>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

KTORA NAJPIEKNIEJSZA ?!

sawas 27

sawas

Użytkownik
Kilka dni temu (w czwartek) miałem okazje posłuchać kogoś mądrzejszego od siebie i jak sądze od wielu (jak nie prawie wszystkich) na tym forum (nie chodzi mi tu o wiedzę tylko mądrość życiową).

I powiedział coś co mi utkwiło w pamięci a brzmiało to mniej wiecej tak:

&quot;... dziewczyna jeśli czuje sie piękna nie potrzebuje nakładać na siebie tony makijażu, nie potrzebuje wyzywająco sie ubierać, nie potrzebuje startować w konkursach miss ani umieszczać jakiś zdjęć w internecie do komentowania. Taka dziewczyna &quot;żebrze&quot; - powiedz że jestem piękna, powiedz że ci sie podobam, zobacz jaka ze mnie super laska. Piękna dziewczyna tego nie potrzebuje bo całe piękno ma już w sobie - czuje że jest piękna, nie potrzebuje jakiś tam konkursów, makijażu, nie potrzebuje sie wyzywająco ubrać, zeby ktoś obejrzał sie za nią, zagwizdał a ona wtedy - ojej jestem piękna, zauważył mnie- nie prawda dlaczego? bo każdy normalny facet widząc seksi dziewczyne chociażby sie odwróci, bardziej żywiołowo reagujący zagwiżdze. Prawdziwie piękna dziewczyna nie musi żebrać o to. Ona wie że jest piękna i nie potrzebuje żadnych dowodów....&quot;

I wiele jeszcze innych mądrych rzeczy się dowiedziałem ale to akurat tu pasuje. Nie chodzi mi tu tylko o Krysie bo jak wiadomo nie ona jedna startowała w jakimś konkursie.

Jak kto chce całe wykłady na ten temat (w wersji mp3) zapraszam na PW
Łohoho ! Rzeczywiście ten wykładowca musi być spoko ziom... Wybitnym filozofem to on nie jest zważywszy na to, że jego słowa są powszechnie znane i każdy normalny człowiek o tym wie... Można z kolei wyciągnąć wnioski dotyczące twojej &quot;wiedzy życiowej&quot;....

E 0

emdoka

Użytkownik
I powiedział coś co mi utkwiło w pamięci a brzmiało to mniej wiecej tak:

&quot;... dziewczyna jeśli czuje sie piękna nie potrzebuje nakładać na siebie tony makijażu, nie potrzebuje wyzywająco sie ubierać, nie potrzebuje startować w konkursach miss ani umieszczać jakiś zdjęć w internecie do komentowania. Taka dziewczyna &quot;żebrze&quot; - powiedz że jestem piękna, powiedz że ci sie podobam, zobacz jaka ze mnie super laska. Piękna dziewczyna tego nie potrzebuje bo całe piękno ma już w sobie - czuje że jest piękna, nie potrzebuje jakiś tam konkursów, makijażu, nie potrzebuje sie wyzywająco ubrać, zeby ktoś obejrzał sie za nią, zagwizdał a ona wtedy - ojej jestem piękna, zauważył mnie- nie prawda dlaczego? bo każdy normalny facet widząc seksi dziewczyne chociażby sie odwróci, bardziej żywiołowo reagujący zagwiżdze. Prawdziwie piękna dziewczyna nie musi żebrać o to. Ona wie że jest piękna i nie potrzebuje żadnych dowodów....&quot;
To jest właśnie retoryka-czyli sztuka mówienia.Tak naprawde to nic odkrywczego Ci ten pan nie powiedział,ale wszystko &quot;ubrał&quot; w odpowiednie słowa,tak aby cała mowa okazała się wręcz pouczająca.Pozdrawiam.

A 2

areklipno

Użytkownik
Łohoho ! Rzeczywiście ten wykładowca musi być spoko ziom... Wybitnym filozofem to on nie jest zważywszy na to, że jego słowa są powszechnie znane i każdy normalny człowiek o tym wie... Można z kolei wyciągnąć wnioski dotyczące twojej &quot;wiedzy życiowej&quot;....

Tak tylko że jak możesz zauważyć coraz mniej jest tych &quot;normalnych&quot; ludzi a coraz wiecej tzw tanich blachar jak napisał Vizjerei. Jeżeli to wiesz to ✅ dla ciebie ale jeśli nie to.... jesteś w takim razie nienormalny :jezora:
Ty pewnie należysz do tych nieco starszych użytkowników forum wiec wiecej wiesz z tytułu swojego wieku ale młodsi...

To jest właśnie retoryka-czyli sztuka mówienia.Tak naprawde to nic odkrywczego Ci ten pan nie powiedział,ale wszystko &quot;ubrał&quot; w odpowiednie słowa,tak aby cała mowa okazała się wręcz pouczająca
Tak tylko że niewielu ludzi potrafi tak ładnie &quot;ubrać&quot; to w słowa.

sawas 27

sawas

Użytkownik
Arek - spox, po prostu uważam, że te słowa to właśnie
nic odkrywczego
A jeśli chodzi o to stwierdzenie:
Tak tylko że niewielu ludzi potrafi tak ładnie &quot;ubrać&quot; to w słowa.
to nie zgadzam się, bo to nietrudna sztuka :p
Ty pewnie należysz do tych nieco starszych użytkowników forum wiec wiecej wiesz z tytułu swojego wieku ale młodsi...
Heh, to mnie rozśmieszyło. Nie znasz mnie, ale miło mi że uważasz mnie za tak &quot;dojrzałego&quot; :p Dla porządku powiem, że mam 17 lat :mrgreen:

A 2

areklipno

Użytkownik
to powiem ci że jak na swój wiek masz bardzo dobrze poukładane w głowie. I może ty masz wiecej takich retoryków czy jak tam ich nazwac ale ja niestety nie albo takich udają ????

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
A tam już od razu retoryków, poprostu swoje wiem ???? z resztą ktoś gadał z naszego forum z waszą Krysią Bańkowską, ciekawe czy przyzna się jak go zrobiła w h... (cenzura).
Mówiłem że takie to maja lovelasów od groma, lecą na szybki motocykl, mięśnie napakowane styrydami. Ja się z takich śmieję ile wlezie bo oni są już &quot;skrzywdzeni&quot; i kobiet zadowolić w sprawach łóżkowych za bardzo nie mogą ;) No to czekam czy kolega się przyzna jak go Krysia zrobiła w balona ( a mówiłem mu że tak będzie :mrgreen: )

sawas 27

sawas

Użytkownik
to powiem ci że jak na swój wiek masz bardzo dobrze poukładane w głowie. I może ty masz wiecej takich retoryków czy jak tam ich nazwac ale ja niestety nie albo takich udają
A tam już od razu retoryków, poprostu swoje wiem
Może trochę nieskromnie, ale wypowiedź Arka to chyba o mnie była :p

beau 1

beau

Forum VIP
Krzysztof proste,że przyznam się że z nią wczoraj pisałem na gg.Kryśka tak się sama przestawiła potwierdziła moą i wasza hipotezę że ma siano w głowie.Napisała luzko zamiast łóżko a dziecinne opisy:Ooo mam 1 nową foteczke na fotce rozbawiły mnie :mrgreen:

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
A to się akurat zgadza! Damy, które ja znam, nie cierpią tego, ale ponoć takie blachary to lubują się, gdy grupka dresów za nimi gwiżdże, krzyczy, etc, pijąc piwo pod monopolowym.
Vizjerei aleś tutaj mnie rozbawił normalnie masz u mnie kratę piwska za ten tekst :!:

Wracając do tematu........

bravo dla Beau ???? jesteś w porządku że się przyznałeś. A teraz mogę napisać jak Cię zrobiła w kuku :?: Hehe pisała mu że idzie lulu bo zmęczona, i przełączyła się na niewidoczny :p Beau był smutny że poszła lulu, ale ja mu powiedziałem że ona nie śpi bo kiedyś widziałem że ma inny opis jak jej nie ma... I rzeczywiście od rzekomo 22 (wtedy to poszła spać podobno) do 0-30 po północy była niewidoczna (nie pytać skąd wiem :mrgreen: -nie muszę się spowiadać skąd to wiem ) bo tak było ???? Beau zagadał do niej później a ta ze stanu śpiącego coś tam odpowiedziała :jezora:
Ja tam mam gdzieś takie &quot;super lale&quot; zejdźcie na ziemię w wieku 19 lat do niej startujcie jak jej się nieco ustabilizuje w główce, bo na razie X tysięcy znajomych na fotce to dla niej za wiele :p

A już jej opisy typu ooo mam nową 1 fotkę na fotka.pl są poprostu żenujące

Kiss 4 My Lucky Star :grin:

A 2

areklipno

Użytkownik
widzicie była teza jest dowód wiec twierdzenie jest prawdziwe (ale matematycznie zabrzmiało) ????

a tamto było o tobie ???? i uwierz wiem co mówie

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
&quot;Co ty możesz wiedzieć o zabiajniu&quot; tekst z filmu &quot;PSY&quot;

Dajmy laleczce Krystynie Bańkowskiej normalnie żyć, skończmy ten temat to się staje nudny.
Jest &quot;lalką&quot; i chyba nie najmądrzejszą, przejdzie jak się pojawią kolejne laleczki i wypchną ją z ryku a pewnie niebawem to nastąpi ;) wtedy Krysia&quot; opadnie z obrotów&quot; i nie będzie tak rozchwytywana. A teraz to ladies i gentelmans lets go inside i zacznijcie &quot;polowanie&quot; przecież jest wiosna :jupi: może znajdziecie swoją drugą połowę (niekoniecznie wódki) :jezora: ????

laski wg mnie ;)

Special (27 lat ale przedupeczka)-Wrocławianka ???? ????
(ciekawe czy to Krystyna bo opis się zgadza :grin: -żart ;) )

???? ????

Kiss 4 My Lucky Star[/i]

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Tak :?: To może chcesz jej wysłać na gg życzenia :?: Na 100% odpisze Ci na nie spośród 11 tysięcy znajomych jakich ma :p

Lepiej złóżmy życzenia &quot;naszej&quot; Krystynie z forum ????

Krysiu przepraszam, nie gniewaj się już na mnie :-?

fabregas 498

fabregas

Forum VIP
a propos tematu to słyszałem że dziewczyna Gorawskiego jest fajna laska. Jak ktoś posiada zdjęcie to mógłby wrzucić. :jezora:

Do góry Bottom