Moim zdnianiem ona nie jest lalka, wyglada normalnie przynajmniej na zdjeciu z tego konkursu i to jest jej na plus. Co do wyzywania sie to coz jesli ktos idzie na
wybory miss to chyba jest swiadomy tego ze staje sie w pewnym sensie osoba publiczna i komentarze sa jak najbardziej zasadne, a ze dziewczyny ktore tam sie zglosily maja zawyzone poczucie wlasnej wartosci to juz inna sprawa. Przy wygladzie znacznej wiekszosci mogly sie spodziewac takich a nie innych komentarzy. Nie chodzi tu napewno o zawisc bo nie sadze zeby bylo tu czego zazdroscic, raczej wspolczuc zapatrzenia w siebie. Nie jestem tez niedowartosciowany, nigdy nie poszedlbym na taki kokurs i to wlasnie dlatego ze znam swoja wartosc i wiem ze niczego nie musze sobie udowadniac, ogladajac foty kandydatow na mistera pomyslalem sobie ze kandydaci godni kandydatek...
Jak bys nie wiedzial
konkursy miss organizowane sa wlasnie dla pustych lalek, ktore chca dowartosciowac sie ocenami spoconego jury, ktore wylania zwyciezczynie na podstawie wyczynow lozkowych kilka dni wczesniej np w hotelu cristal albo na podstawie pewnych koneksji. Jedynie wersja internetowa czy sms-owa jest troche bardziej obiektywna. Chociaz znam przypadek jak miss publicznosci jakiegos tam konkursu wykupila razem z rodzicami i znajomymi calkiem spory naklad "kuriera porannego" i wysylala kupony z glosem na siebie (buaahahaha)
Zadna normalna dziewczyna nie zglosi sie do takiego konkursu zeby krecic tylkiem przed banda napalonych kolesi. Wystarczy posluchac ich wypowiedzi, kazda jest taka sama: kocham zwierzeta, chce zostac psychologiem liczy sie dla mnie pokoj na swiecie i sprawiedliwosc, lubie taniec.. Boze ! Zenada ..! Pole do popisu dla kretynek, szukajacych poklasku u starych sponsorow lub wsrod publicznosci plci meskiej na poziomie Big Brothera.
Z takich osob mozna sie tylko smiac i po to wrzucilem ten link, zeby sie posmiac.