Witam po krótkiej przerwie ???? Jest pełnoletniość, także zaczynamy grę za prawdziwe pieniądze. Podaje już typy na maj.
Rayo Vallecano - Athletic Bilbao
Typ: BTTS & over 2.5
Kurs: 1.9
Stawka: 4j
EW: 38j
Spróbuję ulubionego zakładu Kapszti'ego ostatnimi czasy.
Rayo gra już bez presji, miejsce w środku tabeli zapewnione. Taka właśnie gra im chyba służy bo w dwóch ostatnich spotkaniach zdobyli aż po 3 gole. Nie byli to co prawda przeciwnicy z wyższej półki ale jednak, choć jak wiem Rayo zawsze gra ofensywną piłkę. Mecz z Granadą ustawiła czerwona kartka poniekąd, bo gospodarze tam mieli mnóstwo okazji na bramki i aż się nie chce wierzyć, że w statystykach liczba ich celnych strzałów wynosi 0. Tak więc defensywa podopiecznych Paco Jemeneza nadal popełnia mnóstwo błędów. Myślę, że Rayo zagra radosny, ofensywny futbol dla kibiców, którzy pojawią się wieczorem na stadionie.
Athletic niemal pewny udziału w
LM. Do końca sezonu zostały 3 kolejki, wygrana w Madrycie już oficjalnie może to zapewnić. Ostatnio zagrali dobry mecz z Sevilla, głównym właśnie rywalem o 4. miejsce w PD. Defensywa Vallecano nie powinna sprawić kłopotu Baskom.
Rayo u siebie nie idzie na kompromisy, jeszcze nie zanotowało remisu. Świadczy to o ich grze, wszystko albo nic, tak będzie za pewne w w/w spotkaniu. Gospodarze powinni coś strzelić przy licznych atakach, bo wiemy, że lubią mieć piłkę w swoim posiadaniu. O gola gości się nie martwię przy takiej grze obronnej Rayo, a że jak już wspomniałem remis nie wchodzi tu w grę to na 1:1 mecz raczej się nie zakończy. Tak niskiego kursu na gości w delegacji z tym przeciwnikiem jeszcze nie było, więc nie radzę się pakować w ich wygraną, dlatego po takim samym kursie idę w zakład, że padną tu gole po obu stronach, przynajmniej 3 w całym meczu.