>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kuchcik

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik

typy:
Ivan Sergeyev - Andreas Haider-Maurer 1 @3,30 80 zł
jest tu mała przesada. Na jutro prawie wszystko, jeszcze tylko szykuje się pod jedną lokatę.

Otrzymane punkty reputacji: +9
kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik

dubel lokat:
Andreas Seppi - Paul Capdeville 1
Carlos Berlocq - Tomas Berdych 2
@1,24 450 zł
powyższe grajcie śmiało. na jutro to już wszystko.

Otrzymane punkty reputacji: +18
kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik

typy:
Milos Raonic - Izak van der Merwe over 30,5 @1,87 200 zł
niedoceniany jest reprezentant RPA. Grają na nawierzchni twardej, jest to ponad średni challengerowy bombardier. Tą linie przekroczą.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Mikhail Kukushkin - Denis Istomin 1 @2,35 ✅
David Ferrer - John Isner over 36,5 @1,87 ✅

Andreas Seppi - Paul Capdeville 1 ✅
Carlos Berlocq - Tomas Berdych 2 ✅
Milos Raonic - Izak van der Merwe over 30,5 @1,87 ⛔
Ivan Sergeyev - Andreas Haider-Maurer 1 @3,30 ⛔
Wygrane: 4/6
Zainwestowane: 1030
Zysk: 137.00 zł

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Podsumowanie, przed nadchodzącymi 250tkami
Stan początkowy: 2800 zł
Stan Obecny: 4447
✅ 1647 zł​
Ogółem pierwszy (niepełny) miesiąc w miarę. Następne będą tylko lepsze, bo już wiem co poprawić. Szkoda wielu rzeczy, zawalonego początku w Winston Salem, zbyt dużej olewki w środku US Open.
Czeka mnie jeszcze więcej pracy. Koniec sezonu to turnieje niższych rang, dwie pięćsetki, dwa turnieje Masters i w kółko challengery. Za mała progresja i przy mało doświadczenia w challengerach, właśnie się potwierdziły. Podałem co prawda tylko dwa typy, jeden strasznie pechowy, w drugim masa szans na wygranie partii - lecz to nic nie tłumaczy.
Ale jak powiedziałem, teraz będzie już tylko lepiej. Zyskałem od Was zaufanie i wszystko jest na dobrej drodze.
Turniej, który się zbliża i jest mi bliski to na pewno Metz. Imprezy w Rosji nawet nie śmiem dotknąć. Pierwsze typy z owego turnieju we Francji, jutro rano.​

Otrzymane punkty reputacji: +8
kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Nie sprawdziłem nawet, że są już kursy. Tak więc nie z rana, a już teraz, godne zaufania propozycje.

Gael Monfils - Olivier Rochus 1 @1,45 240 zł
Dobry moment na powrót. Grają na hali, Monfils lubi poodbijać, znamy go z przeróżnych ponad miarę zagrań. Jako, że jest to jego powrót, dodatkowo u siebie - chyba nie będzie pajacował.
Rochus dno i dwa metry mułu w tym roku, prócz Aucklandu w styczniu.
Nie jest to kurs marzenie, ale warto. Rzecz jasna przy założeniu, że Francuz chce wrócić w dobrym stylu po kontuzji.
Benoit Paire - Xavier Malisse 1 @2,19 100 zł
Francuz, jak na moje, wiecznie niedoceniany. Wiem ze wyniki to ewidentnie potwierdzają, ale nie odzwierciedlają jego osoby. Dla mnie człowiek uniwersalny. Jest regularny, serw nie gorszy, ba, nawet lepszy od Belga. Pełna ofensywa, jednak tryb jeźdźca bez głowy jest mu obcy. Na hali trochę chłopaki pograją. W wymianach nie widzę tutaj żadnej znaczącej przewagi X-Mena. Może lepsza gra przy siatce, lecz gospodarz będzie to nadganiał świetnymi nadgarstkami (i przy bekhendzie i forhendzie) co powinno dać miłe dla oka minięcia. Typowe 50/50, biorę wyższy kurs z pełnym zaufaniem.
Albano Olivetti - James Blake +3g @1,86 100 zł
Blake na starość, to stara się utrzymywać poziom tylko w challengerach na swoim terenie (z porywami w US Series). Dla gospodarza, który pokazał się nam na hali w Marsylii, w lutym tego roku, takie turnieje są idealne. Znany spod znaku s&amp;v Francuz, jest lepszą wersją Rajeeva Rama. Trochę żywszy w defensywie. Świetny serwis, aczkolwiek nieregularny. Ogólnie w tym roku jego kariera bardziej się cofnęła niż poszła do przodu, lecz jak zaznaczyłem - to jest idealna okazja.
Stary Amerykanin, turnieje i imprezy poza krajem traktuje różnie. Potrafi błysnąć jak w Sztokholmie, a zbłaźnić się jak w Le Gosier. Słowem - poza swoją ziemią, różnie to bywa.
Dla mnie tutaj gospodarz da z siebie wszystko, przy czym gość z USA, podejdzie, tak potocznie pół na pół do tego spotkania, co nikogo nie powinno ewentualnie zdziwić.
Benjamin Becker - Ivo Karlovic +2,5g @1,64 100 zł
Chorwat powoli zachodzi. Takie bardziej lecenie w kulki niż granie. Deja vu Ljubicica, tylko pytanie, kiedy skończy. H2H na niekorzyść Niemca i to konkretnie, ale tym się nie martwię na chwilę obecną. Becker to solidny challengerowiec, który czasami zaświta na chwilkę w najwyższym szczeblu. Serwis to raz, lecz na hali będzie trzeba trochę pograć, a tutaj ewidentną przewagą będzie mógł się pochwalić Benjamin.
Karlovic z turnieju na turniej udowadnia, że koniec bliski. Natomiast dla Niemca będzie to kolejny turniej z kolei i z racji, że z serii ATP Tour motywacji nie powinno zabraknąć. Przegrywał z nim sześciokrotnie, kiedy, jak nie w takim momencie ma mieć jedyną chwilę glorii nad znanym doktorem?

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik

Matthias Bachinger - Rajeev Ram over 22,5 @1,80 125 zł
przeczę sam sobie, co do turnieju w Rosji, lecz póki nie ma w grze największych asów można lekko pograć. Dwaj rzemieślnicy. Niemiec ostro bijący, ofensywny gracz. Ram znany z mocnego serwisu i tego, że najlepiej gra mu się właśnie na hali. Amerykanin natomiast nie nadaje się do defensywy, w przeciwieństwie do solidnego Niemca. Linia jest dosyć niska. Kuchcik + over nie kleiło się na US. Teraz, jest jak być powinno.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Matthias Bachinger - Rajeev Ram over 22,5 @1,80 ⛔
Albano Olivetti - James Blake +3g @1,86 ⛔
Wygrane: 0/2
Zainwestowane: 225 zł
Strata: 225.00 zł
Początek słaby. Młodemu Francuzowi chwała za podjęcie rękawic i walkę do końca, bo prócz serwisu nie miał kompletnie nic dzisiaj. Blake zdominował go totalnie.
Natomiast co do tego overu, Boże - zlituj się. Już można było go księgować w sumie. Banalniejszej drogi nie mógł sobie wymarzyć Niemiec w drugim secie.

Cedrik-Marcel Stebe - Jesse Levine 1 @2,25 300 zł
Cedrik-Marcel Stebe - Jesse Levine 1 +2g @2,05 200 zł

Cedrik-Marcel Stebe - Jesse Levine 1 +3g @1,78 200 zł

Cedrik-Marcel Stebe - Jesse Levine 1 +1,5s @1,48 450 zł

gruba przesada w tym meczu. Inwestuje naprawdę niesamowicie sporo, ale jestem przekonany co do Niemca i value na niego. Poza tym polecam oczywiście typy z pierwszego postu.
Jeśli Niemiec wtopi, pójdzie praktycznie cały zysk dotychczasowy z tematu. To trochę rysuje nastawienie do tego typu.
Obaj są leworęczni, a dzieli ich niesamowicie dużo. Zwykle leworęcznych zawodników porównujemy z Nadalem i kojarzymy po kątowych, ofensywnych uderzeniach. Taki właśnie jest C-Marcel. Gra bardzo szybko, aczkolwiek od Rafy różni go to, że nie bije pierw na bekhend rywala a potem dopiero bomba forhendowa (w przypadku meczu przeciwko leworęcznemu, zmieniają się strony). Woli od razu huknąć na forhend i tym zdobędzie sporo punktów z Amerykaninem. Ma mądrzejszą grę zza linii końcowej. Sprytniejszą przede wszystkim. W grze z głębi większa dynamika.
Jesse spod znaku mocniejszego serwisu i częstych wypadów do siatki w akcji, bądź pospolity s&amp;v. Bardzo rzadko w ofensywie gra jak typowy leworęczny gracz. Bum, bum, bum, trach i tak w kółko na bekhend rywala, zamiast posłać jedną konkretną piłkę w drugi narożnik. To będzie walenie głową w ścianę w meczu z Niemcem. To gracz sprytny i ofensywny, nie do zabaw w takie rzeczy.
Levine od czasu US Open nic nie grał. Z kolei Stebe był w reprezentacji Niemiec, gdzie przegrał po jakby nie było chaotycznej ale jednak walce z Tomicem i rozniósł w pył Hewitta. Był to piąty i ostatni mecz, więc presja ogromna. Mam przez to nadzieje, że zmotywowany grą w Davisie i takim meczem, wróci do normalności i zechce wspinać się w górę rankingu.
Amerykanin to rzecz jasna bardziej doświadczony (choć?) gracz od C-Marcela. Jednak on może rywalizować z takimi jak Dolgo, na którego wystarczy ostra regularność (ale i jej niesamowicie zabrakło na US), z Rochusem którego wymęczy się tym samym. Z Youngiem, to nie warto wspominać.
Natomiast z takimi ludźmi jak Goffin (tegoroczny Wimbledon) - gdzie trzeba sprytu, czasami czegoś innego, zmiany pomysłu na grę - to zwykła lipa.
Ten rok jest dla obu taki czasami poniżej, lekkimi zrywami powyżej średniego. Lecz teraz liczę ze Stebe podkręci tempo, nie straci tej werwy z Davisa i pójdzie w górę.
Hala - C-Marcel nie ma problemu z długimi wymianami. Jesse - zawodnik typowo Amerykański. Hard, moc, szybkość i bez zbędnych ceregieli. To może go lekko zgubić.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik

Flavio Cipolla
- Grega Zemlja 1 @2,53 100 zł
o Słoweńcu pisałem tak:
- Serwis dosyć mocny, zwykle wyrzucający. Nie stosuje kick-u, raz na jakiś czas lubi serw na forhend rywala
- Nie kuleje gra przy siatce. Dobrze opanowane volleye, nie kaleczy tego zagrania. Umie się wywinąć z sytuacji, w której piłka wrzucana jest mu pod nogi
- Potężny forhend, mocny bekhend. Jednak jego największa wada - on wszystko bije mocno. Nie ma piłki, którą uderzyłby z odpowiednią siłą. Czasami potrafił wywalić piłkę stojącą w bandy reklamowe boczne, taka moc
- Return solidny. Dobrze odgrywa przyjęcie na forhend, bekhendem po prostu przebija na środek kortu, ale plusem - że pod końcową linie
- Nie wielu umie przyjmować serw na ciało, ale tak tragicznie jak Zemlja przyjmuje mało kto. Kaleczy na returnie, gdy rywal podaje na ciało
- Długie wymiany prowadzi solidnie. Ma niezbyt dużo błędów własnych, trzeba go lekko poganiać lub zmusić zagraniem ponad jego umiejętności
- Nawet waleczny. Gracz cichy na korcie, coś ala Sam Querrey. Spokojny i wszystko rozgrywa mu się po cichu w głowie
To teraz atuty Włocha, które wyłączą wiele z gry Zemlji.
Wiemy, że Flavio &quot;slice&quot; Cipolla potrafi niejednego wyprowadzić z równowagi. Przecież to będzie kapitalna broń przeciwko tak grającemu Słoweńcowi. On chce wszystko kończyć od razu, szybko i mocno. Nie taki styl na halę i tego akurat Włocha.
Cipolla ma słaby serwis? Grega równie słaby return. Flavio często serwuje do bekhendu więc i tak powinien mieć co nieco ze swojego podania.
Coby sobie nie zaprzeczyć - długie wymiany nie są problemem dla Zemlji. Jednakże musi on być albo za linią końcową, lub tuż przed. Jeśli tylko wejdzie w kort (i to wcale nie głęboko) musi kończyć, bo się gubi. Cipolla aka slajs jak się wkręci to nam ten Grega wybuchnie z nieporadności. Do tego niskie piłki - Tipsa już udowodnił, że niska (nawet nie mocna) zmusza go do wysiłku.
Martwi mnie jednak słaba forma Włocha, a dobra Zemlji. Jakby dyspozycje były podobne, to wszedłbym w ten kurs aż Pinnacle by się zatrzęsło. A tak polecam na spokojnie i delikatnie. Niemniej value ogromne.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Cedrik-Marcel Stebe - Jesse Levine 1 @2,25 ⛔

Cedrik-Marcel Stebe - Jesse Levine 1 +2g @2,05
⛔

Cedrik-Marcel Stebe - Jesse Levine 1 +3g @1,78
⛔

Cedrik-Marcel Stebe - Jesse Levine 1 +1,5s @1,48
⛔
Wygrane: 0/1
Zainwestowane: 1200
Strata: 1200.00 zł
Trzasnąłem się poirytowany ręką w czoło i gra idzie dalej.

Florian Mayer - James Blake 1 @2,19 100 zł
Gilles Muller - Paul-Henri Mathieu 1 +3g @1.72 200 zł

Jo-Wilfried Tsonga v Clement Reix over 20,5 @2,00 300 zł

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik

Mikhail Youzhny - Rajeev Ram over 20,5 @2,00 500 zł
Tutaj ta linia jest już dobitnie śmieszna. Jeśli Amerykanin tego nie wykręci - sznur, skała i do Wisły...

Teimuraz Gabashvili
- Roberto Bautista-Agut 1 @2,14 100 zł

Michael Berrer - Jesse Levine 1 @2,30 250 zł
Guillermo-Garcia Lopez - Paolo Lorenzi 1 @1,30 500 zł
Typ na Hiszpana - pół typ, pół lokata.

Otrzymane punkty reputacji: +1
kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Flavio Cipolla - Grega Zemlja 1 @2,53 ✅
Mikhail Youzhny - Rajeev Ram over 20,5 @2,00 ⛔

Teimuraz Gabashvili
- Roberto Bautista-Agut 1 @2,14 ⛔
Michael Berrer - Jesse Levine 1 @2,30 ⛔
Guillermo-Garcia Lopez - Paolo Lorenzi 1 @1,30 ✅
Benoit Paire - Philipp Kohlschreiber 1 @2,50 ⛔
Wygrane: 3/6
Zainwestowane: 1550
Strata: -547.00 zł
Ludzie, włączcie rozumy, skoro coś jest jasno napisane. Z tym skakaniem do Wisły, to nie chodziło o stawkę tylko o to, że Amerykanin nie miał szans nie wykręcić tej linii. Jednak wszystko jest możliwe, a tak bezradnego człowieka jak dzisiaj Ram nie oglądałem od kilku turniejów. A ze nigdy nie mówię nic pod wpływem irytacji to możecie wierzyć.
Jutro zagram po raz ostatni Metz i Petersburg. Nie służą mi te turnieje i byle wyjść na zero. Jak widać nie tylko czasami zawodnicy, ale i ja mam problem do przejścia z atmosfery i wszystkiego co panuje w wielkim szlemie czy Davisie do zwykłych 250tek.
Trzeba trochę odpocząć, a turnieje aż do Szanghaju ominąć. Każdy lubi co innego, mi w tym wszystkim brak emocji, twardej gry, ogromnego zaangażowania.
Krecze, masażyści co kilka gemów, rozkładanie łap co kilka piłek, brak koncentracji zawodników. To nie jest dla mnie i potrafię się przyznać, że nadaje się wyłącznie do największych turniejów. Trudno mi zmienić podejście i tok myślenia pod mniejsze imprezy i stąd w wielu rzeczach widziałem niesamowite kursy, które były po fakcie żenadą. Jutro mam nadzieje na odrobienie, na równo tych strat - bo zysk i tak poszedł w las.
Będę śledził, robił wszystko tak jak robiłem - tyle, że z samymi typami czas na przerwę pewnie do 500tki w Szanghaju. Mniejsze turnieje zostawiam innym, którzy potrafią się w nie wczuć. Bo ja, to robię z siebie teraz k...a debila. A nie będę udawał ze jest dobrze, skoro wygląda to jak wygląda. I tym zdaniem bym to podsumował ????
Cel jutrzejszy - wyjść na zero i po tym miesiącu pełnym wszystkiego co możliwe w tenisie, odpocząć.

Otrzymane punkty reputacji: +2
kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Ivo Karlovic - Nikolay Davydenko 1 +2,5g @1,85 260 zł

Florian Mayer
- Andreas Seppi 1 @1,85 260 zł
wszystko.

Otrzymane punkty reputacji: +4
kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
prawie wszystko...
Jo-Wilfried Tsonga - Jesse Levine over 20,5 @1,90 400 zł
widziałem go w dwóch meczach tutaj. Dla mnie on to wykręci

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Za powyższe - 920.00 zł
Wszystko wypłaciłem, czas na odpoczynek.
W tym miesiącu było już wszystko. Chwilę glorii, i typowo średnio i apokalipsa też.
Widzimy się za kilkanaście dni. Jednak nie zapominajcie o mnie, ja tu jeszcze wrócę ????
Powodzenia.

Otrzymane punkty reputacji: +5
kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik

James Blake - Daniel Kosakowski 1 @1,20
Rogerio Dutra Da Silva - Guido Andreozzi 1 @1,31
@1,57 x 200

Otrzymane punkty reputacji: +10
Do góry Bottom