rany znowu trzeba analizę pisać, bo mi mod skasuje post :|
Miko5454 nieźle ostatnio pocisnąłeś z
Championship, ale za Bundeslige sie nie bierz :razz:
Southampton - Reading
Hmm na dobrą sprawę to już znamy ekipy, które awansują bezpośrednio do PL bo przy takiej formie Świętych i Reading to byłoby to zadziwiające żeby teraz dali się wyprzedzić. Tym samym typ na remis jest całkiem logiczny, gdyż z jednej strony po co mają się te dwie ekipy mordować na boisku?
Ja jednak uważam, że będzie to mecz o prestiż i awans z pierwszego miejsca. Ostatni remis gospodarzy z Portsmouth to raczej wypadek przy pracy, więc zagrają nie tylko dla siebie i żeby zmazać plamę, ale i dla kibiców. Jestem przekonany w 100%, że Święci będą walczyć w tym meczu o 3 pkt a wygrana utwierdzi niedowiarków komu należy się awans.
Southampton - Reading 1 ~ 2,15 zł
no niestety dałem ciała, goście są na prawdę gotowi na PL. Sukces ma wielu ojców, ale dzisiaj został nim ruichi :grin:
coś na sobotę.
Birmingham - Bristol
W tym meczu może być tylko jeden faworyt i są nim oczywiście gospodarze. Nie ma się za bardzo co rozpisywać, bo oni ten mecz muszą po prostu wygrać. Są w bardzo dobrej dyspozycji i aż dziw, że pozwolili sobie na remis w poprzedniej kolejce z młotami. Wydaje mi się, że w tym meczu nie popełnią już tylu błędów w obronie a na pewno nie zamkną się na swojej połowie i zamurują bramkę jak we wspomnianym meczu. Pomimo tego po wejściu Zigicia w drugiej połowie, wystarczyło że miał dobrze dograną piłkę i stwarzał ogromne zagrożenie. Tym razem pewnie zagra od początku i myślę, że nawet coś ustrzeli. Poza tym gospodarze mają bardzo trudnych rywali w kolejnych pojedynkach (Ipswich, Brighton, Reading) wiec kiedy jak nie w tej kolejce zgarnąć 3 pkt?
Birmingham - Bristol 1 1,5 zł
Millwall - Leicester
Pisałem przed meczem Ipswich-Leicester, że lisy raczej nie podejmą już walki o playoff (obstawiałem wtedy bramki) a tu niespodzianka i sobie pyknęli Ipswich tym samym tracą tylko 3pkt do strefy barażowej. Skoro już zrobili pierwszy krok to niech teraz zrobią drugi z Millwall a potem trzeci i czwarty i piąty :grin: przy dobrym układzie na prawdę mają szansę na te playoffy i powiem szczerze, że im życzę bo na pewno by to uatrakcyjniło tą fazę rozgrywek.
Millwall co prawda zaskakuje troszeczkę, ale to dlatego że są niedoceniani przez przeciwników. Ogólnie mają całkiem niezłą formę ale spotkań wyjazdowych bo u siebie dostali ostatnio 4 razy z rzędu baty, więc w moim mniemaniu tym razem też dostaną, gdyż lisy są po prostu dużooooo lepszym zespołem.
Milwall - Leicester 2 ~ 2,45 zł