze można pomyśleć o zabezpieczeniu (np przy stanie 1:0 zagrać under 1.5) chociaż do tego trzeba większej liczby zdarzeń by cokolwiek móc powiedzieć.

Troszeczkę offtopowo dodam jeszcze, że zagrałem na noc 2 mecze na gol w drugiej połowie i również ładnie siadły.
Kursy na over 2HT wahają się od 1.20 do 1.50, statystycznie na losowo wybranym weekendzie trafiało się odpowiednio 165 oraz 187 bezbramkowych drugich połówek na 850 i 880 meczy.

portowiecmks 5,3K

portowiecmks

Użytkownik
Grasz inaczej na DW, to tak samo jak u zwyklego buka bys mogl stawiac po 1 zł na wynik z kursem 20 + wedlug mnie mia sie to z celem grajac na bf. Pozatym nie wszedł Ci mecz Genoa - Milan. Milan dostał Czerwo było 1-0 wiec mozna bylo sie wycofać. Chodz gdyby nie czerwo Genoa by nie srzelila tyle, Milan sie otworzyl bo musial. Za szybko zrezygnowales i to po takim meczu.

D 77

dalik

Użytkownik
Zwiększyłem stawkę, zagrałem 2 mecze, oba weszły, ale grać kurs 1.01 za 20e, gdzie można wygrać 0,25e ?
Piszesz wycofać?
- Po czerwonej kartce? Przecież miałem zapas jeszcze 2 bramek , a niby Milan to nie jakiś chłopiec do bicia
- Przy wyniku 2:0 ? Niby okej, faktycznie, nie widziałem ile bym stracił, ale na pewno nie mniej niż 3 euro, a to i tak by pogrzebało mój kilkudniowy zysk.
- Przy 3:0 już nie było sensu.
Nadmieniam, że ten mecz to nie jedyny, gdzie popłynąłem na dużą kasę.
Muszę się nauczyć szanować monetę i aktualnie nie mam zamiaru stawiać na mecz więcej niż 5e.

fix5 46

fix5

Użytkownik
Jaką musisz mieć skuteczność żeby być na plusie?

Ktoś wcześniej próbował wyliczyć ci yield i daleko nie był od prawdy mówiąc że możesz sobie pozwolić tylko na 3 wpadki na 100 zakładów. (liczone przy założeniu że nie powiększasz stawek.)

D 77

dalik

Użytkownik
???? szybko...
Specjalnie, aby zrobić na złość koledze WRACAM DO GRY :razz:

REAKTYWACJA - GRAMY DO UPADŁEGO

Ogólnie bardzo asekuracyjnie. Wysokie kursy. Stawka rosnąca, in all (na razie)

Bank = 10,04

Typek 1 ✅ 0,50 (FT 4:2)

Typek 2 ✅ 0,36 (FT 2:0)

P&amp;L = ✅ 0,86
Stan konta = 10,90

L 123

lukaszbonq

Użytkownik
pieniądz lubi cierpliwość, głupoty nie znosi... Jak Ci ktoś podliczył skuteczność minimalną wymaganą do jakiegokolwiek yeldu to nie mędrkuj że ugrałeś taką a taką kwot a takiego banku tylko sobie przeanalizuj. Na kilku typach nie jesteś w stanie stwierdzić dochodowości sposobu, więc czasem posłuchać kogoś kto na matematyce lepiej uważał. Ogólnie lubię takie tematy i kibicuję, nie masz co się obrażać tylko każdą uwagę analizuj. Pozdrawiam

Otrzymane punkty reputacji: +33
D 77

dalik

Użytkownik
pieniądz lubi cierpliwość, głupoty nie znosi...
To mnie się spodobało.
Zobaczymy co z tego będzie, bo nie będę ukrywał, że w mojej historii 90% wtop padło właśnie przez głupotę i chęć większego, szybszego zysku.

D 77

dalik

Użytkownik
Typek 3 ✅ 0,27 (FT 2:3)

Typek 4 ✅ 0,39 (FT 3:3)

Typek 5 ✅ 0,33 (HT 1:0)

Typek 6 ⛔ 2:2

idź pan w pizdu.
Piąty mecz przegrany na wyniku z 0:2 na 2:2.
Papa

Do góry Bottom